Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 391
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 512454 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 150
Euforija zbog duple krune i sačuvanog tima... mirisalo je na grupnu fazu, možda čak i LŠ, sada mi miriše na totalni raspad, ne mislim na igru, nego na ostale stvari na terenu i van njega.

Netrepeljivost celog tima osim Tawambe prema Leu se vidi iz aviona. Šta je razlog tome možemo samo da nagađamo, ali je činjenica da smo bez njega u ravni sa raspalom Budućnosti što se i videlo u prvom poluvremenu.

Hoćemo u LŠ sa Ćirkovićem? Znali su još zimus da Bleki ide i nisu našli štopera, govnari. Ćirković ne zna gde se nalazi (mada, ulazili smo u LŠ sa jednim drugim Ćirkovićem pa i sa Vojom Stankovićem  Smile )
Kosović dve fenomenalne asistencije, sve ostalo greška za greškom. Tawamba odličan u polju, kriminalan pred golom. Mihajlović nije ni za klupu, Radin koji nije licenciran za njega je Mesi lično. Ostali nit srde nit mirišu, nešto odigraju, nešto sjebu, jedino Everton konstantno gine za klub  Smile

Đukić očigledno nema nikakav autoritet, jer da ima ne bi se igrači na terenu svađali ko će da izvede penal, ko slobodnjak, već bi se to unapred znalo, kao kod Nikolića.

Tribina... šta reći? U trenutku kada te UEFA kažnjava, kad si pod njihovom lupom, ti više od pola utakmice posvetiš Mladiću, šiptarima, Putinu, NATO paktu, Crnogorcima!? Ili su maloumni ili to rade po zadatku, nema treće.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Vidim svi podrzavate lea,leo je debilcina...da nije bilo partizana koji ga je rehabilitovao i dao mu novu sansu da zabode neki dobar ugovor jos bi jeo govna on negde po brazilu...da ne ppminjem to da je lik dolazio apsolutno nespreman na pripreme jer profesionalac koliko sam i ja matematicar...najmanje  sto moze da uradi,a da vrati partizanu je da odradi kvalifikacije kako treba,a on jos ni pripreme nisu pocele vec kuka plus je kasnio na iste...pa sta je kosovic budala sto je na vreme dosao,a ovaj je mnogo pametan?
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 933
Zastava
Euforija zbog duple krune i sačuvanog tima... mirisalo je na grupnu fazu, možda čak i LŠ, sada mi miriše na totalni raspad, ne mislim na igru, nego na ostale stvari na terenu i van njega

I dalje moze da mirise na LS. Ne treba puno. Suma, half i malo srece na zrebu. Znam i ja da nema nista od toga. Jebiga.

Vidim svi podrzavate lea,leo je debilcina...da nije bilo partizana koji ga je rehabilitovao i dao mu novu sansu da zabode neki dobar ugovor jos bi jeo govna on negde po brazilu...da ne ppminjem to da je lik dolazio apsolutno nespreman na pripreme jer profesionalac koliko sam i ja matematicar...najmanje  sto moze da uradi,a da vrati partizanu je da odradi kvalifikacije kako treba,a on jos ni pripreme nisu pocele vec kuka plus je kasnio na iste...pa sta je kosovic budala sto je na vreme dosao,a ovaj je mnogo pametan?

Zakucao bih ga u Teleoptik do kraja ugovora za ovo kasnjenje na pripreme. Isto kao sto i on moze da podnese zahtev za raskid ugovora ili da odbije da igra kad mu kasni plata.
Kol'ko nam je klub profesionalan, tol'ko su nam i igraci.

Sto je najgore, on i totalno nespreman znaci vise ovoj ekipi od svih ostalih zajedno kad su 100% spremni.
Ima promaju u glavi i pamet mu ne smeta al' je najbolji igrac. Prosto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
Ona buducnost je toliko losa ekipa da je ono ocaj tezak. Mi korektni, dubl leo djurdjevic ne prasta
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2169
Zastava Prokuplje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
Koliko smo puta otvarali sampanjac i pili ladno pivo za njegov dolazak mnogi postadose alkosi a njega i dalje nema Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2169
Zastava Prokuplje
Koliko smo puta otvarali sampanjac i pili ladno pivo za njegov dolazak mnogi postadose alkosi a njega i dalje nema Smile

Bar nek nam se vrati kroz LS Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Potpisujem da izvlacite apoel,pa vi ste najuserskiji klub koji je ikada postojao na kugli zemaljskoj
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Добар вам је жреб. Једино Олимпијакос да се избегне, иначе са овим осталима можете да се кољете.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
Ako prodjemo Buducnost idemo na Olimpijakos.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 391
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.