Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 865 866 868 869 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 850420 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Delije su bar propisno izviždali i pevali ,,Uprava napolje'' protiv Naftana,ovi nasi su trebali jos vise da im se na'ebu majke.
Uhuhuh, potresli su se... evo Lukic ne sme zbog toga dve nedelje da izda saopstenje!

Jedino sto navijaci mogu da urade (ali svi slozno... i to mislim na sve ekipe ili makar Zvezde i Partizana) je potpuni bojkot utakmica.
Tj. da se dogovore da niko, ali ama bas niko ne dolazi na utakmice, pa neka onda "glavonje" sednu i nadju resenje.
To uprava napolje... sta!?
Doci ce drugi i opet ista prica.

jbt... filozofija fudbala je kod nas katastrofalna. Ja tebi, ti meni, centarsut koji prelece sve igrace (dok se komentator dere odlican centarsut, ali tamo nema nikoga)... ja jedan dribling normalan nisam video. A pricamo kako smo tehicki bolji od njih.
Pa S. Markovic i Ninkovic su najvise pokusavali nekim sutevima. Deca su i jesu masili, ali su makar nesto pokusavali, dok ovi matori izigravaju ko zna sta na terenu.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
Nokia krntija
Citat
ЗАКОН О ПРИВАТИЗАЦИЈИ ОДМА!!!!!!!!!

Zar mislis da ce to nesto da promeni? Zar mislis da privatizacija nas i njih nece da bude napakovana nekome?
Zar mislis da ce ovi dozvoliti nekome ko nije njihov da uzme ono sto oni misle da je njihovo?

Па неће ако им ми не дозволимо. Ало бре.. нико није јачи од народа. Ни држава. Народ је успоставио јебену државу.

Citat
Ја не могу да поверујем да су те главоње толико себична, похлепна, алава стока да им није стало ни до чега осим до своје гузице.
Daj molim te, da su ovi u foteljama nasi najveci problem, mi bi igrali u LS!
Eto, zadrzali su sve igrace, zadrzali su ove "bisere" srpskog fudbala.
Jednog igraca nisu prodali (jer ih niko nece, ali dobro sada)!

Ти гледаш 2 године, ја сад гледам 20 година. Зашто овај клуб и даље тапка у јебеном месту? Јебени КИПРАНИ који до јуче нису ни знали шта је фудбал имају не један, не два, не три... ЧЕТИРИ клуба која су јача од Партизана, да не говорим од Звезде? Како се то десило бре?!
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Kako se desilo!?
Odgovor na tvoje pitanje je Trener!
Jesi video koliko su ovi disciplinovani!? Nemaju kvalitetan dribling, nemaju preciznu dugu loptu, ali tacno se zna sta ko radi.
Znaju svoje kvalitete i idu na to.
Mozemo da kazemo da su nam dali dva slucajna gola, ali njihova igra se svodi na odbranu.
Partizan je danas imao igraca vise, a ja korist od toga nisam primetio gledajuci utakmciu.
Kod njih se tacno zna ko sta radi.
Nasi igraci su razmazeni! Neki od njih znaju da imaju zagarantovano mesto u timu, pa da prebiju i svog igraca i da promase 10 praznih golova. Moze im se!
Na treninzima se ocigledno nista pametno ne radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
mob
HTC One M8
Bravo majku vam jebem, bravo 100 puta vam majku jebem idiotsku!

Ajde Vermeze, picko jedna, sad izadji pred novinare pa daj izjavu da ove camuge sa Kipra nemaju pojma, izadji sad u usta te jebem glupava!

Ajde Djuricu, majmuncino jedna, sad izadji pred novinare pa pomeni "evropski Partizan"!

Ajde Tumbo konju, sad izadji pred novinare pa kazi da ti ne treba stoper i da je igracki kadar dobar!

I na kraju ajde vi igraci, nosite se u pizdu materinu!

Evo nam ga jos jedan Samrok, vazno je da nasa struka zna najbolje sve! Oterali smo Avrama, jer smo promasivali iz 20 sansi, sad je mnogo bolje, promasujemo iz samo 2 sanse! Bravo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Kako se desilo!?
Odgovor na tvoje pitanje je Trener!
Jesi video koliko su ovi disciplinovani!? Nemaju kvalitetan dribling, nemaju preciznu dugu loptu, ali tacno se zna sta ko radi.
Znaju svoje kvalitete i idu na to.
Mozemo da kazemo da su nam dali dva slucajna gola, ali njihova igra se svodi na odbranu.
Partizan je danas imao igraca vise, a ja korist od toga nisam primetio gledajuci utakmciu.
Kod njih se tacno zna ko sta radi.
Nasi igraci su razmazeni! Neki od njih znaju da imaju zagarantovano mesto u timu, pa da prebiju i svog igraca i da promase 10 praznih golova. Moze im se!
Na treninzima se ocigledno nista pametno ne radi.
jeste i to je tacno,ali ja mislim da je to zato sto i u zvezdi u partizanu igraju igraci nekog menadzera,tatini sinovi itd itd,zato sto je nasa cela liga namestena i zato sto za zvezdu i partizan mogu da igraju najgori moguci igraci oni ce biti prvi,drugi nebtino,al bitno je da su oni go kurac,i ovo pravilo o strancima nas je sjebalo najvise da bi tatini sinovi imali sigurno mesto,a svi znamo da fudbal bez crnaca,portugalaca,spanaca itd ne moze da se igra i tacka...kakva nam je liga takav nam je i fudbal!
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ja se slazem za to sa igracima, ali kao sto sam uvek pricao to je jedan ili max dva igraca. Sta je sa ostalima!? Nema selekcije, nema adekvatnog rada sa igracima. Treneri se zezaju i svadjaju sa novinarima, sudijama, organizacijom i svi prave zrtve od sebe... kao mi smo ovde da unapredimo srpski fudbal, ali eto... vise sile nam ne daju.

Koje bre pravilo o strancima!? I ako je bio neki problem, preko noci dobiju pasos!
I koliko sad igraca stranaca igra u startnim postavama Zvezde i Partizana? Koliko god hoces ima mesta za njih.
Ma daj, to su tupavi izgovori.
Ionako po jednog dobrog stranca su imali i zvezda i partizan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
mob
HTC One M8
Mi za bolje i nismo, evo sta sam ovekovecio veceras na jugu, treba ovi crnci da nas jebu kao majmune 5 dana bez prestanka! Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IMAG0236.jpg
(339.74 KB, 1552x2592)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1904
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
Samsung 
Avrame Rniću, vrati se.

Avrame Gojicu,ostani.................

A Goja Avramović?

Kao što sam rekao i dan posle utakmice na Kipru, dobijamo sa 3:0. Vermez jeste ziheraš, ali verujem da je ovog puta provalio da protiv ovih treba da se udari presing. Imao je taj meč na Kipru da se uveri kako igra naš protivnik. A uverili smo se i mi.

U jedno sam siguran - sigurno nećemo igrati kao tamo. Njih se ne plašim uopšte, plašim se naših igrača, prvenstveno ovih pozadi. Nama je izgleda sudbina takva da gol moramo da primimo u Evropi. Ja se ne sećam da smo nekad sačuvali mrežu u nekoj evropskoj utakmici. A, da, jesmo, protiv Rilovaca.

AEL se recimo pokazao bolje od Omonije kada su igrali sa Zvezdom, ali ne mnogo. Kada je Zvezda mogla da drži loptu protiv Omonije i pokušava, možemo i mi protiv AEL-a, samo što mi imamo bolje vezne igrače od Zvezde i sigurno da možemo stvoriti dosta šansi. Štaviše, mene ne brine broj šansi, biće ih, brine me realizacija. Stvorićemo mi opet najmanje 5 100% šansi.

Što se tiče sastava, verujem da će Lovre na klupu a Babović biti sa S. Markovićem pozadi, dok će Ilić igrati levo. Sve je dobro dok ne igra Lovre. Jebiga, kad Šćepa već mora... šta da se radi. Kako bih ja turio Markovića kao najisturenijeg majko moja.

Verujem u prolaz uz ubedljivu pobedu.
Smile Smile
IP sačuvana
social share
"na čelu vojnog muslimanskog tima koji su osnovale ustaše sada će se nalaziti jevrej"
Grobari gangsteri.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Citat
Mojim igračima ništa ne zameram.

Citat
Babovića sam izveo zbog navijača.

Citat
Oni su budućnost Partizana

Smiley 1

Smiley 1

Smiley 1

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
А шта пиздите, играли сте против тима који је далеко јачи од вас и изгубили?  Smile
Против Шамрока је био блам, ово није.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 865 866 868 869 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.