Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 872 873 875 876 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 811110 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
mob
Apple iPhone 7
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 20
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:593268-Sreckovic-Ne-moze-se-Glodjovicu-dati-losa-ocena-za-sudjenje

Kao što najavih juče, na kraju će biti da je zvezda oštećena... evo ekspert kaže da penala nije bilo, ali da se mogao svirati penal nad Grujićem... ne, nisam vidovit, samo sam dobro upoznao tu sortu... jer istorija se uvek ponavlja...

... i da dodam još: devojka je skočila na haubu bmw-a malog mitrovića, a andreju su falsifikovali ličnu kartu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Token's life matters.

Zodijak
Pol
Poruke 2947
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 44.0
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Opšte je poznato ko je Bojan Šaranov i u kakvim je odnosima sa Terzićem...

Auuuu... Haha, ne verujem sta citam jbt, jebeno trljam oci i ne verujem  Smile Smile

Znao sam da ce mi neko nesto ludo odgovoriti, ali ovako... Ne, ovo zaista nisam ocekivao Smile

Gde Saleta da dira jbt, to samo Terzin covek sme... E sad, zasto ste ga dovodili ako ste znali kakav je i da ce da dira Saleta?

Ovo je vec normalan odgovor na moj komentar:

Citat
Што се тиче Шаранова, не знам шта се дешавало, али он ређа играче, он одлучује ко ће стајати у зиду и колико ће их бити. И он стави Сашу Илића, који се плаши да удари лопту главом и који ју никад у животу није ударио истом. За очекивати је било да чучне и помери главу од лопте. И бре он ставља јебено 3 играча у живи зид а слободњак на 20 метара. Више Звездиних било у зиду него наших.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
mob
Samsung 111111
Normalan odgovor bi bio, da nije bilo faula a i pored toga namestena lopta na povoljniju poziciju za izvodjenje.
Mislim mene iskreno i ne interesuje sto je nas golman postupio kako je postupio i sto se Ilic sklonio i slicno..Jer je sve to nastalo iz faula koji nije postojao.
Kao da komentarisemo sto neko nije uradio nesto posle sviranog ofsajda ili slicno.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
mob
Apple iPhone 7
U jednoj kraljevini daleko daleko, nazovimo je Smrdija, živeo je jedan car koji je bio bolestan, ali najviše je želeo da ga svi vole. U tome bi možda i uspeo da je sve ljude u svojoj kraljevini podjednako voleo. Nažalost car je bio psihopata, i to sa “F” licencom. Neke je voleo a druge mrzeo, jer su ga zlostavljali dok je bio klinac.
Ista ta kraljevina Smrdija imala je borilačke veštine u kojoj se takmičio i junak ove naše bajke, Princ Paća. Kao i svi vitezovi i Paća je imao ljude koji se brinu o njemu, njegovom oružju i konju. Na njegovu žalost, Paćini pomoćnici su bili ljudi koje je tu postavio upravo car Smrdije, ne da bi se brinuli o Paći nego da bi ga oslabili, ne bi li carev heroj imao što lakši put to zlatnog trona.
Paćini ljudi su učinili sve da istupe oštricu Paćinog mača, a umesto rasnog konja doveli su mu staru ragu. Car je bio zadovoljan učinjenim iako je njegov heroj patio od besparice. Sve što je zaradio spičkao je na seoske dame, kocku i tome slično. I pored toga carevom junaku nikada nije nedostajalo novca. Dovodili su mu sve najbolje snaše, kuvare i lekare.
I tako vreme polako prolazi, a onda na red dolazi okršaj carevog junaka i Princa Paće.
Znao je car da i pored svih njegovih napora Princ Paća je ipak vitez koji se lako ne predaje, a zna da pobedi i kad mu baš i ne ide. Ne želeći ništa da ostavi slučaju car je u borbi za zlatni tron postavio svoje ljude. Borio se Princ Paća. Mač jeste bio tup, ali svejedno je Paća sekao redom. Nažalost, protiv solidnog protivnika i cara kraljevine Smrdije, jednostavno nije mogao. Na kraju bitke Princ Paća je položio istupeo mač i uzdignute glave napustio borilište, jer je znao da je uradio sve što je mogao.
Car kraljevine Smrdije je bio prezadovoljan, jer njegov junak je prvi stigao do zlatnog trona. Na njegovu žalost veselje nije dugo potrajalo. Već sledećeg proleće narod je digao bunu i caru odsekao glavu!
E sada, da li je na tron kraljevine Smrdije došao car koji će podjednako voleti ceo narod i da li će se brinuti o njemu… to je bajka za drugi put.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116

Ovo, i ono iznad, ko da je ista budala pisala.

Ejjj "Smrdija".
« Poslednja izmena: 28. Feb 2016, 23:38:09 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Iskreno, faul je bio. Povlacenje igraca za dres, sudija pustio prednost i onda kad je ovaj izgubio loptu dosudjen je faul, kao sto je po pravilu. Da li je lopta pomerena - ne znam.

Penal... Saberi i oduzmi, trebo je da ga svira. Cim ga nije dosudio, trebao je da dosudi simuliranje ako je vec procenio da nije faul, jer u onom slucaju nema nista izmedju. Ako je faul, a sve vise mislim da jeste, onda je definitivno za penal jer je dovoljno jak faul.

Prvi ofsajd, mislim da nije bio, ali realno tu su bas centimetri odlucivali i nije bilo lako utvrditi. Srecom po tog pomocnika nije bilo gola.

Drugi ofsajd, o tome ste sve rekli pa da ne ponavljam. Stravicna greska.

Uglavnom, Glodjovic je uzasno odsudio mec. Bio je jedan najobicniji go kurac na terenu, kao da je amater jebote. Gledas engleske sudije, oni i kad sjebu nesto teraju i dalje svoju pricu i autoritet su, a ovaj... Kod penala sam vec rekao sta je sjebo, posle toga mu Tomic preti prstom i dobacuje mu sve i svasta. Zasto ga nije iskljucio? Cega se usro koji kurac? Sta kao bio je svestan da je pogresio pa je pustio Tomica da mu jebe sve po spisku, ako je tako onda sta sudis prvu ligu koji kurac... Dalje, recimo kad je sviro ofsajd a Vijeira nastavio i par sekundi kasnije sutirao i dao gol, gde je zuti karton? Nema, prolazi mu Vijerino opravdanje da nije cuo zvizduk pre par sekundi  Smile I na kraju, po meni bi se izvuko iz govana da je svirao kraj utakmice posle mozda drugog prekida nakon bakljade, ali ne on je dopustao da bude jedno 10 prekida. Doduse, tu mozda i pravila zajebavaju, ali svejedno za takve situacije kod nas to treba koristiti, to sam napisao i na temi o super ligi. I danas otvaram Sport i vidim dali mu 5.5 ocenu, ja mu ne bi vecu od 5 dao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Само бахато. Само јако.

Иначе колега изнад објаснио целу суштину. Само се не слажем за први офсајд да је судија имао среће јер је ова омашио. Већ је чуо да је офсајд и офрље завршио акцију. Другачије би било да је озбиљније ишао на гол.
« Poslednja izmena: 29. Feb 2016, 00:23:52 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
Ja se nadam da ce se Tomic i igraci koliko danas okrenuti dvomecu sa Nislijama,dve vrlo vazne utakmice nas ocekuju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 872 873 875 876 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.343 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.