Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 853 854 856 857 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 851179 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
Bravo Raco, bravo Zaludjenko, konacno neko pametan......

da sutra kazu, ugasen fkpartizan, rekao bih: boli me qrac,

Isto.

+1

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Не.. После пар сати ја и даље не верујем, да ми прошле године примамо гол због глупости десног бека, а ове опет. Не кривим ја Аксентијевића, него просто не могу да верујем, свакако је бољи од Миљковића, то се не доводи у питање.
Илић велемајстор, као вино, што старији то бољи.  Smile
Наша игра се своди ти мени, ја теби, ал немој више ти мени леба ти не знам шта ћу друго с њом.
Нападач - репрезентативац.  Smile
У оваквом двобоју фудбалских полупрофесионалаца публика је та која преокреће резултат у корист свог тима, а код нас југ ће једно, север друго, са истока константно бацање бурека у терен, а са запада парола дајте улаз са две лименке. Ал' јбг, то смо ми. Да пред собом имамо један од најгорих резултата за преокренути, имамо, све у напад па шта буде, само без репрезентативца, ако је икако могуће.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
haha navijaci. pateticno.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
kad je fkpartizan poslednji put u revansu nadoknadio prednost protivnika iz prvog meca ?

ovi zuti/crni zavisi dal` gledamo dresove ili kozu, jesu totalni sijuxi, ali sta smo mi ? eto, povuce me dugogodisnja navika, pa rekoh: mi.

mi smo mohikanci, samo nikako da stignemo do poslednjeg. a nije da se ne trudimo...

neko rece: 0:0, i ja sinoc rekoh komsiji da ocekujem taj rezultat. mada ni prolaz ne bi naravno nista znacio, samo sansu za enormnu kolicinu neverovatno debilnog proseravanja.
« Poslednja izmena: 02. Avg 2012, 08:33:23 od zaludjenko »
IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 11.10
ako te toliko boli kurac za pfk i njegove rezultate zbog čega i dalje razmišljaš o tome i pišeš o tome i raspravljaš sa ljudima o tome?
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Од првог часа живота свог...
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.60
sto bre ne zadrzite ovog Brasanca nego ga non stop saljete na pozajmice, koji je vama kurac, decko mozda najbolji igrac lige na svojoj poziciji  Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Nokia E72
Zato što moraju određeni igrači da igraju pre njega, izgleda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Vermeze pickice..Ocemo li mi dovesti trenera koji ima muda?
U revansu da krenu od prvog minuta da grizu,pa nek izgubimo 3:0 boli me kurac,kad je juce onako poceo utakmicu.Pa da nismo primili gol mi bi 90 minuta se branili sa 9 igraca protiv jebenog AELa,ne bi ga uopste zanimalo da da gol u gostima.
Sisica,nisam ocekivao da onako vodi utakmicu sinoc!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
sto bre ne zadrzite ovog Brasanca nego ga non stop saljete na pozajmice, koji je vama kurac, decko mozda najbolji igrac lige na svojoj poziciji  Smile

Uopšte, ali uopšte mi nije jasno toliko hvalisanje na račun tog igrača Smile sve to već imamo u ekipi.

Da prokomentarišem sad malo sa koliko-toliko hladnom glavom.

Vidim, Babović opet jedan od najvećih krivaca. Pa to je jedna neverovatna stvar. Cela ekipa očajno odigra (sem legende i golmana pa i Ivanova) ali opet se samo Babović izdvaja. Šokantna stvar, zaista.
Jebiga, ne može svako biti brz ko naš atletičar desni bek.

Lola bi i da se ugojio 30 kila igra bolje od Lovrea. Nije mi više jasno što ga ovaj toliko zajebava. On vodi Jojića jebote. Šta da radi sa njim?

Igra je bila mnogo loša, ali sam siguran da možemo bar 30% bolje u Beogradu. Ono što sam ja i pretpostavio tokom utakmica, na kraju je i Vermezović samo potvrdio. Videlo se da mi u stvari ne želimo da im pritisnemo centralne bekove i da se nešto čeka. To je najveća greška Vermezovićeva i nadam se da će je ispraviti za 7 dana. Na njih jednostavno mora jak presing da se igra jer ragaci ne znaju da iznesu loptu i odmah je šalju u aut.

Dosta su jači u duel igri i skoku. To stoji. Zato sam bio za to da Markovića stavi kao tog jedinog špica. Šćepović je spor, skok nema, nema ništa... Marković je bar duplo brži od njihovih crnaca i to bi moglo da se iskoristi da ga je ovaj stavio.

No, nebitno, bilo-prošlo. Idemo dalje. Da nije bilo greške možda ne bi izgubili, da je ovaj izjednačio možda bi pobedili itd. Sve u svemu, i onako loši smo stvorili 3 100% prilike, pa verujem da ćemo, uz bolju igru, biti i efikasniji i stvoriti više šansi.

Ne mogu da prežalim onakvo puštanje Dijare. Ne mogu.

U Beogradu će sigurno biti bolje jer znamo šta jurimo. Napašćemo i to je to. Ali opet se mora biti oprezan jer nas primljen gol vodi u agoniju. Ovi samo šutiraju, nebitno sa koliko metara. Ako ne budemo pravili greške kao juče kod gola oni nama ne mogu gol da daju, siguran sam.

Uz podršku sa tribina i našu borbenost verujem u prolaz. Čak mislim da možemo samo na tu borbenost i želju (koje nismo imali na Kipru) da ih prođemo, bez da pokažemo neki kvalitet.

Bolja smo ekipa i mislim da čak može da se desi i da ih deklasiramo.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 853 854 856 857 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.