Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 841 842 844 845 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 806667 puta)
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
mob
SonyEricsson W800i
http://www.alo.rs/stojkovic-da-nije-partizana-zivkovic-bi-radio-kao-konobar-u-nisu/31626
kaze covek koji je pljunuo na Zvezdu koja ga je stvorila  Smile jebem ti zeno majku

Nikada nije lose pricao o Zvezdi, samo o ciganima koji su njega pljuvali (prvi)
Istina. Cak se i nudio vise puta Zvezdi u zelji da se vrati, i da nekako iscupa karijeru - dobio je pimpek.
Tako da sto se tog odnosa klub-igrac tice, ima pravo da kaze.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Linux
Browser
Chrome 47.0.2526.100
Kako ti Boki sve znas? Smile

Bane, ne bi me cudilo s obzirom na to da ludaci prakticno poklanjaju Knezevica i Trujica Vosi, sa Lukom se raskida ugovor, Andrija ce po svemu sudeci da provede 6 meseci u Zemunelu, prostor mu je skroz otvoren.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
mob
SonyEricsson W800i
Citat
Kako ti Boki sve znas?
Otkud ti to?  Smile
Citat
Jovica se osvrnuo i na saopštenje navijačke grupe "Grobari jug" gde je proturena laž da je Andrija zvezdaš:

"Andrija od malena navija za Partizan, pa ako navijači ubuduće budu pisali saopštenja, zamolio bi ih da se prvo dobro informišu.“
A navijaci su rekli da oni ne stoje iza tog saopstenja koje je masnokosi kreten proturio u svoje novine za brisanje dupeta.
Muljatori jedni, muljatori drugi, napravise sapunicu od Partizana.
« Poslednja izmena: 28. Jan 2016, 17:21:24 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Linux
Browser
Chrome 47.0.2526.100
Mislim da se nismk razumeli, ja sam mislio na Stojkovica.

Sto se tice Andrije  pismo je poturio Vuletic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 20
Konačno odgovor:

http://www.sr.partizan.rs/130392-saopstenje-fk-partizan-19/

Citat
U dnevnom listu „Sport“ pod pompeznim naslovom „Evo kako se namešta u srpskom fudbalu“ objavljuju se već nekoliko dana navodni transkripti izjava Bojana Radovanovića koje je dotični dao Tužilaštvu za organizovani kriminal pre četiri godine, a u kojima se grubo kleveće Fudbalski klub „Partizan“.

Postavlja se pitanje kako je moguće da dokumenti iz Tužilaštva za organizovani kriminal „cure“ u javnost, i to posle četiri godine? Takođe se postavlja pitanje kako je moguće da to Tužilaštvo u prethodnim godinama nije ništa preduzelo povodom iznetih optužbi?

Odgovori su jednostavni: Proveravajući navode Bojana Radovanovića u Tužilaštvu su se uverili da su oni lažni i isfabrikovani, a „curenje“ je deo kampanje diskreditacije i omalovažavanja rezultata koje je FK „Partizan“ postigao u periodu od 2008. do danas koju vodi deo srpske sportske javnosti, jer neki ljudi u Srbiji očigledno misle da Partizanu treba zabraniti da bude najbolji.

Izjava Bojana Radovanovića, tobožnja ili stvarna, u celosti je neistinita, što su u dnevnom listu „Sport“, da im je stalo do istine, objektivnosti i profesionalnosti, lako mogli da provere.

Prvo Bojan Radovanović je bio član Upravnog odbora FK „Partizan“ od kraja decembra 2006. godine do juna 2008. godine, ukupno 18 meseci, a ne od 2004. do 2009. godine, kako se netačno navodi. U junu 2008. godine, pošto je u kontinuitetu dolazio na sednice vidno alkoholisan, ili što bi se narodski reklo mrtav pijan, i na njima izazivao incidente, Bojan Radovanović je isključen iz članstva Upravnog odbora. Tada su i prestali svi njegovi kontakti sa klubom.

Upravo u tom vremenu su prestale funkcije u klubu i Žarku Zečeviću i Nenadu Bjekoviću, koje Bojan Radovanović kleveće i pokušava da optuži. Nenad Bjeković je prestao da bude sportski direktor u junu 2007., a Žarko Zečević  je prestao da bude generalni sekretar u septembru 2007.

Šta je sa utakmicama i klubovima koje Bojan Radovanović navodi kao „nameštene“ i „prijateljske“ u vremenu kada je on bio član uprave /01.01.2007. – 30.06.2008./?

U tom periodu FK „Partizan“ je sa FK „Crvena zvezda“ odigrao 6 prvenstvenih utakmica i samo jednu dobio, dve odigrao nerešeno i tri izgubio.

FK Mladost iz Apatina u leto 2007. godine istupa iz Super lige Srbije i više ne nastupa u njoj.

Sa FK Hajduk iz Kule bilans je 5 utakmica, 4 pobede Partizana, 1 pobeda Hajduka. Inače, prva utakmica po transferu Ljubomira Fejse u jesen 2008., što Bojan Radovanović posebno apostrofira, završava se nerešeno.

BSK iz Borče, Metalac iz Gornjeg Milanovca i Spartak iz Subotice  u tom vremenu nisu članovi Super lige, pa FK Partizan sa njima nije ni igrao.

Sa FK Smederevo i FK Borac iz Čačka bilans je isti – 3 pobede Partizana i jedna nerešena utakmica.

Dakle nema ni „prijateljstva“, ni lakih pobeda. U arhivi lista „Sport“ postoje izveštaji sa svih ovih utakmica,  zašto ih nisu pogledali i uverili se da Bojan Radovanović govori neistine?

Konačno, u utakmici sa OFK Beogradom odigranoj u proleće 2008. godine, koju Bojan Radovanović takođe apostrofira, Partizan nije vodio 2:0, već gubio 0:1, da bi preokrenuo i pobedio sa 3:1. Junak utakmice bio je, i to  može da se nađe u arhivi Sporta, golman Partizana Mladen Božović.

Pametnima i objektivnima dovoljno, onima koji to nisu se i ne obraćamo.

Delimično možemo da razumemo Bojana Radovanovića, koji je u očajanju, optužen za niz teških krivičnih dela, mislio da klevetama i lažnim optužbama može da olakša svoj položaj. Međutim, ne možemo da razumemo dnevni list „Sport“ koji bez provere te laži objavljuje. Ako novi vlasnici tog lista misle da će proizvodnjom skandala i širenjem neistina vratiti svoju investiciju, u velikoj su zabludi.

Beograd, 28, januara 2016. Godine

FK „Partizan“
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 47.0.2526.83
Oprostite mi moju ruznu proslost? Misli na cigane ?
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
mob
SonyEricsson W800i
Mislim da se nismk razumeli, ja sam mislio na Stojkovica.
Svako ko je imalo pratio nas fuzbal je mogao par puta da primeti da se Stojke nabacivao Zvezdi, i da je godinama kuburio po Evropi bez uspeha. Nisu ga hteli, covek propadao pa je dos'o u Partizan, ucepio se navijacima, izvukao karijeru, uzeo novce i cao zdravo. Cak sad u Partizanu ima status prijatelja kluba, a s obzirom da vec duze vreme nemamo krstenog golmana, moze da se vrati kad hoce - a to u Zvezdi koja ga je stvorila nije mogao, pa je taj odnos - fer i korektnog izmedju kluba i igraca nestao ( ako gledamo cisto poslovno ).
To mu potpada pod ono - ucepio se navijacima  Smile
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.5.2171.95

To je bilo slihtanje grobarima.     Ali vi i jeste ruzni  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.111
Svako ko je imalo pratio nas fuzbal je mogao par puta da primeti da se Stojke nabacivao Zvezdi, i da je godinama kuburio po Evropi bez uspeha. Nisu ga hteli, covek propadao pa je dos'o u Partizan, ucepio se navijacima, izvukao karijeru, uzeo novce i cao zdravo. Cak sad u Partizanu ima status prijatelja kluba, a s obzirom da vec duze vreme nemamo krstenog golmana, moze da se vrati kad hoce - a to u Zvezdi koja ga je stvorila nije mogao, pa je taj odnos - fer i korektnog izmedju kluba i igraca nestao ( ako gledamo cisto poslovno ).

Iskreno ne secam se, ali verujem ti da je tako bilo, svejedno mi smo profitirali u njegovom slucaju. Profesionalci su, bice sve surovije i surovije, pogotovu sa mladjim narastajem jebe im se totalno.

Mi bez tih povratnika ne bi uspevali mnogo toga, zato i treba da se gradi taj odnos izmedju igraca i kluba.
Kad pogledas mi od sponzora i tv prava godisnje imamo sve ukupno oko milion evra, sve ostalo se vodi kroz daj Boze da udjemo u grupnu fazu Lige Evrope ili daj Boze talenata sto vise da prezivimo. Zbog toga mi nije jasno kako Andrija ne moze da shvati da je upravo on jedan od glavnih prihoda i da je od 2 ishoda koji su za klub povoljna, on izabrao treci, sto je opet njegovo pravo. Sve u svemu videcemo na kraju ko nas je vise lagao.
Meni se iskreno zeludac okrene kad procitam idi, neka plati uprava itd, a nece uprava platiti nista, dici ce kredit i dodatno zaduziti klub.
Ili kad procitam on je samo roba za klub, ali tako i jeste u nasem fudbalu, pogotovu kad je nas klub u pitanju, talenti su izvor prihoda i to je surova realnost.
« Poslednja izmena: 29. Jan 2016, 02:59:16 od Nemanja35 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
mob
SonyEricsson W800i
Citat
Mi bez tih povratnika ne bi uspevali mnogo toga, zato i treba da se gradi taj odnos izmedju igraca i kluba.
Naravno. To doduse i nije tesko odraditi, jer , s obzirom da za igrace ne dajemo ni zutu banku, ti povratnici sto cupaju karijeru nam dodju k'o kec na 10. Bolje receno, win-win situacija.
Citat
Meni se iskreno zeludac okrene kad procitam idi, neka plati uprava itd, a nece uprava platiti nista, dici ce kredit i dodatno zaduziti klub.
Upravo to, najebace samo Partizan. Ovako, ukrasce mozda lopine dobar deo tih para, ali opet, svaki dinar koji udje u Partizan, a sigurno bi neke pare usle je vredan.
Citat
Ili kad procitam on je samo roba za klub, ali tako i jeste u nasem fudbalu, pogotovu kad je nas klub u pitanju, talenti su izvor prihoda i to je surova realnost.
To nije samo slucaj u nasem fudbalu, tako je svuda. Ta neka prica gde se oni bune sto je "on samo roba za klub" je smesna, on bi trebalo da je zahvalan Partizanu jer da nije tog kluba njega na fudbalskoj mapi ne bi bilo. Sad kad su udarili milioni u glavu lako je kenjati. Pogotovo je smesno sto to prica otac koji je koliko sam pohvatao i u proslom ugovoru trazio procente licno za sebe.

Citat
Sve u svemu videcemo na kraju ko nas je vise lagao.
Nadam se da hocemo, jer ovoliku pljuvacinu ja ne pamtim.
« Poslednja izmena: 29. Jan 2016, 03:22:44 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 841 842 844 845 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.