Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 876 877 879 880 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 812321 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Не знам, нисам се родио у доба Шајбера па да знам како је тада било, али тогом свог живота, ја већу лакрдију од неке лиге, купа или турнира - нисам видео. Ово Томић мора да каже. Мора да изађе и каже како је ово највећа смејурија од лиге тренутно у Европи. Исто тако да каже да неки смеју да раде шта хоће, да се бију с тренерима, псују по конференцијама и јебавају мајке. Шутнуо је врата и кажњен 2 месеца и годину условно. ШУТНУО ВРАТА!

Ови уз "комисије" су фантастични заиста.

Знам да је немогуће иступити из лиге. Тј. могуће је, али би вероватно после тога били шинути у најнижи ранг. Али ово је више неиздрживо. Николић добија казну 3 месеца јер су га пљували по глави. Томић због шутирања врата 2 месеца, шутирања врата услед пљачке на правди Бога, коју је "комисија", исто тако на очи Бога, окарактерисала регуларном. Тако је. Ово је РЕГУЛАРНА пљачка. Регуларна. Само код нас. Само у Србији. Регуларна пљачка.

Нека нас се Северна Кореја плаши.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
Bilo je tako i prethodnih godina samo sto ti nije mnogo smetalo Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Шта је било претходних година? Ајде примере бих желео да видим.

Партизан је у свих 6 сезона имао бар 3х квалитетнији тим од Звезде, сем оне једне сезоне, када је заправо била и мала разлика на крају. Јел и у Европи била лакрдија, када смо само једном испали пре групне фазе? Мени би заиста било глупо.

Дакле, ако могу примери.
« Poslednja izmena: 03. Mar 2016, 19:22:44 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
Normalno da nije penal...  Smile
Lakse je dici buku oko 'slobodne sudijske odluke', a ponisten cist gol cemo tek usput spomenuti.
Isto kao i oko Vucica FK-a, KK-a, svuda naslovi Partizan dobija vise od Zvezde, u podnaslovu da je u pitanju KK, na kraju tekst stoji usput da u fudbalu imaju 5 do 10 puta vise drzavnih para.  Smile
100 im majki jebem, pa 100 cerki i tako u krug.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
Шта је било претходних година? Ајде примере бих желео да видим.

Партизан је у свих 6 сезона имао бар 3х квалитетнији тим од Звезде, сем оне једне сезоне, када је заправо била и мала разлика на крају. Јел и у Европи била лакрдија, када смо само једном испали пре групне фазе? Мени би заиста било глупо.

Дакле, ако могу примери.
Da si napisao nije bilo vece lakrdije u odnosu izmedju zvezde i partizana onda bih se slozio sa tobom. Al posto si pisao o lakrdiji od lige, onda sam morao da prokomentarisem da je bilo toga i gorih stvari svih prethodnih godina. Pisao sam vec sto puta stvarno necu ponovo Smile

A slazem se sa tobom da je imao partizan jacu ekipu od zvezde svih godina u nazad. Zvezda nekih sezona nije imala ni top3 ekipu u ligi pa je bila kandidat za sampiona.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.18
mob
HTC Sensation
Naravno, to samo govori da se u Zvezdi fanaticno radi i trenira i ima se pravi odnos prema grbu na dresu,tako se i desilo da nekvalitet nadoknadjujemo radom i zalaganjem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 933
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.116
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
mob
SonyEricsson W800i
  Smile Smile Smile
Citat
Партизан је кажњен за нереде у режији његових навијача, против ОФК Београда, са 300.000 динара а због лоше организације меча и инцидената у мечу са Црвеном звездом, клуб из Хумске је кажњен са две утакмице без присуства публике и 800.000 динара, што чини јединствену казну умањену за 100.000 динара, а укупно милион динара.

Тренер Партизана Иван Томић, због инцидената у мечу са Црвеном звездом, кажњен је са два месеца паузе, условно годину дана, и новчано 350.000 динара.

Ko predje milion, dobije popust 10%.  Smile
Smile
Koji haos, koja tuga, 'bem ti Sunce  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
Naravno, to samo govori da se u Zvezdi fanaticno radi i trenira i ima se pravi odnos prema grbu na dresu,tako se i desilo da nekvalitet nadoknadjujemo radom i zalaganjem.
Plus imate domacu atmosferu na svakoj utakmici i sudije kradu za vas kad god je neophodno. Smile Pocetak ove sezone je odlican primer, onda je partizan preminuo pa nije bilo potrebe za nastavkom te price Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.75
Grobarski trash romantizam

Ovaj čovek je predsednik sudijske komisije koja je procenila da je Mihajlović simulirao penal i da je Glođović odlično sudio derbi. Samo najbolji idu napred!

"Sa mnom na terenu Zvezda nije mogla da izgubi. Uvek su slavili, osim jednom u Zemunu, gde su remizirali - 1:1, golom Milenka Acimovića iz ofsajda, jer je Drulić bio uz zemunskog golmana. Vagao sam situaciju, ali nisam mogao da poništim pogodak. Srce i duša su tako hteli."

http://www.istinomer.rs/akter/284/Dusan-Mrakic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 876 877 879 880 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.352 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.