Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 735 736 738 739 ... 908
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 857942 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
Samsung 111111
Brate nzm frustrira me sto nijednog protivnika koji je malo jaceg kalibra ne mozemo da pobedimo  Smile

Interesantno..Ove nase brdjanske ekipe dobijamo i zato i osvajamo ligu.
Ali kad gostujemo nekoj ekipi koja je naseg kalibra..Ili blizu naseg kalibra...pod obavezno gubimo.
I zvezda prosle godine iz 2u1,pa vosa tri nula..pa tun se popisa po nama.

Jebem ti i trenera i predsednika i loptu i sve u kurac
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
HTC One M8
E da...Avram go home!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.4
Наштимано  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
Samsung 111111
Bese Avrama tresli cigani kako su hteli a imali smo duplo jacu ekipu.

Citat
Poslednja dva kluba u kojima je radio – Portsmut i Vest Hem – ispala su iz Premijer lige (u Portsmut je u njegovo vreme stigao i stečajni upravnik). Vest Hem, koji ga je lane platio 1,55 miliona evra, još dugo će se oporavljati posle njegovog odlaska. Završio je na poslednjem, 20. mestu, što ga je, prema proceni uprave, koštalo blizu 60.000.000 evra. Grant je igrao s više igrača (35) nego bilo koji drugi trener, a tim je primio najviše pogodaka u poslednja pola sata utakmice.

Jedini klub u kome su ga proglasili za legendu jeste najljući Vest Hemov rival, komšija iz istočnog Londona Milvol, iako u njemu nikada nije radio!

Vatreni navijači Milvola su mu, očigledno znajući njegove trenerske mogućnosti, spremili jednu poruku za odlučujući meč Vest Hema u borbi za opstanak. Vest Hem je morao da pobedi ekipu Vigana da bi ostao u Premijer ligi, ali je i pored vođstva od 2:0 izgubio sa 3:2. Kad je Vigan izjednačio iznad stadiona se pojavio avion iza koga se vijorio ogroman transparent: „Avram Grant – legenda Milvola”.

Ovaj da mi trenira klub .. boze sacuvaj.

Aleksandar Stanojevic je izmislio fudbal za ova dva propala slucaja (Avrama i Rasovica)..I on je kiksirao nije da nije,ali brate znalo se ko je glavni u nasoj zemlji za fudbal.Plasirao se i u Ligu sampiona.
Nisam ja sad nesto vezan za Stanoja..ali za Vermeza,Avrama i Rasu..Je klasa.  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Беше игро са Челзијем финале ЛШ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Avram je izbacio ekipe u Cempionsip Rasovic je izbacio Teleoptik u Srpsku ligu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
Samsung 111111
Dobro brate upravu si jeste.CIni mi se da je bio i drugi sa celsijem iste ili neke druge sezone.
Ali nakon toga krece njegov potop.A taj potop ne mora da se zavrsi u Partizanu.
Po onome sto sam ja video sa Partizanom..Covek pojma nema.
Shodno tome ne mislim da on uopste fali Partizanu.

Vidim da ovde ljudi misle da je on oke i postujem to.
Jedno je interesatno..kad je stanoje na osvajao ligu.Ljudi su ga pljuvali jer nema igru..U fazonu koji ce nam kurac titula..ako ne mozemo da pobedimo nikog sa strane.
Danas,svakog boli kurac za igru najbitniji je rezultat.
Sto se mene tice ja nesto nisam zagrizen za titutle..Sto ne znaci da bih je predao drugom,ali osvajati sam domace prvenstvo bez nekog narocitog uspeha u Evropi..je beznacajno i minorno.
To je bukvalno stagniranje u mestu bez konkretnog resenja.
Mi sa igracima koje smo prodali u zadnjih 5 godina..Da ne kazem decu..mogli smo da prolazimo grupe lige sampiona.U pocetku sam mislio da to mora tako da bude i da je jedini nacin neka promena politike i zakona.Da drzava nema resenje za to..ali sad vise mislim da i debili iz klubova nemaju mozak sta rade.

Rasovic je pokazao da ne zna da dobija jace utakmice.
I ja mogu sa Partizanom da dobijem donji srem smedereva spartak i tako te timove.Budi mozak pa dobi ekipu koja je u tvom rangu.To isto je radio i Avram.Bije ove nezainteresovane za fudbal..Dodje zvezda on puce sve utakmice protiv Prosineckog.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Mislim da ni Stanojevic ni Rasovic nisu strucnjaci za pohvalu, kao ni Plavi, ni Vermez, ni Jokan ali je Stanoja izdvajalo i meni se svidjalo ovo:

Ja kad bi vid'o Rasovica da kao popisan sedi u kucici 90 minuta ja bih autogol dao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
Samsung 111111
Pa nisam ja ni hvalio Stanoja..I meni se to svidjalo.Covek ima energije,volje..
Ovaj kao da ga udario autobus i da je pod devet depresije.
Stanoje je znao da izgura utakmice sa zvezdom i vosom.
Da kazemo to su nam 4 najozbiljnije utakmice u celoj ligi.
Covek je znao i na rezultat da odigra i sve to.Dakle nije bio genije ali je znao donekle sta radi.

Ovi posle njega..ne mogu ni da prismrde tome.
Cim odigramo sa nekim jacim,ja se oprastam.

Ona pobeda Rasovica protiv zvezde sad na kraju prosle sezone bila je..(i ako smo bili bolji tu utakmicu od zvezde) njegova cista slucajnost.Ja msm da su igraci tu utakmicu bez trenera dobili.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 735 736 738 739 ... 908
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.