Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 580 581 583 584 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 820595 puta)
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows
Browser
Chrome 44.0.2403.130
mob
Nokia 5800 express mus
deluje kao da ne vidite vezu izmedju

mts
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
HTC Sensation
Знао сам да добијамо и након 1-2, једниставно један од оних мечева за које знаш да добијамо. Сисај звездо!  Smile

Sta ti je sad brate Zvezda uradila jebemu misa? Sto pominjes suparnicki klub onda kad treba da slavis pobedu svog tima bre...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia E72
Жиле, Оумару пре свих Smile Smile Smile а и остали, једна од најбољих текми у последњих пар година

Сад да се искористи то што смо 5.8. обезбедили Европу до децембра и да се што пре доведу појачања, којих је бар 3-4 неопходно да би се ишта урадило после.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Знао сам да добијамо и након 1-2, једниставно један од оних мечева за које знаш да добијамо. Сисај звездо!  Smile

Sta ti je sad brate Zvezda uradila jebemu misa? Sto pominjes suparnicki klub onda kad treba da slavis pobedu svog tima bre...  Smile
Па и ови су Звезда.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 20
Spremam se da odgledam snimak, ali ono što sam video na stadionu to je:

- Nemamo zadnjeg veznog

- Nemamo špica

- Nemamo levog beka

- Štoperi večeras kao da sam gledao dva Miljkovića

... ajde upravo, dobili ste 5 milki, kupuj to što nemamo i zadržavaj Žileta bar do zime...
« Poslednja izmena: 05. Avg 2015, 23:55:10 od tribiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.125
mob
HTC One M8
Ne znam zasto, ali od svih ovih potencijalnih, ja prizeljkujem Apoel...da rascistimo neke stare dugove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Немој ми да рашчишћавамо ништа. Тако смо и са Лудогорецом. Дај лепо Бате и да се ћерамо.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.125
Dobra igra u drugom delu, nisam to ocekivao. Mislio sam da ce Rumuni napasti i dati nam treci. Dobro odigrali, iznenadili su me. Abubakar ne zna nista, nije proigrao Zivkovica pred kraj, Bozinov nista posebno, ne znam sto je on sutirao penal. Kad smo primili drugi gol, nas igrac je za njim dzogirao umesto da ga juri da ne ubaci sto je uradio i primili smo drugi gol. Previse lako ispadamo iz igre, puno puta su nase igrace pretrcavale njihove crnje i pnaj Hamrun, lopta je lako po zemlji dolazila do naseg kaznenog prostora. Oba prva gola za nas i njih idu na dusu odbranbenim igracima. Sve u svemu, dobro su zaigrlai u IIpp, gosti su stali, verovatno, cekajuci kontru za treci pogodak. Lep uspeh, sta god uradili i ko god da se padne obezbedjeno za rezervu igranje u LE drugi put zaredom.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Ne znam zasto, ali od svih ovih potencijalnih, ja prizeljkujem Apoel...da rascistimo neke stare dugove.
А с Динамом неамо дугове?  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.130
Људи, пада Динамо. Тако мора бити. Немојте да се плашимо. Време је.

ЛОЛА СЕ НЕЋКА: ,,НИЈЕ ТАЧНО ДА ПАРТИЗАН ДРЖИМ У РЕЗЕРВИ"

Обезбедили смо Европу. Илић објављује да размишља о пензији на крају сезоне: ,,РЕАЛНО ЈЕ ДА ЈЕ ОВО ПОСЛЕДЊА СЕЗОНА". Остојићева повреда озбиљнија, одсуствује 3 месеца. Бандаловски: ,,БОРИЋУ СЕ ЗА ЗВОЈЕ МЕСТО, НИЈЕ ТАЧНО ДА ЖЕЛИМ ДА ИДЕМ". Божинова величају медији, моцарт избацује чланак о детаљној анализи: ,,Зашто је Бугарин већ један од најбољих странаца у историји Партизана". Нинковић продат у Лас Палмас за 900.000 : ,,ЖЕЛИМ ДА БУДЕМ НОВИ ВАЛЕРОН".

ФИЛМСКИ СПЕКТАКЛ: ПАРТИЗАН ПРОТИВ ДИНАМА ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА!

Хрвати кренули психолошку игру. Навијачи обећавају леп провод Бабовићу. Мамић се курчи и индиректно нас пецка на констатације новинара да Партизан има најјачу школу у Европи: ,,ЈА БИХ ЖИВКОВИЋА ПРОДАО ЗА 20.000.000" и изјаве попут: ,,БОЖИНОВА НЕ БИХ НИ У ЛОКОМОТИВУ СЛАО ДА МИ ИГРА".

Управа и играчи дају изјаве на фазон: ,,Свесни смо да нисмо фаворити у овом двомечу, међутим ово је историјски дерби, даћемо све од себе за навијаче" Саша Илић: ,,Морамо остати са обе ноге на земљи"

НИ КАМАРА НИ МЕДО: ПАРТИЗАН ДОВЕО БОМБАРДЕРА ИЗ УЖИЦА!

Може ли Милош Марић достојно да замени Дринчића? ,,ДОШАО САМ У НАЈВЕЋИ КЛУБ НА БАЛКАНУ И ДА ИГРАМ ЛИГУ ШАМПИОНА"

Први меч, Београд. Партизан у саставу:

4-2-3-1
Живковић - Вулићевић - Бразилац - Балажић - Богосавац - Марић - Јевтовић - Илић - Омару - Красић - Шапоњић

Хрвати играју, ми се усрали. Маћадо нам прави децу на средини. Красић 4 пута издриблао себе у гол аут, 6 пута враћао лопту Вулићевићу, једном центрирао на северну трибину, једном шутирао у Гордона Шилденфилда. Шапоњић се не види, Омару исто. Марић најбољи на терену, колко толко пружа отпор Маћаду, једном га изблокиро на 16 метара. Полувреме.

68. минут, Хрвати преко Ел Суданија дају гол. Балажић га оставио самог у петерцу на центаршут. До краја меча не нападамо, чувамо наш гол и Хрвати иду кући уз предност.

МИЛИНКОВИЋ: ,,ОДЛИЧНО СМО ИГРАЛИ, ФАЛИ НАМ ЈОШ ЈЕДАН ЗАДЊИ ВЕЗНИ"
МАМИЋ: ,,У ЗАГРЕБУ ПАРТИЗАН ПРИМА 5 КОМАДА"
ИЛИЋ: ,,МЕЧ КАРИЈЕРЕ, НЕЋЕ СЕ ПОНОВИТИ ДЕВЕДЕСЕТЕ"

ЦРНА МАМБА И ДАЉЕ ИМА ОТРОВА: ВРАЋА СЕ ДИЈАРА!

,,Не плашим се конкуренције, не памтим кад је Партизан имао бољи напад. Бодрићу момке у Загребу па да се после сви радујемо. Роналдињо и Ето? ДОШАО САМ ДА ИГРАМ ЕВРОПУ"

Бабовићу прете смрћу хрвати. Илић преко новина искусно пали екипу и целу Србију. Божинов повредио мишић, упитан за реванш. БАНДАЛОВСКИ: ,,ТРЕНЕРУ, СТАВИО БИХ У ЏЕП МАЋАДА"

Стигао реванш. Божинов на клупи, Бабовић се мистериозно повредио пред пут у Загреб те није дошао са екипом. Играмо 4-2-3-1.

Живковић - Вулићевић - Бразилац - Балажић - Богосавац - Марић - Јевтовић - Илић - Красић - Омару - Шапоњић.

Не видимо се. Хрвати играју пас игру, не жури им се, контролишу темпо. 36. минут Маћадо из слободњака. 1:0 полувреме.

Нема шта да се чека. Убацујемо Бандаловског да напали тим место Јевтовића, Божинова место Шапоњића.

Крећемо офанзивно. Играмо као против Андерлехта у време Клеа. Красић даје гол након одбитка 51. минут. 1:1, фале нам још два за пролаз.
64. минут, Бандаловски константно боцкао Маћада, овај га пипно, Бугарин се баца на земљу, плаче. Маћадо црвени. Божинов му прилази и лежерно му шапће на уво: ,,Ако прођемо Алиса је твоја на недељу дана". Нереди на трибинама. Меч прекинут на пола сата. Испражњено пола стадиона. Хрвати убацују штопера место Суданија и играју формацију 4-5-0. Бункер невиђени. 81. минут, Саша Илић проналази у стилу Инијесте Божинова, овај шаље лопту кроз ноге гоши. 1:2! Србија цела на ногама, полудели смо, Лола части цео сплав, Немања Видић твитује: ,,ИДЕМО ЦРНО БЕЛИ!" Вучић твитује: ,,ЗА СРБИЈУ, ЗА КОСОВО", Шешељ излази на трг и држи говор мржње о Хрватима и како ћемо их проћи голом Божинова у 92. минуту те да су нам Бугари одувек уствари били браћа.

Бандаловски добија црвени у сукобу са капитеном хрвата Пиварићем који га удара песницом и добија суспензију од 10 мечева. Хрвати са 9, ми са 10 играча. Судија пичка продужава 2 минута поред оних 30 наравно од прекида, али џаба; Красић пролази први пут у животу, центрира, Божинов маказице у стилу Рунија против Ситија. Еуфорија. Крај. Нема даље. 26 људи умире од срчке у Србији, Шешељ извршава самоубиство са осмехом из револвера у сред трга и пред 5000 људи, Вучић пише твит: ,,СИСАЈ ГА АНГЕЛО МЕРКЕЛ, НА - НА - НА - НА ЛИГА ШАМПИОНА!" Илић пада на земљу, покрива се рукама, плаче. Божинова скидамо голог, улеће стотинак навијача хрвата, сви бежимо у свлачионицу, Бандаловски нокаутира тројицу у бегу, постаје национални херој и добија орден части.

ПАРТИЗАН ЈЕ У ЛИГИ ШАМПИОНА!

Потписујемо Мијата Гаћиновића, Ланета Јовановића из пензије и Зе Роберта из Палмеираса за симболичних 80.000 евра
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 580 581 583 584 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.