Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 736 737 739 740 ... 908
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 857827 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Citat
Bese Avrama tresli cigani kako su hteli a imali smo duplo jacu ekipu.

Jel to mnogo bitno kad se uzme titula?

Citat
Po onome sto sam ja video sa Partizanom..Covek pojma nema.

Po onome što sam ja upravo pročitao nemam komentar.

Citat
Danas,svakog boli kurac za igru najbitniji je rezultat.

Rezultate sa očajnom igrom ne možeš imati uvek.

Citat
Sto se mene tice ja nesto nisam zagrizen za titutle..Sto ne znaci da bih je predao drugom,ali osvajati sam domace prvenstvo bez nekog narocitog uspeha u Evropi..je beznacajno i minorno.

Jel zbog toga misliš da je Avram loš?

Citat
To isto je radio i Avram.Bije ove nezainteresovane za fudbal..Dodje zvezda on puce sve utakmice protiv Prosineckog.

I na kraju se opet i uvek vraćamo na te mečeve sa Zvezdom na kojoj je ekipa stvorila 38 100% šansi u 3 meča ali debela kornjača nije umela da ubaci loptu u gol.

Povraća mi se. Odoh.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
EVO VAM RAŠOVIĆA, TRAŽILI STE GA POSLE ODLASKA STANOJA, JEBITE SE S NJIM
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Citat
njegova cista slucajnost.

A Stanoje je dobijao mečeve na čisto umeće i lepršave igre a ne zato što je imao igrača koji iz svakog šuta daje gol Smile

Citat
Stanoje je znao da izgura utakmice sa zvezdom i vosom.

To nam je ono što nam treba, sa ostalima ne moramo ni da igramo, samo de se ove dve ekipe dobiju i šampioni smo univerzuma.

Sad sam povratio, sjebah se.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
HTC One M8
Imali smo savsim pristojnu igru sa Grantom, cak ponekad i jako dobru. U derbijima nismo imali srece mnogo puta, jednostavno postoji to proklestvo sa stranim trenerima i tako je.

Razumem ljude koji posle tih derbija nisu voleli Granta, ali od onih koji su na prvoj utakmici uzvikivali "Avram go home!" mi je bas muka. Kao da je on oterao Stanoja i doveo sam sebe u Partizan. Voleo bih da njih vidim kad se negde zaposle, a da im ja dodjem ispod prozora i po ceo dan vicem sa drugarima "Odlazi, odlazi!" Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
To je glavni razlog zašto se gospodin Grant terao, ovo je samo dodatak. Kod Granta smo igrali prvi put FUDBAL još od Mateusa. On je jedan jedini trener koji je igračima pokušavao da nađe odgovarajuće mesto na terenu. To nijedan srpski balvan ne radi svima im majke jebem što uzimaju pare a ne proizvode ništa. Ali ne, evo sad je bolje da se patimo sa ovom neznalicom,. Bolje je tako Smile
« Poslednja izmena: 30. Sep 2013, 00:55:18 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
Samsung 111111
Citat
Jel to mnogo bitno kad se uzme titula?

Tu titulu je uzeo sa debelom Stanojevom razlikom.
A inace naravno da je bitno  Smile
Gledaj decko,ja ovde ne pricam o zvezdi kao RIVALU vec kao ekipi koja pored vojvodine moze sa nama da se nadigrava.Zato sam rekao da su to 4 utakmice gde se stvarno vidi kolko znamo ili ne znamo.
Ne ocekujes valjda da cu da hvalim Granta koji sa 10to struko skupljim timom dobije Belotinac,Duboicu i Dinamo vranje  Smile

A ako me pitas da li je derbi vazniji od titule ..Meni nije.

Citat
Jel zbog toga misliš da je Avram loš?

Ovde ja na Avrama nisam ni mislio,pricao sam uopsteno.Za trenere u zadnjih 3 do 6 godina.
A ja se Avrma licno ne secam da je vodio neke kvalifikacije.
Posto mu pamtim samo nesto kroz maglu da je imao par kikseva u startu..pa je kao poceo da igra dobro,pa se prosinecki popisao po njemu..pa na kraju osvojio titulu sa dobrim odstojanjem.
Cini mi se da su se sve te derbi utakmice odigrale u kratkom roku.

Citat
A Stanoje je dobijao mečeve na čisto umeće i lepršave igre a ne zato što je imao igrača koji iz svakog šuta daje gol Smile

Pa dobro,bar je dobijao.Verovatno je i galaksija bila na njegovoj strani.

Citat
To nam je ono što nam treba, sa ostalima ne moramo ni da igramo, samo de se ove dve ekipe dobiju i šampioni smo univerzuma.
Sad sam povratio, sjebah se.

Ja ne znam to sto mi namerno kontriras to i shvatam.
Ali da mi pricas ti sad tu bajke da da pored ova dva kluba i nas u nasoj ligi postoji neko ko moze da nam zasmeta je glupost.
Ponavljam..posto ti to namerno svodis na navijacki a ja pricam da su to jedina dva kluba koja mogu da nam pariraju.U tim utakmicama nije iznenadjenje da bilo ko dobije bilo koga.
To isto mislim i utakmicama vojvodina-zvezda.
Na svim ostalim utakmicama se kvota na nas krece od 1.20 do 1.50.Bili mi gosti ili domacini.
Sedeo na klupi Murinjo ili Rasovic.
Partizan je za ostale institucija..u svakom smislu.
I onda kad kazem..da trener partizana ma ko on bio..fudbalsko znanje pokazuje  samo u te 4 utakmice to mislim iz gore navedenih razloga.

Citat
To je glavni razlog zašto se gospodin Grant terao, ovo je samo dodatak. Kod Granta smo igrali prvi put FUDBAL još od Mateusa. On je jedan jedini trener koji je igračima pokušavao da nađe odgovarajuće mesto na terenu. To nijedan srpski balvan ne radi svima im majke jebem što uzimaju pare a ne proizvode ništa.

Tolko je dobar da o njemu govore njegovi rezultati odlicno.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
To je glavni razlog zašto se gospodin Grant terao, ovo je samo dodatak. Kod Granta smo igrali prvi put FUDBAL još od Mateusa. On je jedan jedini trener koji je igračima pokušavao da nađe odgovarajuće mesto na terenu. To nijedan srpski balvan ne radi svima im majke jebem što uzimaju pare a ne proizvode ništa. Ali ne, evo sad je bolje da se patimo sa ovom neznalicom,. Bolje je tako Smile

Немој брате...молим те.............
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.59.10
mob
Apple iPhone 7
koje smo neznalice u picku materinu. dva usrana gola primamo da se ne zna koji je od kog usraniji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia E72
Citat
Razumem ljude koji posle tih derbija nisu voleli Granta, ali od onih koji su na prvoj utakmici uzvikivali "Avram go home!" mi je bas muka. Kao da je on oterao Stanoja i doveo sam sebe u Partizan. Voleo bih da njih vidim kad se negde zaposle, a da im ja dodjem ispod prozora i po ceo dan vicem sa drugarima "Odlazi, odlazi!"

Мука је и мени од много чега и много кога, па се бар донекле уздржавам од пљувања.

Нек' ми неко да 30% пара које је Грант имао и нек ми слободно пева и испод кућног прозора.

Можда се неко буде драо и теби па не будеш више никад радник месеца. А? Smile
« Poslednja izmena: 30. Sep 2013, 01:39:50 od Vexen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
EVO VAM RAŠOVIĆA, TRAŽILI STE GA POSLE ODLASKA STANOJA, JEBITE SE S NJIM

Ја се сећам да си га ти први тражио.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 736 737 739 740 ... 908
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.