Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 908
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 874710 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 11.10
On je covek legenda Partizana i naseg fudbala....i danas trci kao momak za taj dres. Ako je i napravio neki nepromisljeni gest i pokazao nesto sto nije trebalo za ovolike godine....zar to nije sitnica u odnosu na ono sto je dao/daje.

Boli mene uvo da li cete proci ili ne, ali ne volim kad je neko nepravedan prema ljudima kao sto je taj Ilic.

Ako se njegova rec ne postuje kod navijaca Partizana, cija ce?

Nije se odnosilo na njega nego na saopštenje. On takav gest nije načinio, mada par fudbalera Partizana jeste, Saša Ilić ima moje večno poštovanje iako je pokazao šta misli o svojim navijačima prošle godine.

"ne možeš pokazivati kurac nekom navijaču i posle očekivati da te taj neki navijač podrži"

Al' zato mozemo jebati uzu i siru familiju svakom igracu ponaosob i onda od njih ocekivati da pobede Brazil.

Da ne ulazimo u priču. Lično sam samo par puta zviždao igračima Partizana (na primer Tikva i Braga), ne radim to ali razumem ljude koji to rade. Verujem da imam mnogo argumenata za tu tezu i takvo razmišljanje, verujem da znam šta ćeš ti reci, tako da ne vidim poentu.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
mob
HTC One M8
Nema potrebe za pisanjem duplih postova. Smile Smile
« Poslednja izmena: 29. Avg 2012, 23:38:03 od Mountain king »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Realno ovolika hajka na navijace je samo dokaz koliko su igraci i svi oko kluba prepotentni i nadmeni.

Dakle, igraci svi imaju velike plate, niko nema ispod 2000e sigurno.Svi dobijaju nesto od kluba: kola, stan, garderobu, hranu itd. Svi setaju dobre devojke koje su sa njima samo zbog love i imena, svi zive u Bg-u a dosli su ko zna odakle.

Sa druge strane imamo navijace: djaci i studenti koji ne rade nemaju lovu i jedva skupe za kartu i prevoz.Oni koji rade imaju sigurno oko 300e platu neku prosecnu,zive jedino za Partizan i domace utakmice.Pre neki dan je ovde na forumu neki momak napisao da njega odlazak na tekmu kosta 4000 din.

Poenta je da igraci ne cene sta sve publika radi za  njih i za ime Partizana: placa pare klubu, dolazi i po kisi i po snegu, bezi iz skole i sa posla da bi gledala fudbal, tuce se a nek daleko bilo i ginu za ime Partizana i jos mnogo drugih stvari.

Sve sto ista ta publika trazi je da igraju sto bolje mogu i da se bore tih 100 min. utakmice. Kad oni neispostuju jednu jedinu stvar koja im se trazi sta onda ocekuju od navijaca?

Jel se seca neko Artmedie mozda? Nikad bolje navijanje u zivotu nije bilo. Tekme protiv Dnjepra cini mi se, kad je bilo -20. Derbija kad jedva zivu glavu sacuvas...

Poenta je da navijaci imaju apsolutno pravo da zvizde svakom ko sad ima neku vezu sa FK Partizanom, pa nek mi i 100 Saleta Ilica kaze da ne zvizdim, ja ipak vise volim Partizan od Saleta.
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
"ne možeš pokazivati kurac nekom navijaču i posle očekivati da te taj neki navijač podrži"

Al' zato mozemo jebati uzu i siru familiju svakom igracu ponaosob i onda od njih ocekivati da pobede Brazil.

Da ne ulazimo u priču. Lično sam samo par puta zviždao igračima Partizana (na primer Tikva i Braga), ne radim to ali razumem ljude koji to rade. Verujem da imam mnogo argumenata za tu tezu i takvo razmišljanje, verujem da znam šta ćeš ti reci, tako da ne vidim poentu.

Kako ti moz da znas sta cu ja da kazem kad ni ja ne znam sta cu da kazem?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Samsung 
On je covek legenda Partizana i naseg fudbala....i danas trci kao momak za taj dres. Ako je i napravio neki nepromisljeni gest i pokazao nesto sto nije trebalo za ovolike godine....zar to nije sitnica u odnosu na ono sto je dao/daje.

Boli mene uvo da li cete proci ili ne, ali ne volim kad je neko nepravedan prema ljudima kao sto je taj Ilic.

Ako se njegova rec ne postuje kod navijaca Partizana, cija ce?

Nije se odnosilo na njega nego na saopštenje. On takav gest nije načinio, mada par fudbalera Partizana jeste, Saša Ilić ima moje večno poštovanje iako je pokazao šta misli o svojim navijačima prošle godine.

E mecko sta si docekala Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
A sta ces da postignes tim zvizdanjem igracima?

Citat
ja ipak vise volim Partizan od Saleta.
Kako da ne!
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 11.10
Citat
Kako ti moz da znas sta cu ja da kazem
kad ni ja ne znam sta cu da kazem?
Džonsone znamo se 5 godina, ako do sad nisi ustanovio da ja sve znam, onda stvarno ne znam šta da ti kažem (eto kontradikcije)
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Citat
A sta ces da postignes tim zvizdanjem igracima?

Citat
ja ipak vise volim Partizan od Saleta.
Kako da ne!

Das im do znanja da nisi njihova splavarusa koju mogu da kupe. Da se razumes iole u fudbal. Da znas da su sve njihove price, prazne price. Das im do znanja da znas da kradu. Das im do znanja da moraju daleko bolji da budu ako misle da ih postujes. + milion drugih stvari...
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Citat
Kako ti moz da znas sta cu ja da kazem
kad ni ja ne znam sta cu da kazem?
Džonsone znamo se 5 godina, ako do sad nisi ustanovio da ja sve znam, onda stvarno ne znam šta da ti kažem (eto kontradikcije)

Znam ja da ti sve znas al ne mozes da znas ono sto ja ne znam a jedini mogu da znam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 11.10
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 908
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.