Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 319 320 322 323 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 844256 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Sony 
1:0 doktorski meni omiljeni rezultat ako moj tim pobeđuje  Smile
Nije bila neka utakmica, nije ni Partizan nešto vrhunski odigrao, ali sasvim dovoljno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Citat
Друго полувреме они попадали и ми одиграли како треба.
Фала Богу да има неко ко падне прије нас.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Nokia N73
Bravo momci samo trpajte  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 38.0.2125.101
 Smile

Ubi Drinca Bajka, evo sad i Rajka
« Poslednja izmena: 18. Okt 2014, 22:50:26 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Unix Sun
Browser
Ucweb 2.0
Čestitam na pobedi braćo Grobari Smile
Drinčiću skidam kapu i svaka mu čast i pojeću svako govno koje sam izasrao o njemu jer kako je danas igrao i kakvu je bombu rovnuo, nemam reči!!! Škuntelaru takođe svaka čast iako nije dao gol i pogodio samo jednu u okvir od 6, ali odakle je sve izvlačio lopte, kako se samo probijao i kakve je šanse stvarao...svaka mu dala! Za Lukača kao i uvek samo reči hvale! Lazović nije imao nešto mnogo šansi, nabacio je 4 od 6 one prilike Škuleti i svaka mu čast za to. Ćirković je bio stub odbrane danas i svaka mu čast. Volkov se borio neverovatno dobro i mogu samo da mu zahvalim za sve što je učinio za Partizan do sad! Grbić nastavlja samo da me oduševljava i bilo mi je neverovatno krivo kada je umesto njega ušao Živković. Sale, pravi kapiten, odradio je on odavno i više što se očekivalo od njega za Partizan, ali i sada se borio neverovatno. Branko jeste pojeo govna kada je promašio onu sjajnu priliku, ali je odradio sve to u ostalom delu meča. Stanković, kao i uvek, nije uradio ništa dobro, ali barem nije grešio, nek nastavi tako. Što se Nikolića tiče, svaka mu čast jer je odradio sjajan posao kao i u svakom derbiju. Nadam se da nisam nikog izostavio!

E sad, što se tiče navijanja. Iako smo bili u manjem broju, ponosan sam jer smo bili mnogo mnogo glasniji u drugom poluvremenu. Jedino mi je bilo krivo zbog one prve bakljade Zabranjenih jer je bila tek u 5. minutu, trebali su to posle. Bila su i nekoliko debila sa obeležjima "Grobari Voždovac" i mogu da kažem da se onakva bolest teško viđa.

ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА!
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 38.0.2125.101
Opet kazem nisam gledao, a citam ocene na mozzartu.  Jel stvarno Volkov bio najbolji?  A reprezentativac slab?

citao sam za vreme utakmice da su bili bolji u prvom poluvremenu a onda komentar za Lukaca, dve intervencije, jedna u prvom i jedna u drugom.

Komentar za reprezentativca  Smile   Više energije potrošio na raspravu sa sudijom Mažićem, nego na saradnju sa Škuletićem.

Vladimir Volkov 8 – Skoro savršena partija reprezentativca Crne Gore! Njegova najbolja ove sezone. Pokazao je zbog čega ga mnogi smatraju najboljim levim bekom u Superligi. Posao u defanzivi odradio je maltene bez greške, bio dominantan u vazdušnim duelima, totalno uštopovao Darka Lazovića i bio najjača karika u odbrambenom lancu Partizana. Jedina zamerka na nedovoljno ubacivanje ka protivničkom šesnaestercu, ali posle izvanredne partije na svojoj osnovnoj poziciji toga se niko neće ni sećati.

http://www.mozzartsport.com/vesti/ocene-partizan-drincic-prackom-sakrio-mane-volkov-je-najbolji-bek-u-srbiji-a-cirkovica-je-humska-dugo-cekala/87192
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Лазовић је одличан био. Ко пише бре за тај Моцарт?

Волков је солидно одрадио посао назад, имао је и ту грешака... док је гомилу лопти поделио њима и паничио без потребе. Далеко је од осмице.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

James Bond 007 MI6

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7630
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy Note 4
Победили јесмо, али ми се не свиђа игра ни мало.

Одбрана је слаба допустили смо им неколио 100% шанси срећа па су они промашили могло је све то другачије бити.

Лукач по мени је баш танак. На доста лопти није смео да крене да то очисти него допуста одбрани да она чисти а релативно су лаке за хватање и на петерцу.

Средина је била солидна.

Шкулетић је био одличан, само му мало среће фалило да постигне гол. Репрезентативац лош. Као да је синоћ пио до 1 и данас не зна где се налази и само се свађа са Мажићем.

Мажић опет у неким ситуацијама није свирао како треба. Нећу их наводити, али било је грешака на обе стране.

То је неко моје виђење утакмице. Smile
« Poslednja izmena: 19. Okt 2014, 00:22:20 od 1 1 4 »
IP sačuvana
social share
"Човјека ћете најбоље упознати ако га проматрате како се понаша кад се нешто дијели бесплатно"- Иво Андрић
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Unix Sun
Browser
Ucweb 2.0
Esi gledao ti utakmicu? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Unix Sun
Browser
Ucweb 2.0
Mora da si uvatio neki pogrešan stream, derbi pre 3 godine... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 319 320 322 323 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.