Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 863 864 866 867 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 805898 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
Citat
Погледао сам овај "пенал" над Кадуом и баталио цео снимак.

Po meni su penali i jedan i drugi. Kao i onaj nad Lazeticem. To sto smo i mi osteceni u nekim prethodnim utakmicama ne umanjuje stetu koju je sudija danas napravio vama.  Mada je "sreca" sto utakmica sa ovoliko sudijskih gresaka nema nikakvu takmicarsku tezinu.
« Poslednja izmena: 27. Feb 2016, 21:16:05 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Citat

Po meni su penali i jedan i drugi. Kao i onaj nad Lazeticem. To sto smo i mi osteceni u nekim prethodnim utakmicama ne umanjuje stetu koju je sudija danas napravio vama.  

Ово што кажу неки да је Михајловић већ раније почео да пада, то мислим да је заправо било баш у ситуацији Каду-Крстајић. Зато мислим да ту није био пенал а овде јесте. Контакта је било код Кадуа, али не за пенал. Можда да за неки фаул на центру, али критеријум је другачији за пенал.

"Čestitam Zvezdi na pobedi, ali ne mogu da ne pomenem neke stvari koje mi stoje na duši. Ja sam već 20 godina u Partizanu i odigrao sam derbija koliko sam odigrao. Do sada nisam učestvovao u derbiju u kojem je jedan klub ovako pokraden. Možda je to malo grubo što kažem, ali sada stvarno tako mislim. Penal je bio očigledan i to što nije dosuđen je uticalo na nas i našu dalju igru. Uz to, ofsajd kod našeg gola u drugom poluvremenu, koji je poništen, nije postojao. Sudije evropskog kalibra ne smeju da naprave takve previde u ovakvoj utakmici. Ovo je verovatno i problem za naše  mlade igrače, koji su prvi put igrali derbi, a gledali su kako ga odlučuje neko treći", rekao je Saša Ilić, novi rekorder po broju odigranih "večitih derbija" - 26.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Да. И што се тиче "навијача". Затворити нам стадион до краја сезоне и терај даље. Умоболници надрогирани.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
Citat

Po meni su penali i jedan i drugi. Kao i onaj nad Lazeticem. To sto smo i mi osteceni u nekim prethodnim utakmicama ne umanjuje stetu koju je sudija danas napravio vama.  

Ово што кажу неки да је Михајловић већ раније почео да пада, то мислим да је заправо било баш у ситуацији Каду-Крстајић. Зато мислим да ту није био пенал а овде јесте. Контакта је било код Кадуа, али не за пенал. Можда да за неки фаул на центру, али критеријум је другачији за пенал.

"Čestitam Zvezdi na pobedi, ali ne mogu da ne pomenem neke stvari koje mi stoje na duši. Ja sam već 20 godina u Partizanu i odigrao sam derbija koliko sam odigrao. Do sada nisam učestvovao u derbiju u kojem je jedan klub ovako pokraden. Možda je to malo grubo što kažem, ali sada stvarno tako mislim. Penal je bio očigledan i to što nije dosuđen je uticalo na nas i našu dalju igru. Uz to, ofsajd kod našeg gola u drugom poluvremenu, koji je poništen, nije postojao. Sudije evropskog kalibra ne smeju da naprave takve previde u ovakvoj utakmici. Ovo je verovatno i problem za naše  mlade igrače, koji su prvi put igrali derbi, a gledali su kako ga odlučuje neko treći", rekao je Saša Ilić, novi rekorder po broju odigranih "večitih derbija" - 26.

Jbg, nisi objektivan.

A Sale Ilic hoce da zavara trag krivcu.  Smile

Mihajlovic i Gogua odlicni, cak i Everton dobar. I onaj klinja sto je usao, centarfor, imao par poteza, deluje kao ozbiljan talenat. Mihajlovic iznudio penal i dao gol, mogao da bude junak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
Koliko je Tomic bio besan na kraju, mislim da je mogao pojeo bi novinara.  Smile Svidja mi je sto je trener ostar, direktan, iskren i nije mlakonja. Dobar vam izbor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.116
kukate na sudije,a kapiten se usere ko picka kod slobodnog udarca  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
Svaka cast momcima borii su se koliko su mogli,znali i koliko im je bilo dopusteno.U sredu samo jako to mora da se dobije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
mob
Apple iPhone 7
Оваква крађа се може видети само у премијеровој лиги. Толико.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
mob
HTC One M8
Individualno su bolji od nas, mi sa decom odigrali dosta dobro timski i bili definitivno bolji danas.

Takticki, oni smesni, Bozovic definitivno podbacio i ukoliko ne upumpaju i ovog leta ogromnu lovu u njihov klub i pojacanja, nemaju sta da traze u kvalifikacijama, ispadaju u drugom kolu lagano.

Pokradeni smo i treba o tome brujati svaki dan do sledeceg derbija, iako se nista nece promeniti dok je glavni u drzavi onaj ko je glavni. Glodjovic je nacelnik policije u Vrbasu i ocigledno je smecar odradio zadatak veceras koji mu je zadat. Znaci, klasican smecar i govnar, zelim mu sve najgore od srca.

Bravo za nase crnce, Mihajlovic odlican, ostali solidni, uopste nisam razocaran, mnogo dece imamo, trebaju nam iskusni igraci.

Ogrejace, obasjace...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
Оваква крађа се може видети само у премијеровој лиги. Толико.
Stvarno treba se zaliti na sudjenje,ko ono bese zaduzen za regularnost Kokeza !? Smile
« Poslednja izmena: 27. Feb 2016, 22:47:05 od Nemanja034 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 863 864 866 867 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.