Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 854 855 857 858 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 804627 puta)
Jet set burekdzija

James Bond 007 MI6

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7630
Zastava Београд
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 44.0
mob
Samsung Galaxy Note 4
Ja i ne gledam vise.
Vise je nego jasno da se u nasem klubu desavaju stvari koje nemaju veze sa fudbalom.
Prodali smo igrace, oterali Nikolica. Igramo sa drugom postavom.

Ја не гледам од дербија на маракани 2013 Smile
IP sačuvana
social share
"Човјека ћете најбоље упознати ако га проматрате како се понаша кад се нешто дијели бесплатно"- Иво Андрић
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116

http://fudbal.hotsport.rs/2016/02/22/problemi-za-partizan-vlahovic-ili-fofana-napadaju-zvezdu/

''Crno-beli nemaju potpuno zdravog napadača pred 150. “večiti derbi”. Abubakar Oumaru odbija da igra za Partizan, dok je Valeri Božinov teže bolestan nego što se u prvi mah činilo. Kako prenosi Sportski žurnal, Bugarin je zadobio gnojnu anginu i nije u mogućnosti da govori. Samim tim bi i oporavak mogao da potraje mnogo duže od predviđenih nekoliko dana, što bi značilo da “Batko” preskače meč sa Crvenom zvzedom.

Ako se Valeri Božinov ne oporavi bar do četvrtka, Ivan Tomić bi na raspolaganju imao dva napadača. Neiskusnog Dušana Vlahovića (16 godina) i Beka Fofanu koji je, čini se, daleko od prave forme.''

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.116
do cetvrtka bi se oporavio i obican covek,a ne neki lik kome bleje 5 lekara u stanu i oporavljaju ga kao da ce da ide na olimpijadu
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
mob
SonyEricsson W800i
Otkad je pickousti na vlasti, u svakom delu sportskog drustva se desavaju svakakve cudne i neobjasnjive situacije, koje mogu da se objasne samo na jedan nacin ... U drevnim civilizacijama su neobjasnjive situacije i dogadjaje pripisivali raznim bogovima, a nama u ovom modernom svetu gde je covek svestan dosta stvari koje ga okruzuju, i gde moze da sazna i shvati i razume vecinu medjuljudskih i poslovnih odnosa, ne ostaje nista drugo nego da pripisemo zasluge za ova sranja nasem novom bolesnom diktatoru.
Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
mob
Samsung 111111
Gledao sam drugo poluvreme Zvezda - Mladost. Zvezdinih pola tima je sacinjeno od stranih pojacanja. A i doveli su dobra domaca poput golmana Kahrimana, Srnica i slicno.
A nama napad igra Vlahovic a na golu brani bivsi treci golman. A od stranih pojacanja imamo jednog igraca koji je dosao sa neke pozajmice i nije imalo mesta za njega pre.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
mob
SonyEricsson W800i
Za veoma kratak vremenski period skoro celo sportsko drustvo je srozano van terena. Jedino se u vaterpolu pokazalo da je sama ideja drzavnih projekata bila umobolna, kretenska, i iskompleksirana samo da bi se reklo - e uzeo sam i ja ( iako ni to nije bio onaj pravi vk Zvezda al' dobro) , i sada je opet Partizan u odnosu na druge klubove tamo gde je bio i gde bi jednostavno trebalo da bude, ALI - na ivici je egzistencije. Tako da, zajebah se - srozano je celo sportsko drustvo iskljucivo dogadjajima van terena, a time rukovodi ... Bolje je da citiram najsmesniju i najumobolniju izjavu ikada : "Zna se ko u ovoj zemlji odlucuje ! "  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.116
kakav crni drzavni projekat Zvezda u vaterpolu  Smile Smile Smile
klub je nastavio da postoji,dosli su igraci koji su dosli,ti igrac leba videli nisu...bilo je dosta igraca partizana koji su navijali za Zvezdu al jbg mi smo bili go kurac u tom sportu,tu se probalo al eto godinu,2 ,3 i ne ide,nema se para...svi su se raspali kad su videli da od obecanih para nema nista
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 933
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.116
Citat
Bugarin je zadobio gnojnu anginu i nije u mogućnosti da govori.

Ne uklapa se u Tomicevu "pricacemo na terenu".  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
mob
SonyEricsson W800i
Zvezda kao vaterpolo klub je ugasena. Kao i kosarkaski koji je vestacki dizan eo vec 4. , 5. put.
Umesto da se napravi trajno resenje za vaterpolo klub, i za bazen 25. maj, uradjeno je ono klasicno seljacki - aj da dovedemo sav krem jer se par klubova po Evropi raspalo - pa nema konkurencije, a i nece trebati bas toliko para da dodju , pa aj da i mi uzmemo nekada nesto da ne bi uzimao samo ovaj Partizan.
Sta se onda dogadja? Dovodi se gomila igraca, uglavnom onih koji su prosli Partizanovu skolu ili su tu formirani kao igraci za neke pare ( naravno, ne dobijaju celu obecanu sumu, ali je neki kapital jednostavno bio potreban da bi se sve to pocelo ), postaju prvaci Evrope, i rasipaju se kao da se nikada nista nije ni desilo ...
Epilog je da je u svesti cigana da su eto I ONI bili prvaci Evrope, i kapiram da za 99% zvezdasa taj sport vise ni ne mora da postoji, jer eto, uzeli su to sto su uzeli i cao zdravo. Kako su uzeli, to se niko ne pita. Nije ni bitno.
Cilj opravdava sredstvo ... kad covek postane besramna stvar, a ne covek.
Na kraju, ti imas prvake Evrope, sveta, reprezentaciju koja zavisi opet samo od jednog kluba, i to onog istog koga su bacili bezveze u drugi plan, i taj klub je na gasenju i srpski vaterpolo se dovodi u pitanje.
Sve to samo zato sto su napravljena dva drzavna projekta, i to nije problem da su to pametni drzavni projekti, dugorocni, nesto sto mozda nece odmah dati rezultat - nego kroz par godina ok sistema, nesto sto bi dalo zdravu konkureciju u sportu i diglo Srbiju u tom smislu na visi nivo i obezbedjenu duzu vremensku dominaciju nad ostalima. Ali ne ... uradjeno je onako kako je moralo biti, jer mocni ljudi jednostavno nisu mogli vise da izdrze realnost.
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.116
ne ajde sad polako dolaze ljudi sa pricom kako sns unistava partizan,kako su ljudi iz sns-a u partizanu...ja iskreno to ne sporim,po meni je to tako,da se Zvezda gura gura se...ali onda stanes i zapitas se ljudi iz demokratske stranke (vesic) koji su bili u Zvezdi kako u kk-u tako i u fk-u,pre toga socijalisti su na isti nacin ujebavali Zvezdu kao vucelic i kompanija vas...neko ce da kaze ali vama je bio dzaja tu,bio je piksi to su sve vasi ljudi krali,a cekaj iliev,nadj,tomic itd da ne nabrajam su navijaci Zvezde ?! sve se to radi zbog para ,kako je partizan bio guran svih ovih godina tako se sada vraca samo sto je na drugoj strani Zvezda,hteli vi to sebi da priznate ili ne ali tako je..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 854 855 857 858 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.