Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 908
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 854859 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Pa da se gasimo onda?

Не него престаните да се бавите последицама, бавите се узроком.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Uzrok = nedostatak para i ljudi koje vole svoje fotelje (ne racunam samo Djurica)
Resenje = privatizacija

Citat
Mi ništa ne igramo, što nije ni čudo kad nemamo trenera, kad nemamo štopera, kad imamo šatro talentovanog desnog beka koji odbranu ne zna da igra, kad nema ko da menja Saleta na ofanzivnom veznom, tj. trener nam tera Vukića iz kluba i imamo drugog talenta tu koji je nezreo još uvek, i kad imamo napadača koji posti i još nema pojma ni gde je došao, a drugi napadač je kurton jedan običan. Kad dovodimo igrače za dž, od njih ne znaš koji je gori, a jedva čekamo da prodamo nekog za preko milion, ništa to nije čudno!!!
Dobro, i!?
Pa jbt, do pre dva meseca ste pricali kako smo najbolji, kako nam je realno mesto u LS! Dok sam ja jedini bio realan i govorio da nam je LE sasvim OK takmicenje.
Sad odjednom nista ne valjamo.
Mi jesmo najbolji u zemlji i lagano cemo osvojiti titulu, plasiracemo se u LE.
E sad, igramo fudbal, kakav igramo zadnjih x godina.
Tako je - kako je!
« Poslednja izmena: 19. Avg 2012, 19:18:39 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Problem je i u odgovornosti jer ma koliko neki igraci lose odigrali imaju zagarantovano mesto jer su pod ugovorima sa menadzerima koji kontrolisu upravu.Jedino je Stanoje umeo da ih spusti na zemlju ( setite se tekme protiv OFK-a valjda i dranja na Bogunovica ). Ovi sad klinci su u ovakvoj sirtoinjskoj drzavi puni love,cimaju se po splavivima, puse i kockaju se,orgijaju sa sponzorusama jer jednostavno imaju mesto u ekipi i zabole ih za klub.Sa druge strane imamo trenere koje ne znaju da izvuku maksimum od njih niti da ih nauce necemu novom.Imamo upravu koja sprovodi ocajne transfere i dovodi povredjene igrace u klub.Ja licno znam da su neki bivsi igraci Partizana dok su bili u njemu imali mesto u omladinskim reprezantacijama posle toga nema ih nigde vise.E sad ako se pojednici poput Milancheta zadovoljavaju prvenstvom u ovoj jadnoj i bednoj ligi, onda jbg.Ako je prazan Jug merilo zadovoljstva ja onda nisam zadovoljan. Ako su porazi od zvezde u proslom prvenstvu merilo zadovoljstva ja nisam zadovoljan. Ako je ispadanje od Kiprana i Iraca i kojekakvih fudbalskih  velesila merilo zadovoljstva ja nisam zadovoljan.Ako je potpuna tajnovitost i otudjenost sve vrhuske kluba merilo zadovoljstva ja nisam zadovoljan.Ja hocu da Jug bude pun kao nekad, da trava bude zelena, da igraci izginu za klub tih jbn. 95 minuta utakmice,da znam sta se sve desava u klubu,da trpamo ganere kao kod Stanoja,da bivsi igraci nemaju ruzno misljenje o klubu,da se stadion renovira od para uzetih od Lige sampiona pre 2 god.da korumpirani politicari  i ostali paraziti ne govre meni koji radim 30 dana mesecno da bih platio skolarinu kako neke stvari treba da se rade,da ne vode kojekave ljombere na gostovanja u inostranstvo.Da Partizan bude klub onih koji ga vole a ne onih koji od njega zive  Smile
« Poslednja izmena: 19. Avg 2012, 19:22:50 od PaXon »
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Nokia Lumia 920
Milanče, LE je sasvim ok takmičenje, problem je u tome što mi tamo nemamo šta da tražimo, koliko god ja voleo da uđemo naravno. Mi imamo kurčinu od ekipe, ukratko. Mi se nismo pomerili sa mrtve tačke 5 godina, zadovoljni time što osvajamo titulu u ovoj jadnoj ligi, sa večitim rivalom u govnima kao nikad. Sad više ni Donji Srem ne možemo da dobijemo, igra nam je katastrofa, jedan poraz nije strašan ali mi NIKAD ovako jadno nismo igrali...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat
Da Partizan bude klub onih koji ga vole a ne onih koji od njega zive

Tako je! Dovesti amatere onda da igraju iz ljubavi!

Pa da se gasimo onda?

Не него престаните да се бавите последицама, бавите се узроком.

Uzrok je uprava. Ajde tako da kažemo. I? Eto, bavimo se uzrokom... bavimo se i bavimo pa se opet bavimo i tako do tri pičke materine se bavimo. Ubijemo recimo Đurića, Ružića i Jovičića dok budu kupovali burek i ostanemo bez njih. Nema ih. I? Šta onda? Ne mogu da verujem da niko ne shvata da će nama UVEK ovako biti. Kakva crna privatizacija i ostali kurci... isti je to đavo. Štaviše, mislim da bi nas privatizacija tek upropastila.

I slažem se sa Milančetom. Izgubili, pa šta? Gubili smo i od Timoka pa smo se vraćali. I ja mislim da ćemo proći Tromso. Ovde kad Partizan izgubi to je bruka i sramota. Pogledajte ostale zemlje samo. Evo, primer Norveške u kojoj igra Tromso. Gde je Rozenborg? Ne mogu ljudi titulu da uzmi, bore se za treće, četvrto mesto. Ne može stalno da se pobeđuje, bre!

Mi igrače za dobru igru imamo, što se pokazalo kada nas je Grant vodio, a to je dokaz da nam fali trener. Nisam ja džabe pričao da bih voleo da ga potpišu na 10 godina. Ovaj još nije izvalio da je Tomić kod svakog trenera igrao po levoj strani, a to je stvar koja najviše koči našu igru. Posle se kuka na Tomića kad zadržava loptu. Pa šta da radi sa njom kad ga zabiju u liniju a spor je dok mu leva služi za ravnotežu? Čovek sve manje i manje šutira, a to je ono zbog čega nam je potreban.
Ali i Tomića tu krivim. Zašto se jednostavno samovoljno ne prebaci na levu stranu? Što mora da sluša jebenog Vermezovića? Kažeš lepo onom ko je levo u tom trenutku "e, sine, aj otpiči desno a ja ću tu". Molim lepo. Koliko je bre kod Granta i Stanojevića bilo rotacije jebemu mater. Kod ovog sve statično. Svako stoji na svom mestu. Ko stoni fudbal da igraju.

Odlazi majmunčino čelava!!!

I zajebite to da mi u LE nema šta da tražimo i takva razmišljanja. Kao prvo, prolazom u LE bi se poboljšala atmosfera. Kao drugo, imali bi 3 dobra meča na JNA i 3 na strani. Kao treće, ko kaže da nema šta da tražimo tamo?
Sad ste svi odjednom za soluciju da ispadnemo. E, PA TAKO NAM I TREBA ONDA! ZAŠTO KUKATE KADA IZGUBIMO OD DONJEG SREMA!

Jebite se svi.

Edit. AHahahahahhahaha sad odjednom osvajamo titule zato što je Zvezda očajna Smile Smile Smile Smile Smile Smile a do pre godinu, dve smo bili toliko superiorni da smo se sprdali sa svima Smile Smile Smile Smile Smile Smile ja sam šokiran šta čitam. Fino je što imaju sve poruke da se pročitaju od vremena pa do sad... pa da se vidi šta se sve pisalo pre samo nekog vremena.
« Poslednja izmena: 19. Avg 2012, 19:39:42 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
A sad u Partizanu ne igraju amateri iz Teleoptika? Jedino po cemu su profesionalci i po cemu ih na ulici prepoznas da su fudbaleri je ono njihovo pedersko oblacenje. Jbg. vi kupite ferarija pa ga vozite po snegu u rikvercu i to pod rucnom i kurcite se da imate ferarija. E takvo vam je stanje u klubu sad. Ne koristi se pun potencijal jer se mnogo krade i ko god da se zameri upravi bude oteran.Cak su i neki navijaci oterani. A jedan poraz manje vise, ali ce ih biti mnogo vise jer mi nemamo igru,nemamo plejmejkera.Kakva je to ekipa kad Sale Ilic od 35 godina koji pije po 2 litre viskija i ima snage za 45 min. nama bude najbolji igrac.Gde su ostale zvezde u celoj toj prici? Pa covece Partizan svaku utakmici ide u autobusu pod rotacijom panduracije a vamo gubi od Pecinaca koji imaju 2500 stanovnika... Nadam se da sad razumete zbog cega smo sampioni...
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Zbog Toleta smo šampioni. Ilić ima više snage od pola naše ekipe i najviše trči.
Kako smo kod Granta, sa istim tim igračima, igrali fudbal?

Izvini Virke, iznervirao sam se, povlačim reči Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ok ljudi Pobedili ste!
Zovite te legende da vode klub i da nam svane!
Kako je to lepo!
Prosle godine smo pukli od N. Pazara, pre neku godinu od Timoka!
Jbt i Real izgubi od petoligasa u kupu pa ne smenjuju sve redom.

Vi shvatate da nema ko da dodje!
Sta vi hocete!?
Da grobari i Zabranjeni izaberu iz svojih redova predsednika!?  Tipa, ko ima najvecu glavu, on je predsednik. Smile

Ne svidja vam se nista, a hocete da igramo ne znam kakav fudbal.
Kada neko dodje i predlozi resenje, neka Djuric ode i da vidimo da li taj nesto zna.
Licite mi ko ovi fosili po novinama sto se javljaju... to nista ne valja... greske su tu i tu... Djura mafijas, Tole lopov, menadzerski igraci... pa jbt. ako hoces nesto da menjas uradi.

Gde se izgubio Bogicevic, gde je nestao Krstajic... gde su oni!?

Hocete "Lukica" da trazi od igraca da iz ljubavi igraju za Partizan?
« Poslednja izmena: 19. Avg 2012, 19:53:14 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Ne, ja samo hocu da znam gde su silne pare koje su usle u Partizan? Gde su pare od LS i LE? Gde su pare od prodaje igraca? Gde su pare od Moreirinog ugovora? Ko skautira povredjene igrace? Da li direktor stadiona odgovara za los teren? Ko dozvoljava profesionalnim igracima da puse po splavovima? Ko stiti Alcz? + jos milion stvari vezanih za klub ali ocigledno da se Djurini advokati zadovoljavaju time sto su prvi u svom selu i sto im se svi drugi smeju. Ja ne volim kad me drugi lazu i prave budalom, nek lepo kazu da idemo na titulu u prvenstvu i da nam je to kapacitet. Nek lepo kazu koliki budzet ima Partizan i na sta se trosi. Nek lepo sve bude transparentno ako nemaju sta da kriju. Nek konacno izadju sa istinom pred javnost pa da vidim da li cemo i onda uzimati titule. Nek prestanu da vode tudje predsednike na nasa gostovanja.
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
E a je l' znas kako se trose pare u EPS-u, od TV pretplate, javnog prevoza, Telekoma, svakavih taksi koje placas (ili tvoji roditelji)...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 908
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.