Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 769 770 772 773 ... 908
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 855384 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Neka dodje bilo koji trener koji ce imati jaja da sam sastavi 11, makar za derbi...

Joooj nemoj ovo...sam da sastavlja 11...pa vidis sta uradi crni vuk kad je sam sastavljao (dajem glavu da nikom ne bi pao na pamet ovakav sastav za derbi tako da je sigurno ovo licno remek delo Vucine)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Tel.Me Your.Number
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Nokia Lumia 920
3 najveca retarda u istoriji fudbala su Gulan, Volkov i Sasa Markovic. Potpisujem.
Svu trojicu da stavis u 11, pa to je samoubistvo + tempirana bomba Stankovic.
Do sad sam podrzavao Rasovica, ali dosta je sine, kad ti ne pustis Djembu i Saleta da igraju od pocetka....

I mi i oni smo toliko jadni, da je mucenje gledati sve, da ne mogu 3 pasa da sastave, alo...
A opet cemo osvojiti titulu. Kad bi dosao Marko Nikolic to bi bila gotova stvar, ali jbg, mislim da nema sanse, a najbolji je trener od svih mogucih, ako ne onda moze Drulovic...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svi smo mi melem za drzavni budzet.

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Neka dodje bilo koji trener koji ce imati jaja da sam sastavi 11, makar za derbi...

Joooj nemoj ovo...sam da sastavlja 11...pa vidis sta uradi crni vuk kad je sam sastavljao (dajem glavu da nikom ne bi pao na pamet ovakav sastav za derbi tako da je sigurno ovo licno remek delo Vucine)

Ako je i njegovo delo, nista se bolje nije ni ocekivalo od njega...Ja ipak mislim da se nasi treneri najmanje pitaju za sastave i prilicno sam siguran da ce tako jos dugo biti. Niti smo mi zainteresovani da dovodimo gospodu za trenere, niti je ta gospoda zainteresovana da dolazi u ovako neozbiljan klub. Tako da ce svaki sledeci biti isti kao i prethodni...poslusni sluga, sa manjim ili vecim fudbalskim znanjem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Mi i dalje prvi na tabeli... a ono raspad zivi na svim poljima! Smile
Nego, Rasovicu ce se pruziti jos jedna sansa!  Smile
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Milance, kako si znao da ce biti dobar derbi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

James Bond 007 MI6

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7630
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Samsung Galaxy Note 4
Koje rezultate ima Drulović sem ovog podviga sa reprezentacijom omladinaca?

Nesrećan slučaj jednostavno. Lopta je bila klizava i skliznula u drugu stranu. Ne mogu njega da krivim. Fazon je u tome što mi nismo šutnuli na gol. O tome treba da se razmišlja, a ovakvi golovi se dešavaju.
Тебра и ја навијам за Партизан не мораш да га сад браниш једноставно је крив за гол јер на поновљеном снимку никога крај њега није било и он је ударао главом а одма поред њега је био још један наш играч а звездини на 100 километара Smile

Bio je jedan crveni pred njim. Kao prvo, igrač u petercu nema vremena da gleda koga ima iza i oko sebe i odma pokušava da otkloni, a kao drugo, Stojković takođe snosi deo krivice, jer je ono bila njegova lopta. Lopta mu putuje ka 5 metara, on treba već da se nacrtao tu gde je Obrad bio i pokupi je bez muke. Verujem da je to očekivao i Obradović. Pokušao je da je izbaci, skliznula je nezgodno niz glavu, idemo dalje. Mnogo veći problem je to što nismo šutnuli na gol.
Проблеми јесу што нисмо шутнули на гол кад се у нападу ослањамо на клинца од 17 година док год тако буде нећемо имати шутева у гол. А што се овога тиче за Стојковића он је требао да избаци лопту у корнер. Није успео. Онда Обрадовић стоји у петерцу а поред њега не знам који је још 1 био. Па се ја сад пипам да ли они играју у истом тиму ако носе црно беле дресове или један игра за звезду а други за Партизан. Па јел не могу да се договоре да овај пусти лопту он да је избије ногом него овај главом у свој гол???  Smile Smile Smile Smile

Reci mi prvo, ako budeš odgovarao, koliko imaš godina?

To dal je klinac ili ne apsolutno nema veze ako on vredi. Dalje, Stojković trebalo loptu u korner da izbaci? Lopta klizava, jak šut iz dobre pozicije i on sad da bira de će da je izbaci Smile čovek, ne da nije uspeo, nego nije ni želeo da je izbaci u korner, jer, kao što rekoh, lopta je bila mokra i na taj način bi rizikovao gol. A da je ipak izbacio u korner, i iz kornera primimo gol, onda bi bio kriv što je nije vratio u polje kad je mogo.
Opet, kao što rekoh, blizu Obradovića je bio igrač Zvezde, na neka 2, možda 2 i po metra. Kad već golman nije izašao da to pokupi, jedini racionalan potez je izbacivanje glavom van. Nesrećno je lopta skliznula niz glavu i završila u mreži. Mene bi bilo sramota da krivim Obradovića svega mi, čoveka koji ubedljivo najviše pretrči sa svojih 36 leta, pogotovo kada je prebačen na beka. Milion puta nas je spasao i ja sada da ga krivim zbog jednog nesrećnog slučaja. Kažem, sramota bi me zahvatila, crveneo bih.

Ево да одговорим да не буде да нисам хтео. Нисам био ту 2 дана. Имам 20 година као што пише овде. Немам ја ништа против Живковића он је одличан играч ту нема шта. Али мислим да сада пошто је он веома талентован играч не можемо од њега очекивати да у првој сезони буде најбољи и да он одлучује све утакмице. Ја бих довео неког искуснијег нападача и да уз њега игра Живковић да учи још мало па онда за годину 2 буде главни нападач. Толико од мене што се тиче Живковића.

А ово за гол ниј први пут да се то дешава ако се не варам а не варам се јер сам и у Ужицу био на утакмици и одбрана и Стојковић су киксирали само што тада није био аутогол него гол са 35 метара. Толико о нашој одбрани. Да је први пут па да кажем али нажалост није и дај боже да буде последњи ове сезоне
IP sačuvana
social share
"Човјека ћете најбоље упознати ако га проматрате како се понаша кад се нешто дијели бесплатно"- Иво Андрић
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 769 770 772 773 ... 908
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.