Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 322 323 325 326 ... 391
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 492844 puta)
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
mob
Apple iPhone 12, S21
Jako fina razlika gubi na tezini, kada ti iniciras provociranje.
Pogotovo na ovoj temi.
Ako si ocekivao da te neko obaspe cvecem i cokoladama nakon provociranja - jbg...nece da bude tako.

Ovde su mahom navijaci, a znas kakvi oni budu kada ih cacnes, pogotovo kada im klub gubi.
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Jош кад су покрадени, тако чисти, наивни и поштени, а уз то и борци за правду и српскм фудбал Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Samo da se javim - pobrisano vredjanje.
Batalite pominjanje majki, sestara, brace...opstenje sa istima. LBGT -> STOP!!

@stefaneka  - ako dodjes na ovu temu i krenes sa provociranjem - nemoj posle tri minuta da prijavljujes poruke gde te drugi clanovi vredjaju...ne ide, jbg!

sishi ga celavi  Smile

Čemu prozivka, ništa ti rekao nisam  Smile Smile

Koliko je decko bedna mala devojcica..isao da se zali.

Kad je nula od coveka..ma nula nuletina.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Jako fina razlika gubi na tezini, kada ti iniciras provociranje.
Pogotovo na ovoj temi.
Ako si ocekivao da te neko obaspe cvecem i cokoladama nakon provociranja - jbg...nece da bude tako.

Ovde su mahom navijaci, a znas kakvi oni budu kada ih cacnes, pogotovo kada im klub gubi.

Добро.

Citat
Оштећен Вождовац, требало је да буде 1:3. Штета.

Не брините ништа, већ сутра иде емисија код Жекса, да вам објасни како ударац руком у лице није пенал за Звезду против Напретка, како фаул Мустафе над играчем Вождовца није пенал и како, наравно, када Натко игра рукомет у шеснаестерцу, такође није пенал.

Поништен гол у дербију смо већ заборавили, као и у оном претпоследњем. Фокусирајмо се искључиво на судијске грешке у корист Звезде.

Ову поруку си ми обрисао, а апсолутно никакво право за то ниси имао. Никакве увреде овде нема нити провоцирања, већ искључиво чињенице. Вождовац јесте оштећен и јесте требало да буде 1:3 јер му нису свирана два пенала.

Све што сам написао у другом пасусу такође су чињенице, ево сад је, пре пар сати, била Жексова емисија где је показивао управо то што сам рекао да ће показати и градити теорије завере како Звезда забрањује Партизану да слети на аеродром и како је на делу уништење Партизана и не знам ни ја шта све.

Најзад, и ово треће је тачно, Звезди је заиста поништен по регуларан гол у последња два дербија, али о томе, наравно, господа не воле да причају, него се фокусирају искључиво на грешке које Звезди иду у корист.

Зашто си ми обрисао ту поруку и на основу чега си је окарактерисао као провоцирање, то само ти знаш.

Даље.

Човек ми на ту поруку одговара следеће.

Citat
Sta je picko, grize savest ?

У овом универзуму, осим ако ми нису погрешно објаснили, рећи некоме да је "пичка" је увреда. А ако хоћеш и даље, рећи некоме да је написао поруку јер га "гризе савест" јесте провокација. Мада ја ту нисам видео ништа више од обичног навијачког подјебавања, значи, на обе теме, када год неко напише нешто на рачун другог клуба - готово увек иде одговор по принципу "аааа, гризе савест, боли вас, на апаратима сте". Али нема вређања.

Даље.

Мој одговор, који си ми такође обрисао, а ниси имао никакво право.

Citat
Биће боље, немој плакати. Кажем, већ сутра иде терапија код доктор Жекса, након те емисије биће ти много лакше.

Значи, немој ме терати да ти сад ископавам милион ситуација када је неко изгубио и навијач супротног табора дошао на њихову тему и писао "Обриши сузе, драга, живот је пред нама". Значи, апсолутно уобичајено навијачко подјебавање, ништа више, ништа мање.

На шта ми човек одговара следеће.

Citat
meni ce biti lakse sa tvojom majkom govno nakazno

Сад увреда на рачун мајке, ово "говно наказно" и да не рачунам. Ко је њега вређао, ко је њему спомињао мајку?

Даље.

Ово је сад енигма јер ова порука, коју ми ниси обрисао, се апсолутно ни по чему не разликује од претходне две, нити је гора, нити боља, што значи да или све три морају да лете или не мора ниједна, овако нема смисла.

Citat
Де, де... Ево и Саво каже да је у оваквим околностима немогуће узети титулу, није довољно да се само поништавају Звездини голови и несвирају пенали против Партизана, треба још.

Шта ћеш, таква судбина. Док чекаш Пантића, предлажем терапију махања заставе са Толетовим ликом, евоцирање неких лепших времена када је било правде.

Опет, да ме не тераш да ти вадим, оних шест година када је Партизан узимао титуле константно су била та подјебавања, ми се жалимо на суђење, жалимо се на Толета итд, а они дођу и напишу "Предлажем сеансу уз мирисне свеће и касете из Барија као терапију". Исто навијачко подјебавање, нико ту није вређао.

За разлику од овог типа, који на ту поруку одговара са...

Citat
Ja predlazem jebanje tvoje mame od strane svih grobara u ime spasa srpskog fudbala.

И ја ту обуставим конверзацију, пријавим поруке и одем.

И ти сад мени овде објашњаваш како немам права да пријавим вређање и како моја реч губи на тежини јер, ето, није он мени дошао сам од себе па ми псовао све живо, него сам га ја провоцирао?

Мене сад провоцира што ми нудиш потпуно неразумне разлоге за брисање порука, је л' имам ја сада право да ти спомињем фамилију?

Ево, дошао је човек и пре сат времена на нашој теми написао ово.

Zvezda tesko da ima jedno regularno kolo ove sezone  Smile

Zato burazeri u peterac kad se igra protiv Partizana.

Ово није провокација? Је л' видиш ти некога да му испод као кочијаш псује фамилију?

Vi ste rezimski klub.

Ни ово није провокација?

Ali to nam ne smeta da vas razvalimo od kurca ko pre dve nedelje ili u finalu kupa na vasem terenu sa sve rezimom na celu.

Ово није провокација?

Ово су све поруке у последњих неколико дана на нашој теми, нађи ми где је њега било ко вређао као одговор. Немој да ми продајеш ту причу, куцам овде 12 година, знам где су границе објективно прихватљивог понашања и ја их нисам прешао.
« Poslednja izmena: 07. Okt 2019, 22:24:55 od stefaneka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
mob
Apple iPhone 12, S21
Citiraj me gde sam rekao da nije pisao uvrede.
Cak sam i napisao da su sve uvrede obrisane, i par poruka pride, da se smire strasti.
Moja je procena takva kakva je, i sa njom ces ovaj put morati da se pomiris...

Slobodno neka nastavi sa takvim pisanjima, pa ce ici na hladjenje, nemam nista protiv.

Vase prepirke, prozivke, vredjanja i pominjanja familije me zaista ne interesuju i ne planiram da ulazim u rasprave.
Pobrisao sam sto sam mislio da treba. Cinjenica je da je sve krenulo nakon tvoje provokacije. Ako si ocekivao drugaciju reakciju - prevario si se.
Znam da na vasoj temi vi neistomisljenike docekujete sa casicom podgrejanog konjaka, i uz kavijar i krekere pricate o simbolizmu u delima Remboa i Malarmea! Sve jasno...

I dalje stoji cinjenica - nemoj prijavljivati poruke koje si sam inicirao.
Ti, on...bilo ko!

Ili, prijavi, nemam zaista nista protiv, naravno, ali ako se pretera, i bude doslo do sankcionisanja - moje je da sankcionisem i onoga ko je krenuo sa provociranjem i onoga ko je na provokaciju naseo.
Svidjalo se to tebi ili ne.

Ovaj put ni ti ni on necete biti sankcionisani.
Upozoreni ste, i tu ce stati.
Nastavite, i naterajte me da se opet umesam - nece ostati na upozorenjima.
Ovo ne mislim u nekom pezorativnom znacenju, niti pametujem - jednostavno sam odlucio da pobrisem par poruka, i pustim vas, nadajuci se da cete tu stati.
Videcemo da li sam lose procenio...
« Poslednja izmena: 08. Okt 2019, 01:32:34 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Evo ga burazer koji mi je malo malo pa u potpisu Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
mob
Apple iPhone 12, S21
Evo ga burazer koji mi je malo malo pa u potpisu Smile

Volem ja to  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Citiraj me gde sam rekao da nije pisao uvrede.
Cak sam i napisao da su sve uvrede obrisane, i par poruka pride, da se smire strasti.
Moja je procena takva kakva je, i sa njom ces ovaj put morati da se pomiris...

Slobodno neka nastavi sa takvim pisanjima, pa ce ici na hladjenje, nemam nista protiv.

Vase prepirke, prozivke, vredjanja i pominjanja familije me zaista ne interesuju i ne planiram da ulazim u rasprave.
Pobrisao sam sto sam mislio da treba. Cinjenica je da je sve krenulo nakon tvoje provokacije. Ako si ocekivao drugaciju reakciju - prevario si se.
Znam da na vasoj temi vi neistomisljenike docekujete sa casicom podgrejanog konjaka, i uz kavijar i krekere pricate o simbolizmu u delima Remboa i Malarmea! Sve jasno...

I dalje stoji cinjenica - nemoj prijavljivati poruke koje si sam inicirao.
Ti, on...bilo ko!

Ili, prijavi, nemam zaista nista protiv, naravno, ali ako se pretera, i bude doslo do sankcionisanja - moje je da sankcionisem i onoga ko je krenuo sa provociranjem i onoga ko je na provokaciju naseo.
Svidjalo se to tebi ili ne.

Ovaj put ni ti ni on necete biti sankcionisani.
Upozoreni ste, i tu ce stati.
Nastavite, i naterajte me da se opet umesam - nece ostati na upozorenjima.
Ovo ne mislim u nekom pezorativnom znacenju, niti pametujem - jednostavno sam odlucio da pobrisem par poruka, i pustim vas, nadajuci se da cete tu stati.
Videcemo da li sam lose procenio...

Уђи мало на нашу тему па види шта пишу...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Угрејаће, обасјаће Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
mob
Nokia 
Popusiste kurac danas.  Smile Ko je sad kriv za poraz ????  Smile   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 322 323 325 326 ... 391
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.