Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 391
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 510997 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 248
Mala najava za finis sezone Smiley

https://youtu.be/LkQoeP83Z7E
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2169
Zastava Prokuplje
https://www.youtube.com/watch?v=osru4L4cKmc  Da li je ovaj covek realan jebem ti zivot   Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 248
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
@Vlada
Nista covek slagao nije,samo je zaboravio deo gde je trebao da kaze da smo i mi muljali...svakako je da nas je neko onesposobio u tome u po nase lige...sve 4 utakmice smo odigrali jako,tipa ako se pogleda cuka u kupu koja je igrala kao kurac i napredak,vosa i vozd nebo i zemlja,sve 3 ekipe su igrale kao da im je zadnja...zasto i sta se sprema ne znam,videcemo
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2169
Zastava Prokuplje
@Vlada
Nista covek slagao nije,samo je zaboravio deo gde je trebao da kaze da smo i mi muljali...svakako je da nas je neko onesposobio u tome u po nase lige...sve 4 utakmice smo odigrali jako,tipa ako se pogleda cuka u kupu koja je igrala kao kurac i napredak,vosa i vozd nebo i zemlja,sve 3 ekipe su igrale kao da im je zadnja...zasto i sta se sprema ne znam,videcemo

Ajde brate cak i da progutamo nesto od toga,mogu da razumem Smile Ali brate kako mu je Partizan napravio dug od skoro 60 milki jevreja,kako,preko koga...mnogo je tu pitanja Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Pa nije partizan napravio...napravili su zuti i kompanija...vesic itd...kazu ulagalo se u klub,toliko se ulagalo a mi u dugovima tolikim...dosta tu mutljavine ima,evo vucic kaze dao partizanu milion za licencu i sad ajde ja da se pozivam na to i kao pomaze vam vucic,pomaze kurac i ja sam svestan toga...sve su to price za medije i glasace...citam nas kk dobio toliko i toliko para,evo ja cu da osnujem stranku,bicu predsednik,gurnucu 5 coveka u klub dacu klubu 10miliona evra kazacu ja sam pomogao,ovi moji pokradu vrate meni 70-80%,njih namirim i kada pitaju gde su ima da kazem pokrala govna sve
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
mob
Samsung 111111
@Vlada

Niko ne kaze da mi nismo "Saradjivali" ali vi ste od Borca na ovamo kroz ceo plej of proveli na direktnu pomoc sudija  Smile

1.Napredak niste imali dva suta na gol, izmisljen penal da pobedite.

2.Vojovdina takodje, tu mozda niste imali ne dva nego jedan sut..Crveni dobija Vosa koji je jebem li ga, mozda najsmesniji crveni u istorji nase lige. Pa kad to nije pomoglo, izmisljen penal da pobedite.

3.U derbiju ste nam dali gol iz gol-auta i to "Slucajno" u derbiju koji je lomio ligu.

4. Radnik surdulicu ste sahranili..Imas izjavu i Kosanovica...Pa prvi penal protiv Borca pred plej of..msm da sam zajebo da gledam utakmicu iz mesta pa drugi penal nisam ni video kakav je.

Da ne nabrajam sad sve gluposti koje sam video da su vam svirane ove sezone..Pa i ona prva pet kola sa onim penalima..Pa onaj penal gde Kanga nalice coveku koji ispucava loptu i dobija penal  Smile

Mi smo sa druge strane imali "Nase" ekipe koje su nam sirile noge. I ja to ne navodim kao "Malu" pomoc da budemo jasni Smiley Posebno mi je muka kad Marko Nikolic navodi 30 i nesto utakmica bez poraza... Smile Pa kakva je to liga gde niko ne moze da te dobije 30+ utakmica  Smile

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
и ништа им то није сметало док нису добили по ушима Smile
и овај зализани некоме да каже да је лопов ааааааааааааааа Smile
толе одлази Smile
« Poslednja izmena: 09. Maj 2017, 15:46:34 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Nemoj Jasi,nemoj tebra da ja nabrajam...
Faul tavambe nad filipom,cist crveni koji je leo morao da dobije protiv nas,protiv vose isto,penal nad trujicem,igranje vlahovica,sirenje nogu igraca vozdovca,penal nad bozinovim protiv napredka,protiv radnika crveni i penal...ajde tisina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2169
Zastava Prokuplje
Nemoj Jasi,nemoj tebra da ja nabrajam...
Faul tavambe nad filipom,cist crveni koji je leo morao da dobije protiv nas,protiv vose isto,penal nad trujicem,igranje vlahovica,sirenje nogu igraca vozdovca,penal nad bozinovim protiv napredka,protiv radnika crveni i penal...ajde tisina

Brate faul Tavambe nije bio,bar po meni,covek stigao pre golmana na loptu,moze i na snimku da se vidi,druga stvar,zadnji igrac koji je oborio Leonarda neposredno pre gola nije ni zuti dobio a kamoli crveni kao zadnji u liniji!Ovo oko sirenja nogu samo Delije razumeju,jebi ga decko krenuo na loptu i rasirio noge e sad sto ste vi razvili neke vase teorije zavere to je vec druga stvar!Penal nad Bozinovim cist kao suza,zadnji igrac u odbrani rusi napadaca koji sigurno ide na loptu i ka golu,protiv Radnika po meni onako nepristrasno ista prica,tako daaaa....  Smile
« Poslednja izmena: 09. Maj 2017, 18:33:02 od vladagrobar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 391
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.132 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.