Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 910 911 913 914 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 817282 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows
Browser
Chrome 50.0.2661.94
mob
Samsung SGH-E590
ali ima jedna caka,nijedan grobar,radovac ili ofkovac nam ne vodi navijanje na tribini ,pozz  Smile
Kako to?

Smile
Bio lud nekada davno, al posle bezo dok mu biju drugara. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
mob
SonyEricsson W800i
Nema to veze sa ovim sto sam ja rekao. Samo sam demantovao coveka sa necim sto je mnogo drasticnije(ako cemo navijacki gledati) od ovog mafija/drzava posla koji se danas radi na sve strane.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 49.0.2623.105
Pa jel taj lik vodi navijanje na tribini sada ? Vodi penis da budem kulturniji,ja sam rekao da nam niko ne vodi,a i taj lik je vodio koliko vodim i ja sada Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
mob
SonyEricsson W800i
Pa jel taj lik vodi navijanje na tribini sada ? Vodi penis da budem kulturniji,ja sam rekao da nam niko ne vodi,a i taj lik je vodio koliko vodim i ja sada Smile
Ti izgleda nisi u toku, ona gore slika je od prosle tekme sa Rajka, samo je odradjena u "80-te fazonu".  Smile Smile
P.S. Bez zezanja, ako ne znas ko je ovo gore i koja je prica, onda ... bolje cuti jbg.
A da govorim o tome kako je i sta je sada ne zelim jer je previse nezdravo, iako izgleda sve kul sve lepo sve pod konac - nikada manje navijacki nije bilo, i to kazem za sve tribine, ne samo za ovo nase sto je ... ne znam ni sam kako da definisem jbg. Samo , do naseg i vaseg stanja se nije doslo preko noci, i nije se preko noci doslo do toga da rezim toliko ocigledno kotrolise vrh obe tribine.
S tim vrhom, spletkarima i splacinama koje rade nemam veze ni ja, a verovatno nemas veze ni ti, i zato ne kapiram zasto potenciras te neke glupe price o glupim stvarima, i to na sportskoj temi foruma?
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.112
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 49.0.2623.112
ali mi je najdraze sto su isprebijali obezbedjenje,najvise volim kada batine popiju ljudi koji idu u teretanu i istripuju nekog zajebanog lika
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Linux
Browser
Chrome 38.0.2125.102
Ne postoji grobar na jugu koji bi nesto smeo da kaze nekom od ove trojice, a zabranjeni su se zaletali i sibali sa ovima, zato ti "neutralni" da su tada stali na pravu stranu ne bi im bilo muka sad od svega ovoga. Ne mogu da tvrdim da bi prica bila cista 100% ali cigana radovaca i ostalih ne bi bilo sigurno, i treba cigani dupe da nam pomeraju zbog toga sta smo sve dozvolili i sta nam se desava, a ti boki vracaj se 35godina u proslost, a znam da muda jedes zbog nekih stvari samo neces da priznas.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.94
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
ali mi je najdraze sto su isprebijali obezbedjenje,najvise volim kada batine popiju ljudi koji idu u teretanu i istripuju nekog zajebanog lika

Mora da se prao u vazutinoj kadi od 15.000€ pošto je wc šolju platio 5.000€
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
mob
SonyEricsson W800i
Ne postoji grobar na jugu koji bi nesto smeo da kaze nekom od ove trojice, a zabranjeni su se zaletali i sibali sa ovima, zato ti "neutralni" da su tada stali na pravu stranu ne bi im bilo muka sad od svega ovoga. Ne mogu da tvrdim da bi prica bila cista 100% ali cigana radovaca i ostalih ne bi bilo sigurno, i treba cigani dupe da nam pomeraju zbog toga sta smo sve dozvolili i sta nam se desava, a ti boki vracaj se 35godina u proslost, a znam da muda jedes zbog nekih stvari samo neces da priznas.
A ja bas mislim da ovih govana ne bi bilo da nije price Zabranjenih, i pri tome pricam ne o idealistima kojih sam i ja deo ( samo nisam popusio demagogiju kao mnogi ), nego onih koji su tu pricu i pokrenuli zbog interesa. Kada su videli da ne mogu na silu, onda su krenuli sa sirenjem price, mnogo pre prelaska grupe od palog Grobara . Jos se tada znalo ko je ko, i koliko i u toj prici ima govana, a kada neka revolucija pocinje na nezdravim temeljima, onda je tu ni nema covek cemu da se nada.
Sve bih dao da Jug sutra povedu Kimi i Sule ... ali to nije realno. "Revolucijom" posle slucaja Taton se desila promena garniture na Jugu, i jeste da je tadasnja bila "agentura" ( mogu da se kladim 10x manja nego ciganska ) ... i tu agenturu je zamenila ova sad, koja je u takvoj sprezi sa drzavom da joj niko ne moze nista ( kao ni garaganskoj godinama unazad).
Zato i ne pricam o tome, i zato mislim da su price czbg-a ( normalnog ok lika, msm ja ga smatram za to ) glupe i suvisne, jer je odavno navijacki svet kod nas postao pozoriste i namestena scena.
Ma daj bre brate kao da su ovi bolji. Isti ti je to soj ljudi, nema tu mozga, morala, casti, savesti. Nema tu covek za koga da navija.
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.110
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 910 911 913 914 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.