Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 385 386 388 389 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 814271 puta)
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
pa klub se stvarao od 1945. ranije je na stadion dolazilo 60k ljudi sad ne dođe ni 6k. ok, bilo je drugačije vreme. bili su bolji igrači i pošteniji. nisu blejali po splavovima sa sponzorušama. ok i ovde je to stvar vremena.

dakle, po mom mišljenju ranije je bilo bolje vreme, bilo je manje pokvarenih i pohlepnih ljudi itd. raniji igrači su ostavljali daleko veći trag u klubu i kriterijum za partizan je bio strožiji. sad ja jbt. ne mogu da nabrojim zadnja 2 tima a moj ćale zna da nabroji svaki do 2000-te. igrači se brzo prodaju i odlaze preko.

ušla je zla kob među rukovodstvo. ponašaju se kao da je to njihov privatan klub. svako rukovodstvo. uopšte nema transparentnosti. samo lažu.

jedini protivnici vučića koji smeju da mu se suprostave su dule vujošević i branko ružić. sad ih nema u upravi ni skupštini. lik koji ima 28 god. iz sns-a je postao direktor. predsednik takođe ima veze sa sns-om. a sns je upropastio ovu zemlju više nego ds i g17. uveli su diktaturu i napreduju samo oni koji se uvlače vučiću u bulju.

sns ti je isti kao sekta, ali bukvalno isti. smeniće i toleta i na čelo fss će postaviti čoveka iz sns-a takođe.

a iako nisam pristalica nijedne partije kod sps-a smo imali rezultate barem nekakve. sad je sns uzeo i partizan i zvezdu i guraće se zvezda.

najbolje rešenje je privatizacija i da lepo dođe stranac pa da vodi klub sa interesom. ovako ako budu sport vodili đura frizura, kokeza, terzić, popović itd. itd. sjebaće i ovo malo što je ostalo.

evo videćete da će ova ekipa sns napraviti još gore rezultate i sa partizanom i sa zvezdom, ako je uopšte moguće biti gori nego sad
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Nokia N73
Kako ce napraviti gore rezultate sa Zvezdom kad su im vec dali jednu titulu?Milioni se brisu kao rukom,i pored toga sto imaju dugovanja prema igracima registruju se novi,da nije ih Platini kaznio igrali bi oni i Evropu...
Sto se tice ovog Popovica treba pustiti ga da radi mozda ali mozda nesto bude u redu mada tesko,nije ni privatizacija rjesenje osim ako ne dodje stranac.
« Poslednja izmena: 27. Dec 2014, 00:44:16 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
a titulu nije sredio vučić? pročitaj šta je rekao novi predsednik popović kao prvi korak...
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.65
obeco ligu evrope  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile pa i treba da nas zajebava svinjar tako, na finjaka
« Poslednja izmena: 27. Dec 2014, 00:52:40 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
ne ligu evrope. obećao je da će osnovati novu firmu kao što je to činio zeka ranije i kao što rade svi kvazi biznismeni i da će na tu firmu dići kredit od 2 miliona a koji će obezbediti hipotekom. jedino nisam razumeo da li će hipoteku staviti na partizan. a to što je osnovao već nekoliko fantomskih firmi baš kao onaj bogićević to nema veze.

partizan je veliki klub i društvo da bi mi davali šansu sns likovima od 28 godina i ovom popoviću za koga se priča da je lopina teška. pogotovo ako se ima u vidu da je vučić lud lik koji navija za zvezdu i da može lako da sredi da se mi ugasimo...

http://mondo.rs/a756831/Sport/Fudbal/Zoran-Popovic-Plan-za-FK-Partizan.html
« Poslednja izmena: 27. Dec 2014, 01:00:30 od PaXon »
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Aj sad za stvarno, necu da serem dok se ne zavrsi bar prelazni rok, pa posle i sezona ali...

Dobili smo presednika svinjara koji ne ume da kaze kako mu se firma zove. Izvozi prasice u Rusiju i ima neku firmu Agronesto gde po APR-u u vlasnickoj strukturi nije nista. Bio je na SOS-u i sve sto je rek'o je bilo "pa jeste, da mi cemo probati" ili "pa nismo na taj nacin razmisljali ali bi bilo i to dobro". Pominje u zimanje dve milke kredita da se pokriju dugovi prema radnoj zajednici i igracima i da se plate pripreme i prelazni rok kako bi mirno usli u sezonu. Lepo je to sto hoce da radna snaga audje u sezonu zadovoljna ali...

Brale? Pa i ja mogu duzem kredit. Jel' razmislja neko da da pare u klub? Ne, a? Super.
U klub ce dupliva jos 6 milki veli on. Zad je zajebano sto ovi Svajcarci mangupi smanjili milku na 80 grama. Ni milka vise nije milka. Cenim da ce i to da bude kredit. Zeka jeste ovakav i onakav i laze i krade i prodaje titule s plavim ocima ali...

Zec je tu jedini sposoban da nadje pare. Malo njemu, malo klubu al' verujem da ce da se nadje. Ako je Milija sa Zecom verujem da jeste, nadam se da ce dobro da se odradi prelazni rok. Tumba kol'ko god mi je postao iritantan i ne mogu da ga slusam je na SOS-u delovao kao ozbiljniji covek od presednika. Ovaj je isti Djura samo nije mutav. Da ga je Pantic pitao kako se zove ovaj bi krenuo "Pa vidite ovako, kad sam se ja rodio, znate,  tu se glasalo pa nisu bas svi bili jedinstveni po pitanju..." Alo! Kako se brale zoves? Ne jedi govna slepce nego kazi cime se bavis i kako ti se zove firma.

Pantic me je razocarao onako bas. Uvek je napadao upravu i sve to a sad ovoj dvojici iz dupeta viri. "Kazu ljudi da je ovo naprednjacki UO". Presednik: "Nije". Pantic "Eto nije, i ja kazem da nije al' eto sad svi da znaju". Na prozivku Petrica da nije uradio nista za godinu dana prezident kaze daje "on samo bio clan upravnog odbora a pitali su se Djura i potpresednici". Pa koji si kurac onda sedeo? More...

Ne znam, ne svidja mi se ovaj kao pojava. Izgleda da je glup k'o kurac i da je upao ovde k'o s Marsa. Verujem da ce da se pita kol'ko i Ciric kad se bude sastavljala ekipa. Od toliko bivsih igraca koji su ostali u sportu, pokusavali da budu treneri, direktori, neki funkcioneri... Tumba dovede Ciru. Klasa igrac i sve to je super al' brale sta ce on duradi na mestu SD-a?

Sve u svemu, Zeka.
Ako ga glavnokomandujuci drzi zbog necega mozda mu poplave oci i bude proleca.
Ako hoce da se ukljuci u privatizaciju i zgrabi deo kolaca, posto cenim da ako neko dovede kupca to ce biti on, mozda i bude boksovao da se vrati stadion i da se napravi uspeh dogodine.
Ako je u sve ovo usao zbog Partizana i/ili svoje koristi i/ili inata onda mislim da ce da bude para i za KK. Zna da u FKP para ima dovoljno i za njega i za klub.

Odjebati Raja u tri pizde materine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
 Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 34.0
a iako nisam pristalica nijedne partije kod sps-a smo imali rezultate barem nekakve.

То је и цео фазон. А клуб беше 20 милиона у дугу? Јел и то СНС направио? Оће и СНС да буде ОК ако се дође до -40М уз 5-6 титула?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
nije 20 nego ispod 12 miliona. pa ti kao da živiš na marsu pa ne vidiš dokle nas je sns doveo i koliko se afera o njima otkrilio a niko nije odgovarao. možda si i ti sns bot pa te oni hrane lebom ali mene i moju porodicu su ostavili bez leba... i znam da će i sa partizanom uraditi isto kao što su sa državom i košarkaškim i vaterpolo klubom.
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Докле нас је бре довео? У каквом ли си ти благостању живео пре 2012....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 385 386 388 389 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.