Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 635 636 638 639 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 855752 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
Ma i pre par godina kad su se grupe izvlacile, jbt 48 ekipa i mi poslednji  Smile

p.s.  kazu da ce Rajko mozda u Augsburg (ili kako se vec pise)....sta radi Drinca inace, gde je  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
Sta ti mislis sto je Rajko odbio Izrael?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
Daaaaaa  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Citat
covek ima pravo na svoje misljenje, pa i da gresi. mada sam ja, recimo, saglasan sa misljenjem novinara ovde. znam sta sam gledao, a svakako ne znam sta je mladenovic rekao (znas i sam kakve su interpretacije kod nas)

Младеновићеву изјаву сам чуо на Сосу. Има право на своје мишљење, али новинар мора да пази како прича или пише. Свако има право на своје мишљење, али се оно често не износи, а поготово не јавно. Чак се у неким деловима и брукао колико не зна.
Дакле играч клуба који је "био погубљен" изјави да су били погубљени, али новинар каже да нису. Дакле боље је проценио ситуацију на терену од самог играча који је играо меч. Сјајно.
Добро знамо да је он само исфрустрирано све ово писао, као што и ми овде пишемо свашта.

Citat
lupas

Кажем, у мом селу се играч радује када постигне гол.

По лопту је отишао ако се не варам Оумару и понео је на центар. Једино да је кренуо Шапоња да отме лопту црном брату и он да је понесе, нема друге. Дечко је само погледао ка југу и стегао песнице, док је Оумару носио лопту на центар. Опет сјајан говор исфрустрираног идиота.

Citat
znaci bolje bi bilo da babovic nije igrao, jer se ocekuje da igraci koji nemaju mnogo kilograma gube fizicke duele? zato i mesi ne igra osim protiv likova koji imaju manju kilazu od njega

Мени кажеш да лупам а поредиш Бабовића са Месијем. Да Бабовић добија дуеле на центру, да уме десном ногом приближно као и левом, он би играо са Месијем у Примери.
А нисам рекао да је боље да није играо. Бабовић је офанзиван играч. Брашанац и Јевтовић треба да добијају дуеле (и црнац који није дошао), а не Бабовић. Неће Илић рецимо да се шиба у дуелима. Бабовић покуша, али не може. Иначе је он играч који сваки други (можда и сваки) меч претрчи највише. Играч који једини сме да дође по лопту (чак и кад погреши у пасу, он ће поново и изнова и изнова долазити и преузимати одговорност), док се остали крију. Дакле буквално крију иза противника, јер не желе да узму лопту. Пробај детаљније то да погледаш када играмо против квалитетнијег ривала од суперлигашког тима. Исто покушај да приметиш колико Бабовић има решења док држи лопту у својим ногама и колико могућности.

Бабовић најмање заслужује да се пљује. Живковић је прешетао цео меч, тачније од првог њиховог гола. Ништа, ама баш ништа није урадио. Грубље речено, брукао се против Младеновића. Али он је млад курац палац. Нема млад стар, што каже Грба, него добар и лош.

Citat
ovo naravno vazi za Brasanca ali nikako ne vazi za Babovica

Важи и за њега, али не онолико колико за Брашанца. Бабовић је офанзиван играч. На њему је да притисне њихову задњу линију и играча који долази по лопту. Овај други не сме да дозволи да нам се приближе голу. Дакле то је кључни задатак задњег везног. Бабовић је додуше задњи везни кад треба да се преузме лопта. Не дај Боже то неко други да уради, јер јебига, што Брашанац или Јевтовић да погреше кад може Бабовић. Кад људи схвате да онај који највише покушава - највише и греши, а да онај који не покушава не може да погреши, ствари ће бити чистије и јасније много.

Citat
... mada su i jedan i drugi neozbiljni igraci ako treba, ne daj boze, da udju u duel sa nekime ko ima vise kilograma od njih

Пирло се надобијао иначе дуела кроз своју каријеру.
Да се разумемо, ја не поредим Пирла са Бабовићем (или Илићем), али су исти типови играча. Јел од Хлеба очекивати да јурца и добија дуеле? Нормално да не. У организованој екипи се зна ко шта ради. Али ми нисмо организовани па све пада у воду.
Илић би мени рецимо играо свих 90. минута. Довео бих црнца да трчи за њега. Дакле Илић да игра само кад треба да се преузме лопта. Чим пропадне напад, он не би имао обавезу да јури за играчима, него црнац и Брашанац. Тројица да јуре за њега ако треба. А он да се игра лопте.
Али ко што рекох ми смо неорганизован тим, у којем се очекује да Бабовић добија дуеле, даје голове, асистира, трчи највише, брани и помаже левом беку.

« Poslednja izmena: 28. Avg 2015, 22:02:47 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12061
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
2 boda su vam maksimum.

Kad vec mastamo valjalo bi nam 4 boda da vratimo koeficijent gde je bio na pocetku ove sezone.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0

Колко ми се гаде јеботе. Божинов није оправдао очекивања. Кога сте још довели уз њега пизда вам материна, колико сте пара потрошили све вам јебем. Динара нисте потрошили, очекујете од Божинова да сам узме лопту и уведе нас у ЛШ. Фазон игро у Јувентусу, овај једноставно МОРА да је Меси. Дај доводи то и нема бриге. Имамо једног јебеног нападача у тиму (Шапоњића још увек не рачунам 100% као конкурентног играча, нападач је по сивију). ЈЕДНОГ пичка ли вам материна безобразна. Ко ће сад да игра кад се овај повредио, Маринковић?
Лепо сам ја вама причао да је скроз било погрешно отрести се Ђуре. Ал Раћоне опет луд и не зна шта прича.

Иначе би уз пристојног левог бека и доброг штопера и задњим везним могли да прођемо ову групу. Заправо да имамо све то ми би јуче гледали извлачење а не данас. И поред тога што нам нико неће доћи, опет мислим да смо кадри кући да узмемо бодове.

Није ми јасно шта раде са Грбићем. Дакле човек ће вероватно остати, завршавају се полако прелазни рокови. Нису га нигде уваљали и он је остао. Ми с друге стране имамо ротацију гору од кошаркашког клуба. И он седи на трибинама. Јебем ти дебиле да ти јебем.
« Poslednja izmena: 28. Avg 2015, 22:35:18 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12061
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
Ћирковић као потенцијални проблем последње линије Партизана види и лошу комуникацију дефанзиваца:

– Имам утисак да кад Фабрисио прими лопту сви страхују шта ће да уради са њом и та нервоза је додатно појачана јер слабо комуницира са саиграчима, ако уопште и комуницира с обзиром да, колико сам чуо говори само португалски.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
Precenjivanje bi bilo odredjivanje donjeg minimuma.

... posto postoji gornji i srednji minimum, pored donjeg  Smile

Дакле боље је проценио ситуацију на терену од самог играча који је играо меч. Сјајно.

pa jel mislis da to nije moguce? da li je, moguce da osoba koja gleda sa strane dogadjaj objektivnije proceni sta se dogadjalo od one osobe koje je ucestvovala u dogadjaju? ja mislim da jeste, cak i da je to vrlo realno. primera radi, fudbalski sudija i institucija njega je dovoljan argument

Citat
Опет сјајан говор исфрустрираног идиота.

ovde si u pravu, ali znas i sam na sta covek cilja jbg

Citat
Мени кажеш да лупам а поредиш Бабовића са Месијем.

odgovarao sam na tvoju generalizaciju. znaci skroz je ocekivano da babovic gubi duele zato sto ima manje kilograma. a posto postoji primer da osoba sa manje kilograma dobija duele, znaci mozemo pretpostaviti da postoje osobe sa vise kilograma koje gube duele? i bas da babovic nikad ne naleti ni na jednog od tih, e jebiga...

Citat
Бабовић је офанзиван играч

jbg mene je prevario. osim dugih lopti koje salje napamet, svi pasovi mu idu u nazad, cudna vrsta ofanzive, ali to je vec vise vezano za nase shvatanje fudbala.

Citat
Неће Илић рецимо да се шиба у дуелима. Бабовић покуша, али не може.

pokusa i ilic pa uspe povremeno

Citat
Иначе је он играч који сваки други (можда и сваки) меч претрчи највише.

trci i predrag luka u picku materinu, pa ne mislim da je koristan igrac. nije svako trcanje pozitivno po ekipu

Citat
(чак и кад погреши у пасу, он ће поново и изнова и изнова долазити и преузимати одговорност),

vidi ovako. ja dzonsona i tebe cenim izuzetno, carevi ste i voleo bih da idemo na pivce cesce. kad ste poslednji put pisali o ovome, resio sam da cu da obratim paznju da li gresim dusu o coveka. ustanovio sam da ste DONEKLE u pravu po pitanju ovoga. ALI. problem se nalazi u tome sto on, jednostavno, predugo drzi loptu u nogama. to usporava (ionako spor) napad, igraci odbrane se postave ili vrate, onda one njegove lopte kroz vise od 2 igraca (o kojima ste pricali vas dvojica) postanu jedine moguce, odnosno jedino tako moze da doda loptu nekom. i onda pogresi. e sad, ok je preuzimanje odgovornosti, ali kad vidis da pogresis i pogresis i pogresis i pogresis a ti i dalje pokusavas, to vise nije preuzimanje odgovornosti nego silovanje. siluje covek loptu. meni se cini da on ima jaku zelju da uradi dobro i da pomogne. medjutim, psihicki je nestabilan, veci deo publike ga blago receno mrzi, on ne moze da izdrzi pritisak, a da bi se dokazao siluje i siluje i siluje, pritisak je sve veci na njemu, i generalno kako utakmica odmice sve je beskorisniji

Citat
Исто покушај да приметиш колико Бабовић има решења док држи лопту у својим ногама и колико могућности.

priznajem da pokusava da nadje resenje (sto u partizanu ne predstavlja malu stvar, naprotiv)

Citat
Бабовић најмање заслужује да се пљује.
na ovoj utakmici, saglasan sam. nije mi jasno sto je velika kolicina ljudi njega oznacila kao glavnog krivca. primera radi, milinkovic je u 20. minutu utakmice digao sa klupe cirkovica sa namerom da ga ubaci u igru jer je fabricio oznacen kao potpuno neupotrebljiv. ostalo je istorija

Citat
Кад људи схвате да онај који највише покушава - највише и греши

potpuno jasno. ipak, mogu i ja da sutiram trojke sa pola terena, ali ako u sezoni imam uspesnost od 3%, trebalo bi da bude jasno da nije dobro resenje za ekipu da mi daju loptu na sredini. pricam ti cisto o uspesnosti. ako ja pokusavam i pokusavam, ne znaci da radim dobro

Citat
Илић би мени рецимо играо свих 90. минута. Довео бих црнца да трчи за њега. Дакле Илић да игра само кад треба да се преузме лопта.
da, ali bi imali igraca manje. cinjenica je da ilic ne moze da igra vise od 25 minuta po utakmici. jbg nema snage.

Citat
у којем се очекује да Бабовић добија дуеле, даје голове, асистира, трчи највише, брани и помаже левом беку.
a sta radi on, konkretno? znaci, apsolvirali smo da ne dobija duele, prosle polusezone je imao 2 gola i jednu asistenciju, znaci nije ni tu preterano koristan (za ofanzivnog veznjaka), ok trci (kao i predrag luka), ne brani jer se ne vraca u odbranu (gori je samo nikola ninkovic), a levom beku ni bog ne moze da pomogne
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
Grupa je solidna, nije prejaka i moze se do tri boda, tri remija kod kuce. Nisu Totenhem, Besiktas, Dortmund, manje-vise sreca je pogledala nekad neki nas klub. Realno, radovali smo se i za Bate kako je najslabiji, kako mozemo protiv njih uz dosta muke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Citat
pa jel mislis da to nije moguce? da li je, moguce da osoba koja gleda sa strane dogadjaj objektivnije proceni sta se dogadjalo od one osobe koje je ucestvovala u dogadjaju? ja mislim da jeste, cak i da je to vrlo realno. primera radi, fudbalski sudija i institucija njega je dovoljan argument

Брате, када играч за свој тим каже да је био погубљен, када за своје играче каже да су били погубљени, то једино Господ Бог може да порекне и нико више. "Не Младеновићу, ти си луд, питај мене, нисте били погубљени и не причај глупости". Будалетина исфрустрирана. Бате Борисов, као што сам рекао већ одма после меча, сваку другу лопту није изнео како треба и једно 10 чистих лопти је испуцано у аут.

Кажем, овако је глупо расправљати преко тастатуре. Када би могли заједно да погледамо утакмицу и искоментаришемо њихову "сјајну контролу меча", који су изгубили.
Кад већ поменух да су изгубили, такође ми је овај сјајан био код констатације да су могли да задрже 1:1 да је требало. Дебилчић не схвата да се победама подиже сопствени коефицијент. Али он има "своје мишљење", јебига. Нема везе што је мишљење срамотно за човека који себе назива новинаром.

Citat
odgovarao sam na tvoju generalizaciju. znaci skroz je ocekivano da babovic gubi duele zato sto ima manje kilograma. a posto postoji primer da osoba sa manje kilograma dobija duele, znaci mozemo pretpostaviti da postoje osobe sa vise kilograma koje gube duele? i bas da babovic nikad ne naleti ni na jednog od tih, e jebiga...

Постоје примери нормално (Меси није један од њих, јер он игра само кад има лопту), али Бабовић није један од њих. Као што у кошарци постоје мршави центри који имају 10 скокова у просеку, али и снажни играчи који имају по 5. Све је у конституцији. Бабовић има вољу. Скаче и код скок дуела, али једноставно не може па да га јебеш. Друга би ствар била да њега боли уво да јури за играчем, скаче, бори се. Али он то све ради.

Citat
jbg mene je prevario. osim dugih lopti koje salje napamet, svi pasovi mu idu u nazad, cudna vrsta ofanzive, ali to je vec vise vezano za nase shvatanje fudbala.

Напротив. Бабовић ће пре, ко што кажеш напамет (мада ја нисам приметио да он било шта напамет ради, отуд и некад превише задржава лопту док не нађе решење) послати лопту напред него је вратити назад. Ретко кад он враћа лопту назад. Нормално, некад врати, али наставља кретњу ка играчу којем је додао лопту и одмах је тражи назад. А када испред себе имаш Брашанца и Јевтовића који се крију, шта човек да уради. Приметио сам да неретко избегава додавање Петровићу (наклон до пода).

Citat
pokusa i ilic pa uspe povremeno

Па није ни Бабовић сад 100% безуспешан.

Citat
trci i predrag luka u picku materinu, pa ne mislim da je koristan igrac. nije svako trcanje pozitivno po ekipu

Није свако. Али Бабовићева кретња се своди на играње на противничкој половини, повратак на нашу да покупи лопту, јурцање за играчима. Све ради. Игра ко плејмејкер у кошарци. Дође испод свог коша по лопту, пренесе је на другу половину и организује напад. Сад што нема снаге да добије дуел је друга прича. То је до његовог тела.

Citat
vidi ovako. ja dzonsona i tebe cenim izuzetno, carevi ste i voleo bih da idemo na pivce cesce. kad ste poslednji put pisali o ovome, resio sam da cu da obratim paznju da li gresim dusu o coveka. ustanovio sam da ste DONEKLE u pravu po pitanju ovoga. ALI. problem se nalazi u tome sto on, jednostavno, predugo drzi loptu u nogama. to usporava (ionako spor) napad, igraci odbrane se postave ili vrate, onda one njegove lopte kroz vise od 2 igraca (o kojima ste pricali vas dvojica) postanu jedine moguce, odnosno jedino tako moze da doda loptu nekom. i onda pogresi. e sad, ok je preuzimanje odgovornosti, ali kad vidis da pogresis i pogresis i pogresis i pogresis a ti i dalje pokusavas, to vise nije preuzimanje odgovornosti nego silovanje. siluje covek loptu. meni se cini da on ima jaku zelju da uradi dobro i da pomogne. medjutim, psihicki je nestabilan, veci deo publike ga blago receno mrzi, on ne moze da izdrzi pritisak, a da bi se dokazao siluje i siluje i siluje, pritisak je sve veci na njemu, i generalno kako utakmica odmice sve je beskorisniji

У праву си што се тиче нестабилности и притиска. Али мало је играча у свету који имају своју публику против себе, а камоли оних који би све то издржали на прави начин. Сигуран сам да је тешко играти при таквој атмосфери. Опет кажем, скроз би подржао прозивке са трибина да он једноставно нема вољу нешто да уради, да потрчи. Али кад човек жели, а не иде му, тад му је потребнија подршка него пљување. На страну што Бабовић има и добрих мечева. Мени је безвезе рецимо да га ко што кажеш већина људи мрзи, а да се радују голу против Дила Горија. Баш ме интересује на који начин се радују. Кажу "ма браво бре лудаку, мајсторе"? А сутра ће му јебу сестру.

Држи лопту у ногама дуго. Слажем се. Има и он мана, није Пирло. Али некад оправдано држи лопту. Ни Илић не држи ништа краће, кад крене да се врти око осе и она његова фора. Али ту је проблем и у нашим играчима који се једноставно не крећу без лопте. Гледам Плзен како игра. Нису нешто ни они технички богзнашта, али се људи крећу, имају у сваком моменту 3 решења, док наши немају ниједно. Па чак и овај Бате. Приметно је да се крећу доста више од нас. Кретња без лопте је најбитнији сегмент у кад нападаш. Онда ни не мораш да будеш много технички поткован. Све што треба да знаш је да додаш лопту на 10 метара. Ми рецимо дупли пас одиграмо сваки седми меч.

Citat
na ovoj utakmici, saglasan sam. nije mi jasno sto je velika kolicina ljudi njega oznacila kao glavnog krivca. primera radi, milinkovic je u 20. minutu utakmice digao sa klupe cirkovica sa namerom da ga ubaci u igru jer je fabricio oznacen kao potpuno neupotrebljiv. ostalo je istorija

Чуо се један лудак са Запада нон стоп. Сећам се једне ситуације, лопта код десне аут линије, Бабовића нигде у кадру (широк кадар). Лопта побеже у аут некоме, а овај сасу по Бабовићу, ко те доведе и ти фазони. А Бабовић ни близу ситуације. То су психопате.

А занимљиво то за Ћирковића. Ту је још увек било 0:0 дакле. Верујем да би га током првог полувремена онда убацио, ал брзо примисмо гол па није имало сврхе. Значи друголигашки Бразилац завршио.
Иначе је и мени Ћирковић боље решење, иако је и он комедија. Ал бар добија те ваздушне дуеле.

Citat
potpuno jasno. ipak, mogu i ja da sutiram trojke sa pola terena, ali ako u sezoni imam uspesnost od 3%, trebalo bi da bude jasno da nije dobro resenje za ekipu da mi daju loptu na sredini. pricam ti cisto o uspesnosti. ako ja pokusavam i pokusavam, ne znaci da radim dobro

Ал не значи ни да Бабовић има 3% и да стално греши. Пробај дај Јевтовићу да ради посо Бабовића, или заправо било коме другом сем Илића, па да видиш њихове успешности. Њима прво треба времена да смире лопту једно 5 секунди, па тек онда да крену напред (мада више назад).

Citat
da, ali bi imali igraca manje. cinjenica je da ilic ne moze da igra vise od 25 minuta po utakmici. jbg nema snage.

Истина. У Европи не може више од толико. Ал кажем, ја бих њему дао минималне дефанзивне задатке. Нек испрати њиховог бека до половине и нек ту стане. Ал зато доведеш два црнца у вези и поједу.
Колико Живковић покрива? Ја ти гарантујем да он покрива терена мање од Илића. Оумару исто. Мада ми је за Оумаруа јасно зашто није често назад, али нашег левог бека онда ту мора да покрива задњи везни, којег немамо.

Citat
a sta radi on, konkretno? znaci, apsolvirali smo da ne dobija duele, prosle polusezone je imao 2 gola i jednu asistenciju, znaci nije ni tu preterano koristan (za ofanzivnog veznjaka), ok trci (kao i predrag luka), ne brani jer se ne vraca u odbranu (gori je samo nikola ninkovic), a levom beku ni bog ne moze da pomogne

Често се Бабовић врати позади.
А шта ради. Па исти задатак има као и Пирло. Да је донесе до 20 метара, са што мање проблема и заправо започне обећавајући напад. Бар ја имам утисак да је то његов задатак. Он је, колико се сећам, увек играо мноооого офанзивније, све док није дошао Грант и пронашао му ту позицију Пирла, што је био добар потез.
Доста он лопти шаље са једне на другу страну врло добро, а велика је корист знати када треба да се промени страна. И то је један од недостатака наших играча. Ретко мењају страну и гузе на једну страну док се не погуше од гужве.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 635 636 638 639 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.