Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 611 612 614 615 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 822857 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Наставите да серете за Божинова, молим вас наставите. Али озбиљно. Донесите ту срећу јер знам ако неко буде решио, биће он у реваншу
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
zivkovic je najbolji vas igrac,jedino je abu tu negde...
gledam mladenovic im prvi bek i mislim se u kakvom li su ovi problemu jbt  Smiley 1
« Poslednja izmena: 18. Avg 2015, 22:58:33 od czbg94 »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Ovaj Abu je stvarno dobar igrac. Ima on neke mane ali na kraju (uz sve kvalietete koje ima) postanu prilicno zanemarljive na ovom nivou fudbala. Zivkovicevi promasaji nemaju veze sa srecom vec sa losim prijemom lopte.
Brasanac je napredovao prilicno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Фора је што је ово активан резултат, али резултат где треба тренер да дође до изражаја. 10.000 навијача било на њиховом стадиону, код нас ће да гори и то је предност велика. Ми немамо тренера и то је проблем. Он не зна шта је тактика, он не може да припреми ову екипу да реши реванш у своју корист али дај боже да нисам у праву.

Ја претпостављам да ће мали Саша Лукић од почетка играти, то је дефинитивно мач са две оштрице, више са овом ка нама али шта је ту је, алтернативе друге немамо. Бандаловског не можемо ставити ту јер јуримо резултат. Ипак, ја бих убацио Илића од почетка па шта буде.

Омару је одличан на тој позицији. Завршница му није за нападача, пријем му је очајан. Има ту брзину и показао је неколико пута да може да дода лопту како треба и то је доста за овај ниво што каже сарма
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia krntija
Inace danas sam procitao kako Lomic odgovara Vucelicu... kao nije u redu da me proziva, ja sam od njega veci grobar, ne zna celu istinu, Rusi su me zajebali. Nisu hteli da mi isplate pola godisnje plate za raskid, nego cetvrinu i ja pitam Vazuru da mi da vise para posto ovi nece, Vazura nije hteo i sta ja treba da radim. Smile

Ne znas koga pre da oteras u pizdu materinu.

Fabrisio na zadnjeg veznog, Tutu na beka i Cirkovic. Ali Kiza to naravno nece uraditi. Igrace Petrovic taman zemlja gorela.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Partizan mnogo bolje izgleda kad Abu ode u napad, a Bozinov na klupu..

Не, него Партизан много боље изгледа кад Абу оде у напад. Божинов је само колатерална штета. Ја не разумем како нико не схвата, па ни онај који би то први требало да схвати, да Божинов НЕ МОЖЕ сам да игра као најистуренији. Он јебено није гол играч, није флегма. Чак стичем утисак да он не зна шта треба да ради као једини шпиц јер капирам да никад то није ни играо.

А ако немају неко боље решење за бека, нека стави, или Бандаловског, или Трујића.
Али главни проблем наших тренера је што не умеју да направе играча за одређену позицију, нити то покушавају. Ако Трујићу у сивију пише да је лево крило, не дај Боже да му игра бека. Ако имамо једног левог бека у тиму по сивију, не дај Боже да Петровића шине на трибине. И тако.
« Poslednja izmena: 18. Avg 2015, 23:08:12 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Иначе понови примамо гол на јебену зону и грешку голмана.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
SonyEricsson k 850i
Pa jel onda problem do trenera sto ga stavljao na poziciju gol igraca? Od spica se ocekuju golovi, prosto..
« Poslednja izmena: 18. Avg 2015, 23:11:13 od shke crew »
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Гомила је одличних нападача у свету који не дају пуно голова. Много ви очекујете од Божинова, само на основу тога где је и за кога играо.

Погледаш му статистику и видећеш да је само у Лећеу дао двоцифрен број голова. За 4 године. А играо у великим екипама после тога. Не џабе. Једноставно, Милинковић му је нашао погрешну улогу. Некад и оскаровцу нађу погрешну улогу у којој се не снађе.
« Poslednja izmena: 18. Avg 2015, 23:20:58 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Mi ovde primamo gol 100%.
Nama odbrana na nesto lici samo kad se branimo sa minimum sestoricom, a toga u revansu nece uvek biti.
S'druge strane, vidimo i u nasem prvenstvu, kakvi smo kad se branimo sa trojicom.
Ovaj Bate nije neka klasa, ali su fizicki jaki i umeju da trce... podsecaju me na Rendzers.

Ne znam kako da prodjemo, kad mi nemamo gol igraca!
Mnogo smo tanki za Evropu.

Једноставно, Милинковић му је нашао погрешну улогу.
A inace nas trener ima gomilu igraca, ali nece da ih pusti da igraju.
I on je sigurno svestan toga, ali nema.
Za Bozinova bi bilo najbolje da igramo u formaciji 3-5-2 (gde bi on i Omaru bili istureni, a Zivkovic, Ilic, Babovic... da ih hrane loptama), ali zato bi nam odbrana primala po 5 golova na svakoj utakmici.
« Poslednja izmena: 18. Avg 2015, 23:24:16 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 611 612 614 615 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.