Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 908
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 859886 puta)
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Nokia 5800 express mus
I treba da im se zvizdi,kad ne postuju dres.Nemoj da kenjas mnogo,svi znaju sta je bio Partizan nekada,kakva je velicina od SD-a,igramo protiv Donjeg Srema,VALETE (EJ BRE) pa kako da ne zvizdis? Danas svi igraju fudbal? Pa sta mi koje picke materine onda radimo? Nego sta nego zvizdati,kad maloumnici ne mogu dva pasa da sastave,a i kad sastave taj drugi je unazad.

I jebo vas Djura.Ne znam dokle vise cete ga braniti? Nema resenja,nema resenja,a ovo sada nam je resenje boli glava  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
I jebo vas Djura.Ne znam dokle vise cete ga braniti? Nema resenja,nema resenja,a ovo sada nam je resenje boli glava  Smile
Ja samo cekam da se neko pojavi i kaze ja hocu da vodim Partizan.  Smile
I onda mozemo Djuru da smenjujemo.
Najgore bi bilo da on da ostavku, a da nema zamene.
Vidis da Bogi ima vech problema! Nema ga da se javi!  Smile
Kao sto i pre rekoh, ne moze Bogi, koji vodi tolike firme, da vodi i Partizan.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Nokia krntija
Citat
Zeka i Bjeka su bili odlicni u odnosu na Djuru
Исти је то курац. И под Зечевићем и Бјековићем смо доминирали у домаћем првенству и кадкад излетели у Европу ради пикника. И ја кретен сам до скора тиме био задовољан.... ал кад сам видео да један кипарски клуб нас јебе ко мајмуне, дозлогрдило ми је. Оћу да Партизан напредује и да пређе на виши ниво! Оћу да постане стални учесник ЛШ и ЛЕ и да буде релевантан фактор тамо! Доста више са Аелима, Брагама, Апоелима, Брижовима, Тулузима и осталим другоразредним европским клубовима који су нас газили. Од како клуб постоји, са изузетком те несретне генерације из средине шездесетих (а која је растурена сигуран сам да добро знате како!), се врти једна те иста прича... па докле бре мислимо тако? Дајте бре да покажемо бар амбицију јебему матер. Кипрани су нас прешишали еееееееј!

A i realno zamislite da neko privatizuje Partizan i zvezdu. Pa im promeni dresove, pa im promeni ime stadiona, pa ih ko oni u NBA premesti u drugi grad, pa ko zna sta jos. Ipak mislim da treba pronaci neko drugo resenje osim apsolutne privatizacije na kakvu svi odmah pomislimo.

Немој бити параноичан. Ако би се сутра клубови приватизовали, у купопродајни уговор држава може да унесе клаузулу која новом власнику забрањује да сели клуб. А и што би неко селио 2 највећа клуба са највећом традицијом из највећег тржишта у Србији - Београда? Да бар има неки приближно велики град па да се плашиш...

Citat
Grant je govno koje je doslo ovde da odradi neke poslove i uzme pare nizasta.

Управо. Илузија је да смо играли фудбал код Гранта, тј. можда бисмо га играли да није побег'о чим је могао и оставио расуло иза себе. Против јединог противника против кога је имао шта да покаже није показао ништа и растурио је вишегодишњу доминацију. Одиграли смо пар коректних утакмичица (Рад на Врачару, у Чачку, неколико на ЈНА против крајње слабих екипа), међутим, заиста, никоме озбиљном то не може да пружи увид у то да ли смо ми играли фудбал код Гранта или нисмо. Једино може да наговести да је психолошки припремао играче као го курац. Да је остао можда би то личило на нешто, можда би било 10 пута горе него сада.

Чекај Вексе, како сад "да није побего/да је остао"? Зар се ми нисмо потрудили да му боравак оде буде што непријатнији од како је дошао? Зар му нисмо тражили оставку чим је изгубио од Цигана?
« Poslednja izmena: 21. Avg 2012, 10:10:24 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Citat
Оћу да Партизан напредује и да пређе на виши ниво! Оћу да постане стални учесник ЛШ и ЛЕ и да буде релевантан фактор тамо!
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Apple 13pro
Ljudi bre, svi su oni povezani... svi oni rade jedni za druge, zeka i kompanija su u dilu sa ovima vasim novim to garantujem.... zato je tako sve...
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Wave II
Citat
Оћу да Партизан напредује и да пређе на виши ниво! Оћу да постане стални учесник ЛШ и ЛЕ и да буде релевантан фактор тамо!
Smile Smile Smile

И тата би сине!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01

Kao sto i pre rekoh, ne moze Bogi, koji vodi tolike firme, da vodi i Partizan.

Al zato ima jedan sto moze... i Partizan i Zekstru i Veterinarski zavod i ....

==========================================================

Citat
Владимир Вермезовић принуђен је не само да објашњава уздрману позицију после шамара на „Карађорђу” него да размишља о сусрету са Тромсом (четвртак, 18.30) и одговара на јавну прозивку Драгољуба Вукадиновића „да ли је и сад поносан на себе и играче”.

– Нормално да је тренер увек крив. Чак и што се тиче чланова Управног одбора. Као човек на ветрометини, моја одговорност је највећа. Да ли је само моја, друго је питање – узвраћа тренер Партизана.

Појасните?

– Свестан сам одговорности тренера кад је реч о тактици, састављању тима или у случају да екипа не спроведе договорено на састанцима. Не бежим од тога, никад нисам, нити ћу. Прихватам свој део одговорности и стојим иза свега изреченог и урађеног.

На кога или шта мислите кад се питате „да ли је одговорност само моја”?

– Класика је да је тренер крив кад губимо и најмање заслужан кад побеђујемо. Не знам и нећу да кажем да ли још неко осећа одговорност, то није моје.

Сматрате ли да су чланови Управног одбора могли да обезбеде новац за квалитетнија појачања?

– Ово што имам је наша реалност. Не могу да кукам, добро су познате финансијска ситуација, цене нуђених играча и оријентација клуба на младе снаге. Свака транзиција боли. Нажалост, на мени је да је спроведем. Неки схватају, други не. Гураћемо ову причу, па докле догурамо.

Na pomolu SS MK sindrom  Smile

... i jedan zanimljiv komentar, da ga sad ne prepricavam, citiracu ga:

Citat
Prihvatam konstataciju da je ovo nasa realnost. zanima me samo zasto Vermezovic nije podjednako nastrojen i korektan. Citam Zabija trenira kad mu se cefne izostaje sa treninga bez dozvole a juce je dosao!!!! Uporedjujem trenerov odnos prema njemu i Vukicu !!!? Vukic je dete i ne samo to vec prava LEGENDA Partizana a vidimo sta se njemu dododi!! Pa zar i on nema prava na dresku? A nije pogresio jer je pre pocetka sezone otvoreno rekao da Partizanu treba bar tri ili cetiri dobra pojacanja sto je nekome jako zasmetalo a ynamo kome, e zato smo ostaki bez najboljeg kad nam najvise treba !!!
« Poslednja izmena: 21. Avg 2012, 11:24:59 od tribiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Citat
Ja samo cekam da se neko pojavi i kaze ja hocu da vodim Partizan.

Ja samo hocu istinu i transparetnost. Dakle, da sve sve otvoreno kaze, ko trenira, ko ne trenira, ko ima ponude iz inostranstva, ko nema, koliki su nam prihodi, koliki su nam rashodi, ko pusi od igraca, ko se ubija od alkohola, u sta  se pare od prodaje ulazu, ko prodaje igrace, koji je plan kluba za tekucu i iducu sezonu, koji je plan kluba sa rokom od 5 godina itd.

Kad to sve saznamo bice nam sve jasnije, pa cemo da vidimo da li su igraci preplaceni ili su potplaceni, da li klub moze da parira sa kipranima i ircima ili ne moze, ko se bori za svoj klub i koga boli kurac za svoj klub,kome je preci izlazak na splav od pobede Partizana.Da li je klub porazima od kiprana i od Pecinaca zasluzio da se vozi pod rotacijom i da divlja po autoputu,cime su to ljudi koji putuju na gostovanja zaduzili Partizan i jos mnogo drugih stvari.

Ovako imam utisak da ja i mnogi drugi ljudi koji volimo Partizan nemamo pojma sta se u klubu desava.Gubimo od nekih amatera a tripujemo se da smo ekipa.Igraci ne dobijaju plate a frizura lik nam govori da nije tako i da smo puni love,neki sabani iz uprave sami teraju igrace i trenere iz kluba,tribina nam se raspala i upravu boli kurac da je ponovo sastavi kad su je oni i napravili takvom, mislim  Smile

Kad se sve ovo stavi na papir moci cu sam sebi da priznam da smo mi ipak mali,siromasni klub iz malene Srbije i da je nas domet ova korumpirana usrana liga,da nemamo sta da trazimo u evropi jer nam igraci igraju za 1000 - 2000 eura,da uprava radi najbolje sto moze,da su ljudi u upravi posteni i da su to zbog kluba a ne zbog sebe,da ce klupski autobus stati na crvenom i platiti putarinu itd. itd.

A cini mi se da je ipak sve suprotno i zbog toga se nerviram. Kad vidim kako ja tesko zaradim 300 e mesecno a oni zarade hiljade eura tako sto budu sampioni u Srbiji,eejjjjj  Smile Kad vidim koliko su ti igraci izdignuti a niko ih se nece secati za 6 meseci, kad vidim  kakve su ino karijere napravili babovic i smiljanic, kad vidim da nas trener i igraci prave ludim sa krizom igre i sa pricama da smo svi mi budale i glupi a oni u klubu su pametni i posteni pa niko ne vidi kakav ocajan fudbal bez rezultata igramo,kad vidim da ona sandra partizan ima nesto sa klubom muka mi bude,kad pogldeam onaj stadion tuga me uvati momentalno znajuci cinjenicu da sem kineza prstom nisu mrdnuli da nesto promene + jos milion stvari koje smatram da mogu mnogo bolje, ako ne mogu bolje onda sigurno mogu iskrenije i istinitije ( ovo ne mislim na sebe licno vec  generalno da mogu mnogo bolje da se urade a ne da mogu ja da ih uradim ).
« Poslednja izmena: 21. Avg 2012, 13:13:34 od PaXon »
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
http://en.wikipedia.org/wiki/F.C._United_of_Manchester , http://www.youtube.com/watch?v=w6Jfh3tbzag
Njihova borba traje godinama i ne odustaju.
Pljuvati coveka koji je osvojio http://www.dodaj.rs/f/B/13J/3u2LqmrG/nnnn.png ,treba imati obraza pa to uraditi.

I stvarno je glupo porediti sa jednim od najvecih klubova na svetu tim koji izgubi od Donjeg Srema i Aela.

Oni na Glejzere ne kukaju zbog rezultata, nego zbog toga jer su generalno protiv privatizacije. Ovde se na upravu kuka kad Zabija promaši prazan gol. O tome ja pričam.

Mančester je gubio i od Hapoela, brukao se kući sa Bazelom itd. Kada jedan Mančester izgubi od Hapoela, to je isto kao da je Partizan izgubio, ne od Donjeg Srema, već od Budućnosti iz Dobanovaca.

Citat
I treba da im se zvizdi,kad ne postuju dres.Nemoj da kenjas mnogo,svi znaju sta je bio Partizan nekada,kakva je velicina od SD-a,igramo protiv Donjeg Srema,VALETE (EJ BRE) pa kako da ne zvizdis? Danas svi igraju fudbal? Pa sta mi koje picke materine onda radimo? Nego sta nego zvizdati,kad maloumnici ne mogu dva pasa da sastave,a i kad sastave taj drugi je unazad.

Oni ne poštuju dres zato što vraćaju loptu unazad? A da nije možda to da ne umeju napred, sem par igrača?

Tako je, svi znaju šta je bio Partizan, da... kada su za nas igrali reprezentativci bivše Jugoslavije, koja je bila među najboljim u Evropi. Nije teško proceniti zbog čega smo tada bili to što smo bili. Nije to zbog nepoštovanja o presvetog nam dresa.
Valeti smo dali 7 golova i lagano ih prošli, ne znam zašto njih spominješ.

Citat
Ja samo cekam da se neko pojavi i kaze ja hocu da vodim Partizan.

Suština svega.

Citat
Исти је то курац. И под Зечевићем и Бјековићем смо доминирали у домаћем првенству и кадкад излетели у Европу ради пикника. И ја кретен сам до скора тиме био задовољан.... ал кад сам видео да један кипарски клуб нас јебе ко мајмуне, дозлогрдило ми је. Оћу да Партизан напредује и да пређе на виши ниво! Оћу да постане стални учесник ЛШ и ЛЕ и да буде релевантан фактор тамо! Доста више са Аелима, Брагама, Апоелима, Брижовима, Тулузима и осталим другоразредним европским клубовима који су нас газили. Од како клуб постоји, са изузетком те несретне генерације из средине шездесетих (а која је растурена сигуран сам да добро знате како!), се врти једна те иста прича... па докле бре мислимо тако? Дајте бре да покажемо бар амбицију јебему матер. Кипрани су нас прешишали еееееееј!

Oću i ja mnogo što šta, al živimo u Srbiji. Taj Kipar je kao država miljama ispred nas. Braga, Briž i Tuluz možda jesu drugorazredni evropski klubovi, ali u odnosu na elitu... u odnosu na nas su oni ta elita. Sve su to skuplji igrači od naših i kvalitetniji.

Citat
Немој бити параноичан. Ако би се сутра клубови приватизовали, у купопродајни уговор држава може да унесе клаузулу која новом власнику забрањује да сели клуб. А и што би неко селио 2 највећа клуба са највећом традицијом из највећег тржишта у Србији - Београда? Да бар има неки приближно велики град па да се плашиш...

Pa može recimo ime da promeni, to je najlakše. Da se zovemo Red Bul Partizan recimo... i da nam promene dresove u žuto crvene, boje Red Bula. Ni ja ne verujem da bi tek tako došlo do selidbe.

Citat
Чекај Вексе, како сад "да није побего/да је остао"? Зар се ми нисмо потрудили да му боравак оде буде што непријатнији од како је дошао? Зар му нисмо тражили оставку чим је изгубио од Цигана?

Oni su mu tražili ostavku na aerodromu.

IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia E72
Citat

Ма, ''Аврам гоу хоум'' је написано чим је овај стигао. Али то није имало везе са њим самим, већ са чињеницом да је потписао уговор са, у том тренутку, потпуно сатанизованим Ђурићем, и чињеницом да је ускочио на место, у том тренутку, омиљеног и подржаваног Станојевића. Исто тако би био терен и Мурињо да је дошао. Ти апели су се понављали после сваког кикса у наредних пар месеци... Али кад се човек није обазирао на оне прве и најснажније, није за очекивати да би га, после освојене титуле, занимало шта навијачи кажу. Али добро, у праву си, можда није требало да се тако изразим, али чињеница је да је Грант водио Партизан у само 17 такмичарских утакмица, од којих ниједној европској, тако да нисмо заиста ни могли да видимо шта је он то радио код нас.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 908
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.