Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 839 840 842 843 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 854660 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
HTC One M8
Znate sta bih ja voleo? Da se nasi igraci ponasaju ponekad kao igraci onog jadnog Naftana sto je igrao protiv komsinice. Oni ljudi su slabi tehnicki, to se vidi, ali ako ste pazljivo gledali, oni dosta pokusavaju da igraju na prvu, znaju da drugacije ne mogu protiv tehnicki bolje ekipe. Ne gnjave mnogo, nego pokusavaju brzo da igraju, ne uspeva im, brzo izgube loptu, ali oni sto je najvaznije ne odustaju!

Ljudi, ja sam gledao obe utakmice nase komsinice i ja sam zadivljen karakterom onih belorusa. Oni ljudi gube tamo 3:0, pa stignu na 3:3, ali im sudija ponisti cist gol, pa prime zbog toga odmah cetvrti i sad ocekujes da ce pasti psihicki i da ce im cigani nabiti 6-7 komada, kad ono suprotno, oni igraju potpuno isto, zele da daju gol, ne zanima ih rezultat na semaforu. I dadose ga. U revansu isto, gube 2:0, stizu na 2:2, igrac im dobija crveni, oni ipak daju treci gol sa igracem manje i gledam ih, raduju se kao mala deca. Nije njima toliko bitno da prodju dalje, nego da odigraju dobru utakmicu i da pobede, cak nisu nesto posebno ni trcali da vade loptu iz mreze. Ljudi ne primaju plate, ali kidaju celu utakmicu...i kada gube i kada pobedjuju, oni kidaju! To bih ja voleo da vidim kod nas, ali znam da nam je mentalitet malo drugaciji i to me strasno nervira. Cim krenemo da gubimo, gotovo je, potop, svi ce da poginemo u vodu i tako dalje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Razlika je u tome sto ce njih publika da pozdravi aplauzom posle lose grezultata a mi/cigani ci posle tri primljena gola kuci odmah na sastanke sa igracima, prevaspitavanje, zvizdanje... NJima rezultat nije nad glavama, mi i kad imam orezultat kukamo na Stanojevicevu igru, kad imamo igru kukamo kako Grantova ekipa ne ume gol da da....

Vecito smo nezadovoljni. Od sebe krecem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Шта ти причаш човече? Ову је кренуо добро? Кажеш, другу је одиграо лоше, у првој добио кретенски жути. Шта је ту добро, треба да се рачуна беспрекорна игра против резервне екипе четвртолигаша аустријске лиге запад на почетку припрема? Еј, припреме! Мени је свеједно да ли ће Партизан играти добро са њим, без њега, свеједно, играчи ће пролазити и одлазити, не представља он сам наш клуб. Ал' својим понашањем и претњама типа дођи у кафић да расправимо шта имаш не заслужује да буде на терену. Типичан "шмекер" са асфалта.

Kazem da je drugu odigrao isto onoliko lose koliko i svi ostali kojima na dresu ne pise Ilic i Aksentijevic. U prvoj je bio nas najbolji igrac na terenu dok se ostali nisu videli.

Kazem da je za vecu glupost Ilic dobio karton pa se ne kritikuje njegov postupak.

Kazem da Sturm i Lokomotiva nisu austrijski treceligasi nego ozbiljnije ekipe od Malte protiv koje niko nista pokazao nije.

Kazem da se njemu zvizdalo pre "pretnji" kaficem i da to nije razlog zvizduka.

Kazem da je i meni svejedno da li ce Partizan igrati dobro sa njim ili bez njega.

Kazem da se plasim da ako ode u paketu sa Tomicem u Partizanu nece ostati fudbaler.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
Ovako se ponasaju samo lazni kapiteni... i za to budu kaznjenih celih 8 eura... kakve veze sa tim ima Milija, pa on tada nije ni bio tamo...

http://www.zurnal.rs/2012/06/25/babovicu-kazna-zbog-kracenja-staze/index.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
Samsung 
Znate sta bih ja voleo? Da se nasi igraci ponasaju ponekad kao igraci onog jadnog Naftana sto je igrao protiv komsinice. Oni ljudi su slabi tehnicki, to se vidi, ali ako ste pazljivo gledali, oni dosta pokusavaju da igraju na prvu, znaju da drugacije ne mogu protiv tehnicki bolje ekipe. Ne gnjave mnogo, nego pokusavaju brzo da igraju, ne uspeva im, brzo izgube loptu, ali oni sto je najvaznije ne odustaju!

Ljudi, ja sam gledao obe utakmice nase komsinice i ja sam zadivljen karakterom onih belorusa. Oni ljudi gube tamo 3:0, pa stignu na 3:3, ali im sudija ponisti cist gol, pa prime zbog toga odmah cetvrti i sad ocekujes da ce pasti psihicki i da ce im cigani nabiti 6-7 komada, kad ono suprotno, oni igraju potpuno isto, zele da daju gol, ne zanima ih rezultat na semaforu. I dadose ga. U revansu isto, gube 2:0, stizu na 2:2, igrac im dobija crveni, oni ipak daju treci gol sa igracem manje i gledam ih, raduju se kao mala deca. Nije njima toliko bitno da prodju dalje, nego da odigraju dobru utakmicu i da pobede, cak nisu nesto posebno ni trcali da vade loptu iz mreze. Ljudi ne primaju plate, ali kidaju celu utakmicu...i kada gube i kada pobedjuju, oni kidaju! To bih ja voleo da vidim kod nas, ali znam da nam je mentalitet malo drugaciji i to me strasno nervira. Cim krenemo da gubimo, gotovo je, potop, svi ce da poginemo u vodu i tako dalje...

То сам и ја приметио, и због тога су заслужили да прођу. Овако нешто сам код наших играча видео само против Тбилисија и можда против Славије Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Citat
али пошто имам у виду да си комплетне припреме одрадио на високом професионалном нивоу

Skratio krug i zato nije za kapitena? Ilic je kod Stanoja preskakao svaki drugi trening.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00

Skratio krug i zato nije za kapitena? Ilic je kod Stanoja preskakao svaki drugi trening.

Pametnom dovoljno... ne radi se o tome sto je skratio krug, vec sto tim svojim cinom pokazuje odnos prema klubu, a pre svega prema svojim drugovima saigracima (trcite ceo krug kad ste budale, ja ne moram, a ipak cu igrati, imam tatu i Faljija)... da ne pricam kakav primer daje mladjima... ovo je samo jedan primer koji pokazuje zasto ga navijaci ne vole...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat
Babović je sa izuzetkom vremešnih Ilića i Vukića tehnički najpotkovaniji fudbaler u ekipi, a uz Tomića najbolji fudbaler u ekipi.

Zašto mu se onda zviždi?

Citat
Ал' својим понашањем и претњама типа дођи у кафић да расправимо шта имаш не заслужује да буде на терену.

Smile Smile Smile alo, rođače, on se prozivao mnogo pre toga.

Citat

Znači i mi da lupamo loptu ko oni? Da se ugledamo na jedan Naftan?
Na stranu to što oni igraju bez trunke pritiska a našima se zviždi čim ne poljubiš grb posle gola... to onda ko da nisi dao gol.

Citat
Ljudi ne primaju plate, ali kidaju celu utakmicu...i kada gube i kada pobedjuju, oni kidaju!

I naši igrači jure celu utakmicu i pokušavaju. Ko kaže suprotno taj jednostavno laže.

Citat
Voleo bih da ode posto je ocigledno on najveci problem u igri Partizana.

To je to.

Ovako se ponasaju samo lazni kapiteni... i za to budu kaznjenih celih 8 eura... kakve veze sa tim ima Milija, pa on tada nije ni bio tamo...

http://www.zurnal.rs/2012/06/25/babovicu-kazna-zbog-kracenja-staze/index.html

Smile hehe, da si ti rođače živ i zdrav. Te stvari se rade i u mnogo većim klubovima od našeg Partizana.

Citat
vec sto tim svojim cinom pokazuje odnos prema klubu, a pre svega prema svojim drugovima saigracima

Jel o ovim saigračima pričaš?

"Најпре је казнио све играче кругом за загревање (хиљаду метара), јер су се оглушили о инструкцију кондиционог тренера Мише Филиповића да џогирају до зборног места"

Citat
(trcite ceo krug kad ste budale, ja ne moram, a ipak cu igrati, imam tatu i Faljija)

Znači ti misliš da Stefan Babović igra zato što mu je tata Milija Babović i zato što mu je menadžer Falji Ramadani i da pre njega zaslužuju da igraju Jojić i Brašanac? Pa ti si nemoguć jebote. Ne znam dal da se smejem il da plačem.
Lampard bre izađe na pola treninga ako mu se više ne trenira Smile a ovog razapinju za 800 metara. Neverovatno. A nama Babović znači isto koliko i Lampard Čelziju, pa čak i više.

Citat
ovo je samo jedan primer koji pokazuje zasto ga navijaci ne vole

Znači, Babovića ne vole navijači, jer je, između ostalog, skratio stazu za 800 metara Smile

Smile lebe

Edit: Ostojić je kolateralna šteta više tu i zato ga kritikujem... jer nam je potreban hitno štoper. Nemam ja ništa protiv Ostojića.
« Poslednja izmena: 27. Jul 2012, 16:49:29 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
Majstore izvrtanja reci i recenica,

Citat
Znači, Babovića ne vole navijači, jer je, između ostalog, skratio stazu za 800 metara
ne zbog toga, vec odnosa, odnosno kurcobolje prema... vec sa objasnio...

Citat
Znači ti misliš da Stefan Babović igra zato što mu je tata Milija Babović i zato što mu je menadžer Falji Ramadani i da pre njega zaslužuju da igraju Jojić i Brašanac?

Da, mislim da zato igra, a da pre njega trenutno zasluzuju da igraju i Vukic i Ninkovic (znam da ces sad krenuti o pozicijama u timu)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
E, dosadni ste!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 839 840 842 843 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.