Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 908
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 860284 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Да ми смо баш силни Европски клуб који може да прети свим тим ситним (норвешким) риба(ри)ма. Ајмо редом: Динамо Загреб, Рапид Беч, Артмедија, Петах Тиква, Апоел, Шамрок, Аел. Задњих 15 година смо се прославили на далеко!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
http://www.zurnal.rs/2012/08/22/zabija-precrtan-smiljanic-dopisan-babovic-starter/index.html

e ovako se gubi autoritet. prvo skines malog fensera sto pljuga po splavovima, a stavis nabedjenu zvezdu sa cr7 frizurom pa im zatim zamenis mesta, a mali dugokosi kvazi vernik dozivi preobrazaj... mislim cika crni se istripovao da je cezar milan pa ih dresira. dakle ili se ide do kraja i zrtvuje sezona da bi uveo disciplinu tj. drzis svoju rec po svaku cenu ili ides na rezultat pa te boli dupe sta ko radi. a ne ovako ljigavo i bez imalo doslednosti.
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia E72
Какав кретен. Мада Бабовић на задњем везном је (ваљда) мало мање бескористан него када игра офанзивно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Пирло  Smile

Ја се уздам у Нецу Томића.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
http://www.zurnal.rs/2012/08/22/zabija-precrtan-smiljanic-dopisan-babovic-starter/index.html

e ovako se gubi autoritet. prvo skines malog fensera sto pljuga po splavovima, a stavis nabedjenu zvezdu sa cr7 frizurom pa im zatim zamenis mesta, a mali dugokosi kvazi vernik dozivi preobrazaj... mislim cika crni se istripovao da je cezar milan pa ih dresira. dakle ili se ide do kraja i zrtvuje sezona da bi uveo disciplinu tj. drzis svoju rec po svaku cenu ili ides na rezultat pa te boli dupe sta ko radi. a ne ovako ljigavo i bez imalo doslednosti.

Jel vi znate šta hoćete?

Дане као да си био на Плутону последњих месец дана.

На страну то што пропадамо. Али јебени Тромзо. И још кењају јавно по нама! Еј! Они су реално играчки курац за нас.

Али погледајте ово. Занимљива статистика. Њихов учинак у лиги као домаћини и гости:

10   7   3   0   23 : 5   24   8   0   3   5   7 : 17   3

To može biti i sindrom seljačke ekipe.
« Poslednja izmena: 22. Avg 2012, 17:21:15 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Citat
Jel vi znate šta hoćete?
ja znam ali da li oni ( citaj vermez ) znaju? zar nije digao ruke od smiljanica? zar nije digao ruke od vukica? zar nisu stavili babovica na hladjenje? kako bi se ti osecao da si kao smiljanic izbacen iz ekipe, pa sad odjednom opet vracen u nju? mislis da to ne utice na psihu igraca? mislis da ce on sad da izgine na terenu zbog vermeza? ne znam da li si ikad trenirao neki sport, ja jesam fudbal 11 god. i veruj mi kad god sam bio na klupi da sam bio nervozan i mrzovoljan jer smatram da sam neopravdano tamo bio ( sto se kasnije pokazalo i kao istinito ). kao sto rekoh, ako je vec precrtao smiljanica neka ga prodaju, isto i sa vukicem, pa nek onda uvede disciplinu ako hoce. sta ovako dobijamo? babovic sad odjednom psihicki spreman a pre par dana je bio lud ili sta? dakle aj sad ti meni objasni sta vermez pokusava sa ovim toplo - hladno?
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Nokia 6220
Citat
I posle zašto se novinari pljuju... čekaj bre, pa ti pokušavaš nekog da napraviš budalom? Ne moramo da ga platimo zato što ne igra... pa kako da igra kad je povređen pizda ti materina nenormalna? Hoćeš da kažeš majmune kako je Pauljević promašaj pa indirektno prozoveš sve živo mater ti jebem poltronsku?
Jebite se novinari poltronski!
Novinar samo aludira na zvezdino odbijanje da plati Babalja jer jos nije spreman  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat
I posle zašto se novinari pljuju... čekaj bre, pa ti pokušavaš nekog da napraviš budalom? Ne moramo da ga platimo zato što ne igra... pa kako da igra kad je povređen pizda ti materina nenormalna? Hoćeš da kažeš majmune kako je Pauljević promašaj pa indirektno prozoveš sve živo mater ti jebem poltronsku?
Jebite se novinari poltronski!
Novinar samo aludira na zvezdino odbijanje da plati Babalja jer jos nije spreman  Smile

Ma koga boli uvo za Zvezdu. Novinarska goveda.

Citat
Jel vi znate šta hoćete?
ja znam ali da li oni ( citaj vermez ) znaju? zar nije digao ruke od smiljanica? zar nije digao ruke od vukica? zar nisu stavili babovica na hladjenje? kako bi se ti osecao da si kao smiljanic izbacen iz ekipe, pa sad odjednom opet vracen u nju? mislis da to ne utice na psihu igraca? mislis da ce on sad da izgine na terenu zbog vermeza? ne znam da li si ikad trenirao neki sport, ja jesam fudbal 11 god. i veruj mi kad god sam bio na klupi da sam bio nervozan i mrzovoljan jer smatram da sam neopravdano tamo bio ( sto se kasnije pokazalo i kao istinito ). kao sto rekoh, ako je vec precrtao smiljanica neka ga prodaju, isto i sa vukicem, pa nek onda uvede disciplinu ako hoce. sta ovako dobijamo? babovic sad odjednom psihicki spreman a pre par dana je bio lud ili sta? dakle aj sad ti meni objasni sta vermez pokusava sa ovim toplo - hladno?

Pitanje sam, pre svega, postavio iz razloga što vam ništa ne valja. Prvo ne valja kad se igrači odstrane na neki period, pa posle ne valja kad se ti isti vrate. Samo bi da kritikujete.

Ko kaže da se na Smiljanića ne računa? Da ovaj uopšte ne računa na njega, ne bi ga ni registrovao. Na klupi je sada jer jednostavno više nema ko. Vidiš da Zabiju nije ni poveo.

Kažeš da tera jedno pa makar i žrtvovao sezonu, a kad ta ista sezona odmakne, pa rezulrati recimo izostanu, opet ćeš da kukaš. Zato sam pitao šta u stvari neki žele ovde.

Smiljanić ne gine zbog Vermeza niti igra za njega, nego za Partizan. Taj Smiljanić jedva čeka ovakvu priliku da bi zaigrao i neće mu manjkati motiva u to budi siguran.

Jel ti misliš da je baš toliko lako prodati igrača? Nije ovo PES ili menadžer.

A tvoj je problem dal ćeš biti mrzovoljan ili ne ukoliko si na klupi. Verujem da nisi bio profesionalac. Smiljanić to jeste i svakako neće biti mrzovoljan kada sutra zaigra, jer on takvu šansu jedva čeka. Velika je razlika između amaterskog i profesionalnog fudbala. Ti kao amater ne moraš ni na treninge stalno da dolaziš.

Edit: I ne znam što pominješ Vukića. Njega nećeš videti (nažalost) dok je ovaj majmun trener. Babović igra daleko od Beograda.
« Poslednja izmena: 22. Avg 2012, 17:46:59 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Poenta cele moje price je da ne znaju gde udaraju. Niti imamo rezultata niti imamo igru niti imamo ekipu. E sad to sto ti ili neko drugi nemate pamcenje pa gledate utakmicu po utakmicu to je vec vas problem. Mene ne moze da ubedi jedna pobeda protiv naseg kluba Bsk-a da smo mi super ekipa i klub.

Hoces da kazes da se racuna na Smiljanica koji nije bio ni na klupi zadnjih 5 utakmica? U Srbiji se sezona ne moze zrtvovati jer jedino ta ista sezona vodi u LS.

Sa druge strane pazi scenario kad bi zrtvovali sezonu: dakle stavis sve klince da ti igraju, ove nabedjene fudbalere odstranis iz ekipe, dovedes dobrog trenera koji bi stvorio igrace od tih klinaca, klinci prvu sezonu steknu iskustvo, drugi ili mozda cak i trecu, izdominiraju u ovoj nasoj jadnoj ligi zatim ih klub proda za velike pare a te pare zavrse kod ovih iz uprave u dzepu. Hoces da mi kazes da je to tvoja ili zelja svih nas? Ja mislim da nije.

Ako mislis da iko od njih voli Partizan vise od sebe i od para onda se grdno varas.

Pa hvala Bogu da je lako prodati igraca, da nije ne bi toliko mafije i prljavog novca uslo u fudbal. Citaj izjavu tvog klijenta Djure frizure u kojoj kaze da vec unapred planira prodaju Pauljevica za 3 miliona.

Koliki je Smiljanic profesionalc a i ostali sa njim pokazuje to sta rade po splavovima, koliko mogu da popiju kao i njihove inostrane karijere gde se nesportski zivot ne prasta.
« Poslednja izmena: 22. Avg 2012, 18:03:39 od PaXon »
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Kukalo bi se i da se žrtvuje i da se ne žrtvuje. Isti kurac. Da se žrtvuje - ne bi bilo rezultata, da se ne žrtvuje - kukali bi, kao sad na primer, što se vraća Smiljanić. To meni nije jasno.

A ti klinci, koje spominješ, više izigravaju fudbalere i zvezde nego ostali. Meni se, iskreno, sama pomisao na "našu decu" smučila, i to baš.

Citat
Pa hvala Bogu da je lako prodati igraca

Pa što ne prodaju onda Smiljanića, ako je tako lako, kada se već "ne računa" na njega? Prvo uzmi u obzir da ih niko neće, a onda i ostale detalje i sitnice, računajući istu tu mafiju koju si spomenuo. Naravno da nije lako prodati igrača. Međutim, uvek postoje izuzeci, kada neko ima kvalitet itd.

Citat
Koliki je Smiljanic profesionalc a i ostali sa njim pokazuje to sta rade po splavovima, koliko mogu da popiju kao i njihove inostrane karijere gde se nesportski zivot ne prasta.

Znači oni nisu prošli u inostranstvu zato što piju? Smile pa i Ilić je pio pa je imao sasvim dobru inostranu karijeru. Nema to veze sa splavovima. Šta radi Baloteli? Mrzi me sad da pominjem igrače koji su pijančili a imali fenomenalne karijere.
Jednostavno, ti igrači koji nisu prošli u inostranstvu, nemaju kvalitet.
« Poslednja izmena: 22. Avg 2012, 18:16:32 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 908
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.