Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 878 879 881 882 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 812286 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.73

Inace, za kaznu nemam reci..

Sta mislis da bi bila realna kazna za klub koji je organizator meca i ciji su navijaci onoliko puta prekinuli utakmicu?
Sta mislis da bi bila ispravna kazna za trenera koji se onako ponasa? Ono je normalno ponasanje trenera? Ostecena mu je ekipa za ofsajd. OK, jel se onda Rastavac nenormalno poneo sto nije sutirao, psovao i pravio sranja?

Za sve si u pravu, ali sve ovo bi dobilo nekakav smisao tek kada bi recimo Lalatović dobio suspenziju od jedno tri godine za skandale koje pravi na bukvalno svakoj utakmici ili kada bi u ovom životu dočekali kaznu za grofa Božovića za crveni karton koji je dobio još u prvom kolu pre sedam meseci... ovako sve gubi smisao...

... inače:

link:  FSS zatražio stručno mišljenje iz Niona o „večitom derbiju“: UEFA rekla – penal!

Citat
Inače, ovaj podatak naišao je na neodobravanje jednog,za sada ne imenovanog člana Sudijske komisije FSS , koji se usprotivio ovakvom razvoju događaja , a cela jučerašnja višečasovna sednica Sudijske komisije FSS poprimila je karakter skandala kada ni jedan od petorice članova nije želeo da stavi potpise na svoje konačne odluke kada su saznali da će saopštenje sa sastanka da se pojavi u javnosti posle logičnog i velikog pritiska novinara i sportske javnosti. Pitanje je: čega su se uplašili?

Evo ja ću da "otkrijem" ime tog "za sada neimenovanog člana" - DUŠAN MRAKIĆ
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
mob
SonyEricsson W800i
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Token's life matters.

Zodijak
Pol
Poruke 2947
OS
Linux
Browser
Chrome 48.0.2564.99
Ako vam je tako lakše, ok, kukajte do sudnjeg dana što se mene tiče. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 47.0.2526.83
E ako telegraf kaze...po njima sad vec papanikolau igra za nas,imamo a licencu,a i eliot vilijams sutra stize u beograd...
Sto se tice kazne tomicu realno gledano,da su mene ostetili za gol ponisten iz ofsajda i ja bih puko,ali on covek mu je jebao majku...ja sam Boga molio da ne dobije on crveni (kao i everton iako su oboje zasluzili da odu na tusiranje posle 20min) jer sam igrao da nece biti kartona crvenog,posle me zajebo lukovic i sudija idiot...da su trebali da kazne tomica jesu,al 2 meseca je mnogo e sad nesto sam zabo pa nzm koliko je to utakmica,2 utakmice bi bile sasvim ok...sto se stadiona tice,derbi nije derbi bez baklji,navijanje nije navijanje ako nema baklji i glupost je kazniti nekoga zbog toga,al gadjati igrace mobilnim telefonima e onda to jeste za kaznu,bez obzira sto bih i ja iskreno gadjao grobarskog igraca komotno Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.73
Kada bi otvorio link gore ili pročitao tekst u telegrafu, video bi da ne kaže telegraf već prenosi tekst iz novosti...

Mada, to je totalno nebitno, bitno je da je NEZAVISNA komisija UEFA rekla svoje i to ne jedan čovek, kakav je slučaj kod nas, već komisija od nekoliko stručnjaka...

Pertizan time ne dobija ništa, ali srpski fudbal, koji je već na dnu, pada još niže od tog dna...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
mob
HTC One M8
Ovo su bre kazne...e cigani moji...nikad ljudi od vas.

http://mondo.rs/a793590/Sport/Fudbal/FSS-izrekao-kazne-za-derbi-Partizanu-i-Crvenoj-zvezdi.html

Crvena zvezda kao organizator utakmice kažnjena je jednom utakmicom igranja pred praznim tribinama, što je već odradila protiv Rada, dok joj novčana kazna nije izrečena.

Na drugoj strani Partizan će nesportsko ponašanje navijača na 148. večitom derbiju koštati 500.000 dinara.

"Članovi komisije zaključili su da su klubovi učinili sve da 148. derbi protekne bez incidenata, ali više od ovoga nisu mogli. Obezbeđen je i dovoljan broj redara, ipak neke stvari bile su van njihove moći", preneo je "Žurnal" reči Žarka Stevanovića, predsednika Disciplinske komisije FSS.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 47.0.2526.83
Kako si me do jaja istripovao sad...ja reko sutra mi igramo bez publike... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
mob
SonyEricsson W800i
Doktor!

IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.116
neka me hapsi komotno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Token's life matters.

Zodijak
Pol
Poruke 2947
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Al moraš i crnce da "istrpiš". Smile Em crnci em Grobari. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 878 879 881 882 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.