Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 914 915 917 918 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 816092 puta)
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
mob
SonyEricsson W800i
Pre ce dias zavrsi u tvorza nego on
E jbg brate sad preterujes, mala je beba ovaj za diasa !
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.87
Pre ce dias zavrsi u tvorza nego on

Smile Smile

Treba ga uhapsiti zbog "autfita", video ga pre mesec dana na sajmu 15-20 stepeni, a on kosulja, kravata i mantil do poda. Mislim na Diasa, da ne bude zabune.  Smile

http://www.grobariavangarda.com/forum/index.php

relativno novi forum, ne znam dal je bilo u temi

Nije, al' Fica iskusno cuti, pitao sam ga ko stoji iza ovoga pre par dana, nije mi cak ni 'seen' bacio.
Salu na stranu(zapravo nije sala, ozbiljno nije se udostojio ni da procita poruku  Smile ) deluje kao da se neko sprda maksimalno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
mob
SonyEricsson W800i
Da citiram:
Citat
Највећа бол и једини сан !
Ja mislim da se on ne sprda.  Smile
Salu na stranu, tesko da moze da se oceni sta je to, kakva je prica itd kad se jednostavno ne zna ko stoji iza svega.
Zdravu pricu svako normalan podrzava, samo, vec se jednom na "pricu" navuklo puno ljudi ( od strane pogresnih ljudi ), tako da ne treba srljati bezveze.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.94
Нисам још комплетно повезао и увезао ко шта како, али онако у назнакама могу рећи да целокупна ствар није лоша, само треба бити паметан и упутити доста гробара у ствар, јер ови што контролишу трибину су људи који имају подршку служби, држави све, али нема их пуно, и зато активирањем великог броја гробара и масовношћу може да се деси нешто, стоји само то да није исконструисана ствар од погрешних људи који би се исто увалили на место ових, али све ће се то сазнати, неко зна неког, а тај неко неког другог и дође се увек до људи који вуку.

само боки, ако такви као ти и сада остану резервисани и по страни, опет ће бити курац, и гледаћемо горе ствари од овог тренутно (ако може горе)

« Poslednja izmena: 10. Maj 2016, 22:01:49 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
mob
SonyEricsson W800i
Citat
опет ће бити курац, и гледаћемо горе ствари од овог тренутно (ако може горе)
Grobari smo mi brate, uvek moze gore, ne boj se  Smile
Citat
стоји само то да није исконструисана ствар од погрешних људи који би се исто увалили на место ових, али све ће се то сазнати, неко зна неког, а тај неко неког другог и дође се увек до људи који вуку.
Nadam se da su pravi ljudi. Prosli put to nije bilo tako ... i prosli put je sve moglo mnogo lakse i bolje, i pametnije da se odradi, ali ... problem je sto to nisu bili pravi ljudi ( msm bilo je pravih , ali ne dovoljno , i tek posle se stvorila gomila ispravnih ljudi , ali dzabe kad je temelj jalov ) . Sad ce ovo "ciscenje" Juga i svega sto je grobarsko biti mnoooogo teze, s tim sto koliko sam ja skapirao da poenta tih ljudi nije ono sto se ranije radilo, vec promena svesti, budjenje ljudi i ujedinjenje svih Grobara... sto je utopija koju uvek podrzavam.  Smile
« Poslednja izmena: 11. Maj 2016, 00:04:14 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 49.0.2623.105
Problem je sto su oni vodje znackatraza,ostale grupe sa juga im se uvlace u dupe pa makar savija vodio navijanje...svaka grupa ima po 50-100 klinaca koji nose nozeve,i kojima je jedini cilj u zivotu da nose duks hed hanters,da se drogiraju i rade stvari koje im kazu vodje...tako da ce to ciscenje ici mnogo mnogo tesko jer su ave te vodje svesne ko su i sta su ovi iz znackatraza i janicara ali jbg krenuli su i zabranjeni pa se prodali za saku kesa...to ce biti jeben posao za vas sem ako se ne skupi 5 soma grobara koji su spremni da se posibaju i isteraju debile,ali to ce ici jako jako tesko jer realno normalan narod boli kurac da ide da se siba na stadionu,a i ovi su organizovaniji tako da su sanse sa se nesto promeni tipa 5%
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 49.0.2623.105
Sem,ako vam mi cigani ne pomognemo pa ne pogasimo ostale grupe ba jugu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
mob
SonyEricsson W800i
Vidi brate, ti si sklopio pricu i logika ti ide na osnovu onoga sto procitas po novinama ili cujes ovako sta se uopsteno prica, ali omasio si mnogo stvari tu.
Cinjenica je da kod nas ne postoji tribina ( pri tom mislim na jace skupine ) koja nije pod kontrolom drzave. U cigane ( ili kako su upravo tim drzavnim mesanjem-Arkanom dobili ime - delije ) se uslo mnogo ranije i veoma ozbiljno, i kod cigana se iste glave vrte brda godina, i vrtece se jer je taj bolesni sistem davno uzeo maha i jednostavno niko ne moze da ga obori.
Kod nas to nije bilo na tom nivou, i zato je bilo podela i sranja, jer nikada niko nije bio dovoljno jak i niko nije imao toliko jaka ledja - u drzavi - da bi opstao. Cak i ti "znackatrazi" kako su ih prozivali (mislim na one pre podele) su dobrano najebali i dobili robije.
Ovo sad je vec drugacije. Sada Vucic kontrolise sve, i tesko da se sta moze promeniti silom, jedino moze da se promeni svest kod ljudi, jer ... proci ce i ovaj zulum, a kad on prodje tada treba biti spreman.
« Poslednja izmena: 11. Maj 2016, 00:49:12 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 49.0.2623.105
E sad jebem li ga sta vam je sa juznim frontom,jang bojsima,sedovsima,hanterima,padinjak ja kapiram da ako su se oni raspustili onda imate sanse ovako tesko...mada lepo kazes msm nisam grobar,ne idem na jug,ne znam kakvo ke stvarno stanje tamo al kapiram da imate par jakih grupa koke kontrolisu jug sem ako se i oni nisu raspali
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
mob
SonyEricsson W800i
Ma Jug, sever, nebitno, sve ti je to pod kontrolom velikog nam vodje. Tamo gde nije vodio glavnu rec - nasao je nacin da uspostavi to.
Nije glup covek, on zna da ovde i dalje vlada primitivizam i da kako nekoga uhvate da prozivaju sa tribina - taj vremenom pada sa vlasti. On je to uspesno ugusio, tako da jedino sto moze da se pokusa je kompletna promena svesti kod ljudi ljudi i lagano budjenje. Na silu sad ne mozes nista jer obican smrtnik jednostavno nije u istoj poziciji sa privilegovanim ljudima.
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 914 915 917 918 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.