Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 391
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 511953 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Е, добро. Фино, са тиме се слажем.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 294
Da ne postoji kladionica, nikad ne bi zapazali to iz 2 u 1, vec nas kladionica navodi da tako razmisljamo, sto bi mi namestali prelaz sad kad je kriticno, i kad verujem da je nemoguce potkupiti vecinu igraca vozda da bi to bilo izvodljivo. Situacija i momenat da se tako nesto radi nije pogodan, kada je panika ogromna. Da smo sa njima nesto dogovorili verujem da bi pre bio neki rezultat 1:0pp 2:0 kraj, jer sada je sva paznja svih mogucih uperena, iz nekih izvora znam da se mnogi ljudi i prisluskuju vec odredjeni period ne samo iz naseg kluba vec i iz ostalih klubova u ligi. Bicu iskren i verujem da smo dosta utakmica namestili ove sezone, ali sada je toliki pritisak sa svih strana da ne verujem u te rezije.

Слажем се са свиме што си написао, ја сам први овде куцао да нико нормалан не намешта утакмице на 1:0 из пенала него на неку опуштену 2:0 варијанту која прође кроз новине као "рутинска".

Али ми и даље ниси одговорио на питање, значи, уопште не залазим у то да ли је пенал био регуларан или да ли је првенство регуларно или шта год, питање је јако конкретно - зашто се када Звезда добије уз преокрет и пенал овде дивља о намештеном првенству док је сасвим у реду када то уради Партизан? Каква су то, да не кажем говњива, лицемерства, него двоструки аршини?

Evo ja cu ti odgovoriti.

Od 12-13 penala u ovom prvenstvu, 8-9 je svirano pri rezultatu 0:0, ili pri negativnom rezultatu po vas. I to uglavnom penali gde je dovoljno da protivnicki igrac prdne u svom sesnaestercu, da bi sudija pokazao na belu tacku.
Namesteno je kada sudija na jednoj utakmici kakva je derbi, nece da vidi da je lopta izasla napolje pola metra i direktno utice na regularnost prvenstva i pozicioniranje na tabeli. A to je u pitanju vas dil sa FSS i vasim ljudima koji vode isti.

Kod nas imas kontra slucaj, da se sudi u korist "manjih" klubova. Na drugoj strani vi imate punu protekciju. Samim time je prvenstvo neregularno. Da je regularno vi bi se nalazili negde na sredini tabele.

Jel sada jasnije...Da prvenstvo je i dalje NEREGULARNO. To sto smo mi prvi vas nikako ne abolira od onoga sto ste radili u sprezi sa pojedinim klubovima, sudijskom organizaciom i FSS.

Danas nikolic izleti kao i igrac vojvodine protiv vas, za nista. Obzirom na hajku koju ste pokrenuli protiv trenera Partizana ovih dana, ovo nimalo ne cudi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
mob
Tel.Me Your.Number
Nama nije potreban penal i crveni da bi preokrenuli rezultat.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 294
Nama nije potreban penal i crveni da bi preokrenuli rezultat.

Niti dva penala na jednom derbiju, pa da i pored toga izgubimo derbi  Smile
Ja idem na utakmice, verovatno vise nego sto velika vecina ovde ima godina.
Video sam jedan(1) penal za Partizan protiv Zvezde na finalu kupa 2001. Sasa Ilic.

Nisam 100% siguran da je finale kupa. Mislim da je kup.
Eto koliko nije sviran penal
« Poslednja izmena: 14. Maj 2017, 01:02:33 od drmalo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
mob
Samsung 111111
Само једно питање, с обзиром на то да се СВАКА утакмица у којој је Звезда преокренула резултат или имала пенал овде карактерисала као очигледна крађа, до те мере да се просечан човек питао да ли је уопште дозвољено да ти се у фудбалу свира пенал или, далеко било, да се вратиш након примљеног гола... Шта кажете данас? Smile

Pitanje koje si postavio je jako prosto Smiley

Zvezda je dobijala penale koji nisu penali..Prosto tok utakmice je vodio ka tome da se to vidi. Lupam Vojvodina, Napredak, Surdulica..Borac (prvi penal drugi nisam video).
A sto se tice Vozdovca..bukvalno nisam siguran. Ne sto se tice penala, penal je ko vrata. Nego nisam siguran da li su nasa ekipa ili nisu.

Ja mislim da jesu ali nisam siguran. Velika je tenzija i svi gledaju utakmicu i traze najsitniji detalji da okarakterisu kao namestenu. Iskreno sumnjam mnogo u ono sto sam danas video ali defakto nisam siguran da su se sklonili Smiley
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
mob
SonyEricsson W800i
Koliko znam, oni su jedna od retkih neopredeljenih ekipa u nasoj ligi ( na stranu to koji fudbaler za koga navija, ima svega svuda ) , gazda im je dovoljno jak i ne zavisi od crkavice vecitih.
Iskreno, nekako mi je glupo da se uopste provlaci neka prica o namestanju titule sa nase strane jer svako ko je imalo normalan ce videti da je ova ekipa mnogo bolja od ostalih, i da je Zvezda ove sezone ( pogotovo u drugom delu ) kao raspustena banda .
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
mob
HTC One M8
Nema potrebe obazirati se na dobacivanja sa druge strane brda, jer se nisu ni oni obazirali cele sezone na nase primedbe, prosto kao pasulj.

Boli ih mnogo i to je normalno, bolelo bi i nas da smo na njihovom mestu. Ovako, zabole nas bas. Sami pali, sami se ubili. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 248
https://youtu.be/j1P2UgQnVUI

Partizanovi odbranjeni penali u derbijima!
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2169
Zastava Prokuplje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 150
Utakmicu u Nišu između Radničkog i Partizana sudiće Zoran Široki (na slici u beloj majici).

Lopovluk Partizana se nastavlja!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 391
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.