Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 391
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 490544 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
mob
Tel.Me Your.Number
Pa sto nije bilo penala? Sta,sudio je obama?
Lupetate gluposti,nasa liga je go kurac,neko dodje i kaze razbije vas sasuolo,tebra sasuolo je za nas i vas barselona licno,u nasoj ligi sem vose,vas i nas nemas profesionalnog kluba,a i mi smo kurac...ja 10 ljudi da skupim garantujem da ne bi izgubili od napredka itd,pod uslovom da mozemo da trcimo 90minuta...nasa liga je poluprofesionalna,evo kazi mi 1 igraca iz ostalih klubova kog bi voleo u partizanu?  I vi i mi bi ove cobane morali po 3-0 da bijemo,sto je i radila nasa ekipa prosle godine jer je imala 3-4 krstena fudbalera,a radili bi i vi to da ste imali nikolica a ne one slepce...ali da ima klubova koji ce da igraju preko kurca protiv vas i nas to stoji
Si ovo napisao Obama leba ti? Smile
Imali ste igrača više, dali ste gol, i kao da vam treba 5 golova za pobedu nabili ste sve u protivnički deo terena i šta se dešava primate neočekivan gol. Onda na grešku sudije izbegavate 100% šansu protivnika.

Kakav kurčevi Rasulo? Jesi li od Sasula i Zagleblja počeo da pratiš internacionalne utakmice ili zaboravljaš šta se svake godine dešava? Vi ispadnete u predkolu mi prođemo kvalifikacije. Prošle sezone za malo i grupu da prođemo, kad ćete vi bar u grupu da uđete... a da zaboravio sam da je naša liga go kurac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Ta ista ekipa koja zamalo grupe da prodje u igi evrope je bila ponizena na marakani sa 3-1 ako se secas
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
mob
Tel.Me Your.Number
Šta je pisac hteo da kaže?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
hteo sam da kazem da smo vas tako evropske razbili...sada sednes i premotas film u glavi tole,vesic,ruzic,dacic itd itd Zvezda je unistavana godinama,e kada smo dotakli samo dno zbog idiota poput vesica sada (vazure kod vas) jer jelte pravili su dugove i dugove,ko zna te pare gde su otisle...uzimali se krediti u gle cuda tadicevim bankama,stadion je stavljan sto puta pod hipoteku jer stoka je malo krala,e sad ces da vidis kada vama budu igrali razni poludebili,a dug bude rastao i rastao,pa kad zaredjate jos 2 sezone i poduckate ga od zaglebja recimo,a onda koeficijent ode na nivou naseg pa da vidimo mi tu evropu momci...kada od prvog kola dobijete najteze rivale...tesko je cupati nas klub sada kada je prethodna uprava usrala sve kao i vlast,ne moze se preko noci...kolo srece se okrece,stize mecka i na vasa vrata
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
mob
Tel.Me Your.Number
Vi osvojite ligu ispadnete u predkolu, mi prođemo koje kolo uđemo u LE.
Mi osvojimo ligu prođemo koje kolo uđemo u LE, vi opet ispadnete u predkolu.

Malo sam preuveličao ali kako god okreneš kad dođete u Evropu nema vas, nema te dominacije od 147 pobeda za redom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
pa ajd ti prodji sa ovim koeficijentom?
ja sam to i rekao onih 20 pobeda su kurac,da je recimo vucic dosao na vlast kada smo mi imali koeficijent neki
tipa posle sezone kada smo bili u le sa bajernom,boltonom itd i mi bi igrali evropu komotno...
a ako pogledas stvari najtezi klub koji ste izbacili je anderleht i to je to,mi smo igrali sa milanom,rendzersom,psv-om itd itd no fora je sto ste vi bili gurani tih godina i sa vec sasvim pristojnim koeficijentom + promenjen nacin takmicenja uspeli ste evropu da igrate...i jos sam napomenuo da su nasi klubovi amaterski sem vose,vas i nas koji smo poluprofesionalni u ovom momentu,negde tu sam klubovima iz malte itd itd...ali jbg sad je dosla kontra
vucic za ruzica,dacica,tadica i vazura za vesica sad cemo videti sta i kako,mada je nas klub toliko unisten da dok ne dodje do privatizacije od uzdizanja nema jer sa ovim koeficijentom mi moramo da napravimo tim jaci nego sto dinamo ima ili ludogorec,a to ce biti juce
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12059
Zastava
Nastavlja se batinanje Leonarda,nekaznjeno naravno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
mob
SonyEricsson W800i
Nastavlja se batinanje Leonarda,nekaznjeno naravno.
Bas. Bukvalno da se covek zapita koji je kurac dolazio u ovu "njiva" ligu.
1-0 , cigance ga dade
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12059
Zastava
2:0 na kraju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12059
Zastava
http://www.mozzartsport.com/vesti/leonardovi-golovi-daleko-odjeknui-najtrofejniji-francuski-klub-snima-partizanovog-brazilca/153351

Za Leonarda se navodi da je tip igrača kakav nedostaje Sent Etjenu. Može da igra uz levu aut liniju, ali i kao klasična “desetka”, a Sent Etjen bi u pregovorima imao i povlastice s obzirom na veze sa Ivanom Ćurkovićem, legendom ovog kluba i počasnim predsednikom Partizana.

U Partizanu su svesni da su dobre igre Brazilca privukle interes iz inostranstva, a tako nešto je između redova najavio nedavno i sportski direktor Ivica Iliev kada je upitan za sudbinu Leonarda i mogućnost da Brazilac ode u januaru.
“Pokušaću da uradim sve što je u mojoj moći da sačuvam svakog igrača, odnosno da kompletan tim bude tu i u nastavku prvenstva“, dodao je Iliev, ali nije bio preterano ubedljiv.

Leonardo je došao bez obeštećenja iz Anžija, ali ako stigne neka atraktivna ponuda, u Partizanu će je razmotriti. A Sent Etjen spada u grupu klubova kojima lige poput naše dođu kao jeftin supermarket…
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 391
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.326 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.