Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 846389 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
-nisam video taj lakat na nasem Ninkovicu koji se spominje

evo brate

Тек сад видим поновљени снимак... која пеналчина сунце ти пољубим. Јебем ли ти матер мало говно једно плаћеничко.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Tel.Me Your.Number
Rad igrao iks i mora da grize u sledećoj za opstanak, takođe Srem je kritičnoj poziciji i oni će protiv nas gristi pa da vidimo kome će se pasti prijateljska.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.17

свака част момци  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15464
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Apple iPhone 7
Nikolic u kosu sakrio balkju?

Smile Smile Smile Smile

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bio sam juce na utakmici i moram priznati da mi je ovo najsladji derbi jos od onog gola moreire u 95om.
bas zbog nacina na koji je pobeda izvojevana i pokusaja ogromne kradje. uopste mi nije bilo zao 1500din koje sam dao na kartu, da kosta 3 000 opet bih platio. ono juce je pravi melem za ranu i lek za sve ovo sto nam se desava u poslednje vreme.
Mažić belosvetska baraba i moralni gmizavac, treba da ga je sramota i da se stidi ali tesko jer nema obraza. Nadam se da nece otici u brazil ali tesko jer je placenicka gnjida.

Valja napomenuti da je policijska hajka pocela dobrih 4 sata pre utakmice kada nas je policija legitimisala i ODUZELA nam limenke piva s obrazlozenjem da su se neki ljudi zalili na buku. Mos misliti ? a mi na drugom kraju grada (zemun) sedimo u parkicu i mirno pijemo pivo, medjutim kerovi videli partizanova obelezja i odma intervencija. mamu im jebem.

osim toga na putu do stadiona (sava centar ) usledila je opet intervencija policije i 30minutno zadrzavanje, da bi kao slag na tortu se desio ispred samog stadiona kada su nam ODUZETI UPALJACI posle jos jednog pretresa.

takodje sam citao u nekim novinama da su u toaletu na jugu kerovi zaplenili oko 80 baklji, al zato sever ceo gori.dobro i za to ne okrive partizan. u novinama naravno nema naslova da su navijaci crv. zvezde palili i lomili stolice i gadjali redare stolicama.

pobedili smo ih kako na terenu tako i na tribinama uprkos svemu sto se desavalo i partizan i navijaci partizana trebaju biti ponosni na to.

Slag na tortu mi je bilo vredjanje mazica posle meca. Unutar stadiona (istok do juga) pa kad krenete ka izlazu kod sektora N tamo gde je onaj prostor za sudije.

I Grobari, ne zaboravite, mi juce nismo samo pobedili zvezdu, vec i drzavu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Rad igrao iks i mora da grize u sledećoj za opstanak, takođe Srem je kritičnoj poziciji i oni će protiv nas gristi pa da vidimo kome će se pasti prijateljska.

Паре су увек важније од било чега.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
kad smo kod para, ne kapiram da li se prica o radu ili o nekom drugom klubu, ali je u rad usao novi finansijer relativnioi skoro, gurnuo doooobre pare i oni sad nisu zainteresovani za novac, ako ikome znaci ista ta informacija
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
Samsung SGH-E590

Паре су увек важније од било чега.
Dragan Djuric likes this!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
kad smo kod para, ne kapiram da li se prica o radu ili o nekom drugom klubu, ali je u rad usao novi finansijer relativnioi skoro, gurnuo doooobre pare i oni sad nisu zainteresovani za novac, ako ikome znaci ista ta informacija

Ако буду играли поштено Звезда не може то да добије.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1966
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Nikolic u kosu sakrio balkju?

Smile Smile Smile Smile

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bio sam juce na utakmici i moram priznati da mi je ovo najsladji derbi jos od onog gola moreire u 95om.
bas zbog nacina na koji je pobeda izvojevana i pokusaja ogromne kradje. uopste mi nije bilo zao 1500din koje sam dao na kartu, da kosta 3 000 opet bih platio. ono juce je pravi melem za ranu i lek za sve ovo sto nam se desava u poslednje vreme.
Mažić belosvetska baraba i moralni gmizavac, treba da ga je sramota i da se stidi ali tesko jer nema obraza. Nadam se da nece otici u brazil ali tesko jer je placenicka gnjida.

Valja napomenuti da je policijska hajka pocela dobrih 4 sata pre utakmice kada nas je policija legitimisala i ODUZELA nam limenke piva s obrazlozenjem da su se neki ljudi zalili na buku. Mos misliti ? a mi na drugom kraju grada (zemun) sedimo u parkicu i mirno pijemo pivo, medjutim kerovi videli partizanova obelezja i odma intervencija. mamu im jebem.

osim toga na putu do stadiona (sava centar ) usledila je opet intervencija policije i 30minutno zadrzavanje, da bi kao slag na tortu se desio ispred samog stadiona kada su nam ODUZETI UPALJACI posle jos jednog pretresa.

takodje sam citao u nekim novinama da su u toaletu na jugu kerovi zaplenili oko 80 baklji, al zato sever ceo gori.dobro i za to ne okrive partizan. u novinama naravno nema naslova da su navijaci crv. zvezde palili i lomili stolice i gadjali redare stolicama.

pobedili smo ih kako na terenu tako i na tribinama uprkos svemu sto se desavalo i partizan i navijaci partizana trebaju biti ponosni na to.

Slag na tortu mi je bilo vredjanje mazica posle meca. Unutar stadiona (istok do juga) pa kad krenete ka izlazu kod sektora N tamo gde je onaj prostor za sudije.

I Grobari, ne zaboravite, mi juce nismo samo pobedili zvezdu, vec i drzavu.

Pobedili drzavu koja vas je pomagala proteklih godina.  Smile

Tog istog Mazica ste kovali u zvezde.  Smile

Cist bezobrazluk s tvoje strane, a i vecine grobara.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1966
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0

Ако буду играли поштено Звезда не може то да добије.

Ako budu igrali posteno, kao sto hoce, naravno da mozemo to da dobijemo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.