Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 809341 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Pa da.. fali Džombin Hajduk, Metalac, Alkatrazov podmladak u Smederevu i ostali, pa da se malo opuste, razgibaju noge... mukice nesnalažljive...

Управо тај Џомбин Хајдук о којем причаш нам је одузео титулу 2005. године.

Što je dokaz da vam zadnjih 5 godina nije bio filijala?
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
SonyEricsson W800i
Нема везе, јебига, снашли су се. Ми се нисмо снашли у таквој игри и то је то. Да се потруде да бар победе тај дерби и да се полако спремамо за наредну сезону.
Em se nisu snasli u toj igri, em su se usrali bre. Ja pola igraca ne mogu vise da prepoznam ... Jbg, moralo je kad-tad da se desi ovo. Godinama klub jede govna, svake sezone se degradiramo sve vise i vise i pokusavamo da napravimo uvek nesto od nicega ... A imali smo idealne uslove sve ove godine da se izdignemo skroz ... Nema 'leba u nasem fudbalu dok nas ne kupi neko tajkunce.

Опет кажем, не могу играче да кривим. Под огромним притисцима су играли. Не толико што су били други, јебига, јуриш па можда стигнеш... него у своју утакмицу улазе са сазнањем да Звезда не може да киксне, а беже ти 3 бода и морају да киксну да би их стигао, а не могу... како играти?

Kako igrati? Kao da ti je poslednje. Kao da ne postoji sutra. Kao jebeni Sasa Ilic koji vise jednostavno ne moze, ali i preko toga covek grize. Kao ono cigance Luka koji umire, ali jednostavno ne zna da da gol. Bori se, izgini, daj sve od sebe, ali svako da da, a ne ona nasa klasicna boljka koju godinama gledam kada je povuci-potegni, jedan trci, ili dvojica, ostali gledaju.
U ovakvim momentima se gleda od cega si sazdan. Ovde i protiv Vose smo prodali mi sami titulu, i to je to. Pokrali su nas muski, ali moralo je bolje jebi ga. I pored svega sto se desavalo sa strane, i sve nepravde, mogli smo da se izvucemo. Ne krivim ih, razumem sve u potpunosti ... Samo jbg, krivo mi je. Bilo bi genijalno da smo ih sad sve usrali, i izjave ove, i celu atmosferu koja je napravljena  Smile
Al' sta ces, idemo dalje.
« Poslednja izmena: 22. Apr 2014, 20:13:44 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Citat
Bori se, izgini, daj sve od sebe, ali svako da da,

Nije problem ovako odigrati jednu ili dve utakmice. Partizan mora da igra svaku ovako. Za nas ovog proleca nije postojala laka utakmica. Svi su grizli. Ovaj Napredak je odmarao par igraca da bi bili spremni za Partizan.

Rekao sam u februaru da nam trebaju sve pobede i remi sa Zvezdom ako hocemo da budemo prvi. Verovao sam da je moguce al' izgleda da u ovim okolnostima nije.

Steta sto nismo dobili danas. U svakom slucaju treba dobiti derbi i pribliziti se na tri i nadati se da ce Bajkovic da ceni k'o u Jagodini i da ce Mrdja da pogadja golmana koji pokusava da se skloni 90 minuta.

Utakmicu nisam gledao, nemam pojma kako smo igrali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Pa da.. fali Džombin Hajduk, Metalac, Alkatrazov podmladak u Smederevu i ostali, pa da se malo opuste, razgibaju noge... mukice nesnalažljive...

Управо тај Џомбин Хајдук о којем причаш нам је одузео титулу 2005. године.

Što je dokaz da vam zadnjih 5 godina nije bio filijala?

Не могу то да тврдим, ал рецимо да јесте. И сад ти хоћеш да кажеш да је Партизан изгубио титулу јер нема Хајдука и Металца у Суперлиги? У свакој земљи постоје клубови који су такорећи братски, као што Звезда лакше изађе на крај са Јагодином, Напретком... лицемерје. Не могу једна или две договорене утакмице да реше првенство.

Боки
Мени се чини да су се ове полусезоне играчи борили више него икад, али завежу се ноге. Нису то прекаљени мајстори па да очекујеш да стану на лопту, одраде посо рутински и оду кући. Јебено је под притиском и онима који јесу стварно мајстори... колико пута Ђоковић или Федерер подлегну истом. Не може, јебига. Кад сам видео Шкулетића да се вратио и уклизао код наших 16 метара одушевио сам се. Иако смо изгубили титулу у неку руку сам срећан јер сам коначно видео борбен Партизан. Само се надам да се ова екипа неће распродати и да ће Марко остати на клупи.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
Samsung SGH-E590
Lalatović: Drago mi je što sam pomogao Zvezdi da dođe do titule

Fudbaleri Napretka ušli su u utakmicu sa Partizanom kao autsajderi, ali izašli kao pobednici. Kruševljani su savladali branioca titule sa 2:0, a trener Nenad Lalatović je bio oduševljen. - Mi gledamo samo naše dvorište, pošto se nalazimo u opasnoj zoni. Imali smo 28 bodova bodova pre ove utakmice i da smo izgubili od Partizana verovatno bismo ispali iz lige. Ovo su velika tri boda za nas, a Crvenoj zvezdi želim da osvoji titulu. Kao bivši igrač i kapiten Zvezde drago mi je što sam pomogao da dođe do titule. Drago mi je što smo mi ostali u ligi i što će Zvezda da osvoji titulu - kazao je Lalatović za TV Arena.

http://sportal.rs/news.php?news=124054

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Moje obraćanje ciganima što se tiče titule:

http://www.youtube.com/watch?v=6mFVG0imqJM
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
Moje obraćanje ciganima što se tiče titule:

http://www.youtube.com/watch?v=6mFVG0imqJM

Kakav je car Gagi...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
SonyEricsson W800i
Citat
Nije problem ovako odigrati jednu ili dve utakmice. Partizan mora da igra svaku ovako. Za nas ovog proleca nije postojala laka utakmica. Svi su grizli. Ovaj Napredak je odmarao par igraca da bi bili spremni za Partizan.

Rekao sam u februaru da nam trebaju sve pobede i remi sa Zvezdom ako hocemo da budemo prvi. Verovao sam da je moguce al' izgleda da u ovim okolnostima nije.
To bi otprilike bilo to.
Citat
али завежу се ноге.
I to sam rekao - momci su se usrali, svaku tekmu su bili u grcu ... jbg, ne ide tako...
Citat
Само се надам да се ова екипа неће распродати и да ће Марко остати на клупи.
Isto, samo ne znam koliko je to realno...
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116

Не могу то да тврдим, ал рецимо да јесте. И сад ти хоћеш да кажеш да је Партизан изгубио титулу јер нема Хајдука и Металца у Суперлиги? У свакој земљи постоје клубови који су такорећи братски, као што Звезда лакше изађе на крај са Јагодином, Напретком... лицемерје. Не могу једна или две договорене утакмице да реше првенство.

I et sad ti meni spomeneš Napredak. I šta čovjek nego da se nasmije.

Napredak je u 6  godina dominacije igrao 3  sezone u super ligi.

U te 3 sezone 2  puta nam je otkinuo bodove.

Jedine sezone kad nam nisu uspjeli otkinuti bodove, u Kruševcu smo popasli 2 crvena kartona.

« Poslednja izmena: 22. Apr 2014, 20:52:55 od nebitno »
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
У реду је буразеру, капирам те. Наместили смо свих 6 титула, сви су нам давали бодове кад смо их питали, ви сте најпоштеније освојили ово првенство и то је то. А сад нас пусти на миру да тугујемо ако може Smile наредне сезоне се Металац враћа у Суперлигу тако да комотно можете да се опростите од одбране шампионата.

Ипак изгледа да није био офсајд, учинило ми се на прву да јесте

IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.331 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.