Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 800540 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
Jel ovaj iz Vose zasluzio da bude iskljucen pre 15. minuta? Smile

Jeste, bez potrebe ali zasluzeno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
HTC Sensation
Jebiga ja cu opet da prokomentarsiem,zatso sad spominjete Toleta nakon vase sramote gde ste igrali sa igracem vise 80 minuta i opet niste pobedili,jel Tole kriv,ja..ko je?

Za penal ne znam,nisam gledao,al ajd i na nevidjeno da kazem da nije bio,ali u tom slucaju je trebalo da bude onda 4-1 a na 1-1. Ponavljam se,ko mi protiv Srema.

Ja licno nesto ne letim u oblacima,ali mislim da trenutno mi igramo bolje,gledao sam prosle nedelje protiv Vozdovca,gledo danas prvo poluvreme,mogu reci potpuno pristojno,u odnosu na vas smo ekipa ipo. Tu treba vi da se zamislite.

Sto se navlacenja tice i ostalih stvari,mislim da Tole tu nema negu ulogu,jer mi je nejpojmljivo da on odjenom sad vuce za nas  iz nekog razloga. Cak stavise,ne verujem ni da iz naseg klubaneko vrsi nekakve pritiske,vec mislim da se neki ljudi iz nekih klubova(citaj ovih manjih) na te neke sitnice tipa menjaju godtovanje u Pecincima za NS,slihtaju Vucicu jer je ovaj sad tek na vlasti onako debelo.

I dalje ne mislim da je bilo sta gotovo,ali poznavanjem nase lige i odvijanjem  situacije,mislim da smo dosta blizi iako je samo 3 boda razlike.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

James Bond 007 MI6

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7630
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Samsung Galaxy Note 4
Само да похвалим сјајну тактику тренера Николића да са играчем више он од датог гола се брани Smile
IP sačuvana
social share
"Човјека ћете најбоље упознати ако га проматрате како се понаша кад се нешто дијели бесплатно"- Иво Андрић
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Samsung 111111
Dobro od sad kad budemo igrali lose,nek sviraju protiv nas 3 nepostojeca penala.
I to je to.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Samsung SGH-E590
I Vosa za 11 prekrsaja dobija 5 zutih kartona jbg...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
A ti si Roki odgledao svih 11 i znas koji je bio za zuti a koji ne?   I da se ne lazemo, kakvih crnih 11 za 90 minuta  Smile  jbt Barselona kad ima posed lopte 80% pa napravi 11 prekrsaja...ili su brojali svaki treci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
Kakve veze ima ko je kako igrao sa sudijskom greskom?! Sudija im uzeo pobedu.
Sve da nisu nijednom presli centar fakat je da su tesko osteceni i uskraceni za pobedu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Обила нам се тактика након гола, бољи су били са играчем мање; бод је много како смо играли.
Пантић? Срамота.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Samsung SGH-E590
A ti si Roki odgledao svih 11 i znas koji je bio za zuti a koji ne?   I da se ne lazemo, kakvih crnih 11 za 90 minuta  Smile  jbt Barselona kad ima posed lopte 80% pa napravi 11 prekrsaja...ili su brojali svaki treci  Smile
Znam da to ima samo na pesu. Smile

@Sarma
Ali poenta je da to ocigledno nije bila jedina sudijska greska...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Dobro od sad kad budemo igrali lose,nek sviraju protiv nas 3 nepostojeca penala.
I to je to.

То је оно што ја овде годинама покушавам да објасним. Није ми јасно да зрео и одрастао човек то не уме да схвати. Какве јебене везе има што смо ми одиграли лоше ако смо покрадени? То потпуно пада у други план. Екипа има сво право да одигра лош меч, делиоц правде не би требало да има право да дели неправду. Кажем "не би требало" јер је ово Србија.

Ова колатерална штета ће бити 4. (четврти) судија од почетка полусезоне који ће бити склоњен због одлука у корист Партизанових противника. О дестабилизацији да не говорим. На два меча од почетка полусезоне одлуке судија су директно кројиле исход меча. То у озбиљним организацијама не би требало да се дешава.

Партизан игра добар фудбал и не заваравај се Малкине да сте много испред нас. То што је један меч одигран лош не значи да сте ви Барселона за нас. По првом полувремену против Спартака и по нашем мечу са Војводином си закључио да сте миљама испред нас. Али нека буде да је тако. Нека бољи узме шампионат. Само не желим да неко други кроји резултате, него играчи на терену са све тренерима.

С друге стране, ова намерна грешка може бити и прекретница исто колико и губитак титуле. Сигуран сам да ће момци гристи још више, да ће се борити, јер и даље зависе сами од себе.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.