Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 868 869 871 872 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 808352 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 20
Prelistah... izvinjavam se... svi ste priznali... moja greška...

Hmmm Bogami ovako iz ovog ugla i ovako usporeno,mozda i dobra odluka...mooozda

Baca se i podize noge unazad.
Izvinjenje Glodjovicu, dobro je postupio.

ma kakav bre penal sta se lozite,cist diving sto bi englezi rekli

Ја сам то одма рекао. Пенала није било. Види се из успореног да се баца Smile Smile

Nema ovde penala, jedino gde ste osteceni je ofsajd zadnji.

O penalu ni govora ! Prvo lik se bacio na glavu,skok u bazen slobodnim stilom,drugo ne bi stigo loptu do sutra...

Ovo je penal koliko sam ja grobar

...ipak niste vi takvi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
mob
HTC One M8
Da li je neko ovde rekao da je FK Crvena Zvezda kriva za sinoc bilo sta? Ili mozda njeni igraci, strucni stab, navijaci?  Smile

Koji kurac su se ovde onda sjatili cigani sa ovog foruma da brane i objasnjavaju odluke sudijske petorke?! Jel se poistovecujete sa sudijskom organizacijom ili se osecate krivim za nesto? U cemu je fora?

Boli vas bre kurac, pobedili ste na nasem pasnjaku, velika pobeda, proslavite to lepo, niste vi krivi sto je sudija govno smecarsko, ne morate da se pravdate. Da je obrnuta situacija, ja bih vama pevao sad sarkasticno "Tole lopove", vi nama mozete recimo "Vucicu pederu". Dajte malo budite mastoviti, ovo je glupo. Ni vi, ni mi ne mozemo da uticemo ni na sta u nasem fudbalu, tako da daj da se bar malo zezamo kako treba. Pozdrav.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
HTC Sensation
Naravno,ti si citirao samo one postove od posle utakmice kada se pojavio snimak i iz drugog ugla pa smo videli situaciju i usporeno itd...evo ti za vreme utakmice na primer

Mixi braticu,makar smo se oko penala svi slozili da je cist ko suza. Sad znas koliko smo mi pizdeli onda kad je Krstajic srusio Kadua,pogledaj na netu ako se ne secas,preslikano kao ovo od danas. Jebiga...

Citat
Dali nam gol iz nepostojeceg faula

Ovo je istina. Cist penal nije sviran.

Bogami,cist penal

Mislim da ima i na nasoj temi o vasem penalu cini mi se...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 48.0.2564.95
mob
Nokia krntija
Znaci penal i jeste i nije bio. Ok.

Na kraju dana, ispasce da su oni u stvari osteceni lol.

Samo preko nisana Wink
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 20
... a nakon snimka nije bilo penala???

... tako je bilo uvek, prvo ste se smejali i čudili sudijskoj odluci kada je Čava odbranio gol rukom, a zatim "nakon snimka" svi ko jedan tvrdili da to nije penal jer je napucana, jer je sa pola metra, jer nije očekivao... uvek isto, zato sam i napisao da će se za koji dan pojaviti snimci na kojima se vidi da je u stvari zvezda ta koja je oštećena... jer istorija je učiteljica...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

James Bond 007 MI6

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7630
Zastava Београд
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 44.0
mob
Samsung Galaxy Note 4
Трибиани погрешио си. Ја нисам навијач црвене звезде. Ја сам навијач Партизана и по мени пенала није било и остајем при томе, а за офсајд је грешка судије Smile
IP sačuvana
social share
"Човјека ћете најбоље упознати ако га проматрате како се понаша кад се нешто дијели бесплатно"- Иво Андрић
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116

Samo preko nisana Wink

Hahaha bukvalno tako, sad ce majstori iz fss-a da izdaju saopstenje kako je Glodjovic dobio prelazni ocenu.

Petkovic desnim stopalom prvo udara u levo stopalo Mihajlovica i ostavlja istureno desno koleno sa sve potkolenicom na koje saplice igraca, jedino da je igrao neko namerno rukom u sesnaestercu pa da kazes da je to cistiji primer penala od jucerasnjeg. Al' ajd' proslo je. Meni samo nije jasna ta potreba da nekog ubedis da nije bio penal, da li tako ubediti sebe kako ni pod kojim uslovom sudija nije dosudio nesto u njihovu korist/ili protiv nas.
Magovi.
« Poslednja izmena: 28. Feb 2016, 12:19:40 od Nemanja35 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
HTC Sensation

Ne znaci. U stvari tumaci kako hoces,to se jebiga svrstava u slobodnu sudijsku procenu,Krstajic likes this

Uostalom,dali ste gol posle 2 minuta,primili ste jos 2 posle toga. Nije sad ni prvi ni poslednji put da je neko ostecen ili ne u derbiju,svako ko gubi ima pravo da se ljuti i zali na sta god da misli da ima pravo. Kao i mi godinama unazad tako i vi sad,zalite se,kukajte sta god...pa nek se odigra i nova utakmica sto se mene tice,samo bi jos gore prosli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0

Па видећемо, стварно. Чекамо снимке да се разјасни још пар сумњивих ситуација, фаул над Грујићем у шеснаестерцу на почетку утакмице који није свиран, прекинута Звездина 4 на 2 контра због неког чудног фаула Хуга, Томић који се и на снимку види и чује како кидише на судију и псује му мајку, опет без икакве санкције и картона, и најзад и фаулови из којих је Луковић добио жуте картоне.

То све кад погледамо успорено и из пет углова, онда можемо да ставимо на папир колико је ко оштећен.

Али то и даље не мења резултат, 1:2.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.116
@tribiani nesto se ne secam da si kukao kod ove situacije,molim da se i ona pomene

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 868 869 871 872 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.