Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 867 868 870 871 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 808166 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
mob
Tel.Me Your.Number
Penal: Cigan podiže nogu. Mora da je hteo da se skloni.
Lopta pobegla? Jel gledate vi neki drugi fudbal osim ove naše lige?
Skočio? Jel gledate vi neki drugi fudbal osim ove naše lige?

"Prekršaj" za slobodnjak: Zakucaš se u protivničkog igrača i iznudiš faul... to je neki drugi sport ja mislim.

"Ofsajd": Sudija je u liniji i vidi savršeno gde su igrači.

Brutalno jebanje u zdrav mozak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.73
никад бодовно безначајнија утакмица,али је дерби и само је то битно и ту нас покраду,и онда још стока чергашка дође и брани оно што је евидентно
да је којим случајем било обрнуто дрекали би сте на сва уста,могу само да замислим новинске чланке Smile
али то сте ви и ваш одраз,дугогодишње трауме су оставиле траг Smile
кад овако крадете нас могу мислити како је осталим јадницима који вас гузе полувреме а после паузе изађу на терен и играју као да су рекреативци у куглању Smiley 1
и после се неко пита што вас зову цигани Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Penal: Cigan podiže nogu. Mora da je hteo da se skloni.

Циган подиже ногу и, пре него што дође до контакта, спушта је на земљу.

Lopta pobegla? Jel gledate vi neki drugi fudbal osim ove naše lige?

Лопта побегла, дат је превелик фор са намером да се изнуди пенал. Гледамо, индонежански.

Skočio? Jel gledate vi neki drugi fudbal osim ove naše lige?

Скочио. Пре него што је уопште дошло до контакта, овај мали је полетео попут кондора, што се да видети из приложене слике и просто је невероватно и имбецилно видети да неко расправља о овоме, када фаула није било ни за лек, већ искључиво покушаја изнуђења пенала.

Е сад, да ли је требало да се свира или не, то је ствар неких других ствари, дечко је јако театрално и уверљиво пао, први инстинкт је да је требало. Али опет, 101% идентична ситуација је била у дербију пре пар година, када је Каду исто овако покушао да изнуди пенал и полетео преко фиксиране ноге, па опет пенал није свиран, тако да никоме ништа.

"Prekršaj" za slobodnjak: Zakucaš se u protivničkog igrača i iznudiš faul... to je neki drugi sport ja mislim.

Човек води лопту и овај креће да га вуче са леђа, што јесте фаул и свирао би се одмах да је пао, али овај наставља да се бори док се не судари са противничким играчем, када јесте пао и када треба да се свира, али је судија пустио предност и свирао тек када овај трећи, Катаи или како се зове, није стигао до лопте. Све чисто.

Најзад, Томић се дере како је лопта померена за 7 метара... Погледајте снимак, лопта је враћена уназад пар метара одакле је било "закуцавање", тачно на онај део када је овај почео да га вуче са леђа.

"Ofsajd": Sudija je u liniji i vidi savršeno gde su igrači.

Судија је у линији, а офсајд је максимално 15-20 центиметара, у гужви, са играчем Партизана у пасивном офсајду који је изузетно близу месту догађаја и креће ка лопти након што је пас упућен. Судијска грешка, сваке недеље се деси барем 100 оваквих у Европи, али само се овде прича о "намерном" недосуђивању.

Ако је ово са офсајдом крађа, онда је због онога у дербију 2008. требало декретом забранити постојање фудбала у овој држави. Просто је невероватна ствар колико вам је памћење као у златне рибице, па заборављате све овакве идентичне ситуације у којима сте добро прошли.

Звезда била далеко боља, уозбиљила се на 10 минута и преокренула резултат, после чекала да се утакмица заврши. Партизан није имао шансе ни са играчем више. Све ове ситуације су потпуно ирелевантне за крајњи резултат, исто као и пре пар година, када се Звезда драла из петних жила како је изгубила дерби јер јој није свиран пенал/поништен гол/није продужена утакмица колико треба или шта већ, а сурова истина је да би изгубили да се играло још три дана и да им се дало још два пенала. Тако и овде.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Andd1.jpg
(96.6 KB, 660x449)
« Poslednja izmena: 28. Feb 2016, 09:10:24 od stefaneka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.73
да сам на твом месту мене би било срамота  Smile

човек објаснио Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Vi jos komentarisete sudjenje???  Smile

Daj bre, sudijski previdi, a sto smo mi pravili greske... sto se covek u zivom zidu sklanja od lopte, sto covek daje loptu protivnickom igracu pri pokusaju pasa na 7m.
Igrali smo sasvim ok i to mi se dopada. Bas me briga za derbi. Najzad smo dobili igraca u odbrani.
Jos samo nekog za napad da nadju na leto.
Ovi klinci su super. Nece stici da ih prodaju na leto i to je super.

Sad da obezbedimo Evropu i restart sledece sezone.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 20
Da li je iko očekivao da će i jedan jedini ciganin da kaže da je bio penal? Kako vreme odmiče još će se ispostaviti da je zvezda u nečemu bila oštećena, to se dešava uvek posle ovakvih lakrdija... ponoviću: još nisam naleteo ni na jednog ciganina koji je rekao da je penal kada njihov igrač rukom odbrani gol na gol liniji, a kamoli da priznaju za ovo juče... čudna je to sorta...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
HTC Sensation
Ti brate ako si lenj pa neces da prelistas unazad temu,onda nisi slep,nek ti ne bude tesko pa procitaj unazad,vecina nas je reklo odma posle utakmice da ste osteceni za penal. Ja sam rekao da sam ja sudija u onoj brzini da bi ja svirnuo. Ne znam sta nije jasno...

To sto se posle iz drugih uglova i kad se situacija uspori vidi da postoje i lementi za neke druge stvari je potpuno nebitna stvar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
Citat
restart sledece sezone.

Smile

Restart postaje omiljena grobarska rec.

Inace kako ne vidite da smo i mi na isti nacin kukali kad smo bili slabiji. Sudije, Tole...5 minuta za spas fudbala...

Imate -32 u odnosu na nas, primili ste 33 gola, poslednji na tabeli, Spartak je primio 28 komada.

Usrase vam klub kao sto su i nas, a zamlacujete se sudijskim previdom.

Da li je iko očekivao da će i jedan jedini ciganin da kaže da je bio penal? Kako vreme odmiče još će se ispostaviti da je zvezda u nečemu bila oštećena, to se dešava uvek posle ovakvih lakrdija... ponoviću: još nisam naleteo ni na jednog ciganina koji je rekao da je penal kada njihov igrač rukom odbrani gol na gol liniji, a kamoli da priznaju za ovo juče... čudna je to sorta...

Braticu gomila nas je jos za vreme utakmice rekla da ste drasticno osteceni, sto bi znacilo da niko nema problem sa tim da prizna tako nesto. Iskomentarisem situaciju sa Racom ti izvadis moj komentar i stavis prtscr druge situacije.
Nemoj o sortama, ne ti....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Token's life matters.

Zodijak
Pol
Poruke 2947
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Citat
restart sledece sezone.

Smile

Restart postaje omiljena grobarska rec.

Zanimljivije mi je ovo "sledeća sezona". Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
mob
Samsung 111111
Sudijske greske i previdi  Smile

A da i ona skoro utakmica Zvezda se ofka je proglasena regularnom  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 867 868 870 871 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.