Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 392 393 395 396 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 815931 puta)
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
SonyEricsson W800i
Sta ima da menjaju trenera kad nam s obzirom na igracki kadar ide ok ? Stvarno mislis da bi neko drugi uradio bolje posao?
Eto, mozda bi neko ubacivao Fofanu vise, sto je jedina stvar koju zameram Nikolicu, ali to ne bi promenilo mnogo toga. Covek je Grobarcina, svoj posao obavlja korektno, i stvarno ne vidim nijedan pametan razlog da se menja, osim bezobrazno transparetne politicke igre i demonstracije sile. Vise se ne trude ni da "uviju u oblandu" ... govna prokleta.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
SonyEricsson xperia m2
Bitno da UEFA strogo kaznjava mesanje politike u sport. Pa jel oni ikad pogledaju malo sta se desava u nasem fudbalu...  Smile

Gde su sad vodje huligana,ovaj navijaca da pokazu svoj stav... Ili ce jednostavno da cute dok nam ovi sjebavaju klub.
« Poslednja izmena: 29. Dec 2014, 14:57:21 od FilipFr »
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
SonyEricsson W800i
Bitno da UEFA strogo kaznjava mesanje politike u sport. Pa jel oni ikad pogledaju malo sta se desava u nasem fudbalu...  Smile

Gde su sad vodje huligana,ovaj navijaca da pokazu svoj stav... Ili ce jednostavno da cute dok nam ovi sjebavaju klub.
Koja crna UEFA? Nisu ni oni nista bolji, vreme je takvo da "para vrti gde burgija nece". A mi im cak nismo ni na mapi.  Smile
Slika u nasem sportu je slika stanja u nasoj drzavi, ne mozes da ocekujes pravdu i blagostanje u fudbalu/basketu/vaterpolu/kriketu kada ti je drzava raspad.
Vodje huligana/navijaca su pokazale svoj stav. I taj stav nema sta da cudi, i to je samo jos jedna slika raspale drzave i sjebanog drustva.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 20
Jedini razlog smene Nikolića je taj što stoji na putu anuliranja 6 bodova prednosti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
SonyEricsson W800i
Prvi razlog je nova struja u upravi. Kao i u politici - menjanje svih "bitnijih" funkcionera.
To oko 6 bodova ne znam da li im je prioritet, ali ne bi me zacudilo da nas s namerom zeznu i daju ciganima titulu ne bi li nas ukanalili sto pre, kad ce ta privatizacija, ne znam ...
Treba imati jak zeludac za nas sport.
« Poslednja izmena: 29. Dec 2014, 15:36:14 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Sta ima da menjaju trenera kad nam s obzirom na igracki kadar ide ok ? Stvarno mislis da bi neko drugi uradio bolje posao?
Eto, mozda bi neko ubacivao Fofanu vise, sto je jedina stvar koju zameram Nikolicu, ali to ne bi promenilo mnogo toga. Covek je Grobarcina, svoj posao obavlja korektno, i stvarno ne vidim nijedan pametan razlog da se menja, osim bezobrazno transparetne politicke igre i demonstracije sile. Vise se ne trude ni da "uviju u oblandu" ... govna prokleta.

Sta ti znas? Jebo vas celavac samo je kukao ko svinjosevic  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
SonyEricsson W800i
E jbg Pele od tebe sam ocekivao podrsku, razocarao si me sad  Smile
Al' bez zezanja kakvih je sve bilo celavi je premija. I ranije su bar imali koliko-toliko neki razlog za teranje, ono cisto da ti zamazu oci (  Smile ) , ovo sad je klasicna politika.
« Poslednja izmena: 29. Dec 2014, 16:17:14 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 20
Oni mrze sve koji su ih karali na terenu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
SonyEricsson xperia m2
Posle mi da se tu majmunisemo oko sporta kod nas i nekih kao rezultata , ispadamo veci majmuni od ovih glavonja sto sede po upravama ... Bataliti.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

James Bond 007 MI6

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7630
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Samsung Galaxy Note 4
Био сам против Ђукице мислио сам да горег никад нећемо имати, али сад кад видим ко је дошао Ђукица је за њега мала беба.

А што се Николића тиче овај случај ме подсећа на случај "Станојевић". Мада ако погледамо тада Станојевић је имао у јесењем делу 14 0 1 и испали смо од Шамрока за ЛЕ ако се не варам. А Николић је играо ЛЕ што је за наше услове и више него добро и освојио 2 поена. 1 узео Тотенхему 1 Астерасу. У првенству има 12 2 1. Оба случаја нису имала разлога за смењивање. Само је политика ту била пресудна. Smile
IP sačuvana
social share
"Човјека ћете најбоље упознати ако га проматрате како се понаша кад се нешто дијели бесплатно"- Иво Андрић
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 392 393 395 396 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.