Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 836 837 839 840 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 808284 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.111
Sa ovakvim timom bicemo kanta za napucavanje zvezdi i vosi a verovatno i jos  nekima.Nemamo spica za ove nase livade,sredinu nam drze izgleda Brasanac i Stevanovic,odbrana komicno\tragicna a o golmanima sto se manje kaze i zna to  bolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Како смо онда то слабији него јесенас? Ко је отишао да будемо слабији? Бабовић нас је појачао ненормално, то капирам. Али даље?
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.111
Како смо онда то слабији него јесенас? Ко је отишао да будемо слабији? Бабовић нас је појачао ненормално, то капирам. Али даље?
Abu,Zivkovic,Saponjic,pominje se i Bandalovski,Grbovic,pa i Lekovic,Fabricio...ne samo sto nam odlaze igraci iz prvih jedanest nego idu i oni sto su ulazili sa klupe kakvi god bili.Dosao je Gogu i Everton i to je to.To koliko smo slabiji pokazace derbi vec u drugom kolu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Помиње се? И по томе кажеш да смо слабији, јер се "помиње" да ће неко отићи. Шапоњић је иначе сам вукао тим па ће нам недостајати до јаја. Фабрисио непремостив бедем. Живковић отишао? Нисам знао. За Абубакара такође. Мада нам он у нашем првенству и не треба. Свеједно.

На страну што прелазни рок није завршен.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.111
U nasem klubu kad god se za nekog pominje da bi mozda isao on na kraju stvarno i ode obicno u najgorem mogucem momentu.Sto se tice igraca tipa Saponjica ili Fabricija kakvi god da su imam neki osecaj da cemo ih praviti od blata u toku sezone kada pocnu povrede i kartoni.Sto se tice prelaznog roka cimi mi se da je receno da ko bude isao na Kipar to je to.Sta ce biti sa Zivkovicem niko tacno ne zna a sve i da ostane bice kriv za sve lose sto se klubu desilo od osnivanja.Abuu traze klub pominje se Kina, navodno je odbio par ponuda sto  ne znaci da neku sledecu nece prihvatiti.Ostajem pri tome da bez jos par pravih pojacanja u svim linijama bicemo srecni ako se dokopamo treceg mesta.Da ne pominjem trenera pocetnika,sns upravu,razjurene navijace...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.111
mob
HTC One M8
Mislim da Fabricio i nije bio toliko los, dok me za Saponjica bas zabole.

U svakom slucaju, nema potrebe za nerviranjem, prvi ne mozemo biti, cigane cemo tuci i sa drugim timom, jebe nam se.

Napred Partizan!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.111
Mislim da Fabricio i nije bio toliko los, dok me za Saponjica bas zabole.

U svakom slucaju, nema potrebe za nerviranjem, prvi ne mozemo biti, cigane cemo tuci i sa drugim timom, jebe nam se.

Napred Partizan!
Pregazice nas cigani kao plitak potok.Zivi bili pa videli.Pod uslovom da se do tada ne ugasimo zbog Zivkovica naravno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.111
mob
HTC One M8
Nema od gasenja nista, to su budalastine. A cigane gazimo mi kao plitak potok. Zivi bili, pa videli. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.111
Nema od gasenja nista, to su budalastine. A cigane gazimo mi kao plitak potok. Zivi bili, pa videli. Smile
Naravno da se necemo ugasiti,salim se,i dalje cemo sluziti kao kasica prasica za stranke na vlasti,pohlepne menadzere i bivse vajne legende kluba.Sto se tice derbija kojie je za mesec dana pa vidi gde su i kako oni izgledaju danas a gde smo i kako izgledamo mi danas opet kazem mesec dana pred derbi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.111
mob
HTC One M8
Ma, mogu oni biti 10 puta jaci, izgubice. Zgazicemo ih!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 836 837 839 840 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.