Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 835 836 838 839 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 856309 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Ja na UEFA.com ne mogu didem, baguje mi net. Kontam da su slusali Nedeljka pa potpisali Tomica kao Ivanov.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia Lumia 920
Sutra navijamo za Vardar, i Dinamo naravno  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Valjda protiv Dinama Smile

koji je tata fudbala Seki, prevaziso je nas fudbal i prava steta sto vec nije negde preko, gde bi mozda sa ozbiljnijim treninzima i posvecenoscu postao ZVER

Prava šteta će biti tek kad ode... a ne što već nije otišao.

Citat
I jos jednom da napomenem, ako je Lazar Markovic prodat za one pare, to nam je jedan od boljih poslova u prethodnih 20 godina.

I ja se nadam da jeste.

I nije mi jasno što toliko kritikujete Volkova. Dečko je ponovo bio jedan od onih koji su najviše pretrčali. Nije lako centrirati dobro svaki put po onakvom terenu. I pored toga je imao nekoliko idealnih, ali naših strini nigde nije bilo.

Ne znam kako ćemo sa Ostojićem na AEL. Valjda nas Bog pogleda Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Навијамо навијамо, пазарио карту, мало јефтинија од 2 евра.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00

Samo kod bahate uprave mogu da igraju bahati igraci... i jos pored zivog Saleta Kapitena, koji sinoc gine za svaku loptu, da bude (lažni) kapiten...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ma super.
Nas narod samo ume da zvizdi... kao nasem klincu u kval. za omladince.
U pravu je covek.
Kupio si kartu i imas pravo da zvizdis, ali sta time zelis da postignes to je pitanje.

Citat
I nije mi jasno što toliko kritikujete Volkova.
Zato sto blage veze nema, dva pasa nije dao i zato sto mu je kvalitet centarsuteva u rangu sa Miljkovicevim.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Може се Бабовићу, матори му је то што јесте. Све док се такве изјаве од неког играча трпе бићемо го курац од клуба.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Ео са једног форума један онако прејак гробарски пост

Citat
Bsairo Zupics (citiram ime sa Eurosport-a ili neke TV intl. svojevremeno) je, koliko se sećam, izjavio:

"Ako ne prodje fudbal, vraćam se porodičnoj mesari u NP".

Kako se birala karijera doskora, biće manje od 30 dinica..

Daj mi dva Bajra, jednog Ušketa, sjebanog Đelmaša (infuzija galore!), furioznog Rojevića, lucidnog mrljatora oko 16 Stevanovića..Vidre kaznenog prostora Žileta i Vargu..

Stubove pozadi Nešu Stojkovića, Radanovića, Kaličanina..

Čava ulazi na 3-0 i vrti na centru...

O Manceu i Moci sramota da me bude i post da postavim..

Ne znam ko je od pomenutih i mnogo ostalih bio "Grobar" ali jebali su kevu na terenu svaki za trojicu...

Sećam se kako Đelmaša stalno menjaju negde oko 60-70 min igre, ovaj jedva odlazi do svlačionice, ali mu se skandira "nije loše-Miloše" uz aplauz, a ovaj, krajnje lipsao, širi ruke Jugu i sleže ramenima u fazonu "izvinite, ne da mi se bolje"..
Opšti utisak - neka si muljao oko 16 Miloše, ali si nam dao taj ludački GRBR vajb, ni dan danas ti niko odondak zameriti neće...

IGRAJTE BRE FUDBAL!! Jebe mi se za rez, kao mi ćemo da osvojimo LŠ...

samo IGRAJTE FUDBAL!!

Igrali smo fudbal i na 2-6 protiv QPR-a, na 0-5 sa Videotonom, na 0-4 protiv Nanta..Na 3-4 protiv Groningena, na 4-5 protiv Seltika..

Nabijem vas na Q Grobarski!!!!! IGRAJTE FUDBAL!!!!
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Dobar tekst.

Meni je pun kurac zvizdanja Babovicu. I ako je rek'o to sto je rek'o. I ja bih isto uradio. I za aplauz mu svaka cast.

To sto mu je matori biznismen ili kriminalac ili sta god je vec i sto je ulozio u Partizan svojih para vise nego bilo ko je samo povod za zvizdanje. Svaki potez mu se meri, svaka izgubljena lopta belezi i udaraju se recke na svaki pogresan pas. U redu je da se zvizdi igracu koji se ne zalaze, koji nece da jurne za iygubljenom loptom. Ne podrzavam ali razumem. Nema nista gore nego kad ti se seljak sa tribina dere mali aj daj jednu nama. Znam kako je. Glavu bih mu grabuljom polupao.

Zasto se ne zvizdi Volkovu? Decko je istrcao juce ko Kipketer 100 kilometara a nista korisno uradio nije. Lazar Markovic? Decko je izgubljen u prostoru i vremenu. Jel' mu se zvizdalo za onih 250 izgubljenih lopti juce? Izgubio je loptu na slicnoj poziciji na kojoj i Babovic samo je ovoga spasao Ivanov.

Na Malti odigra fenomenalnu utakmicu, opet ne valja. Juce nie bio nista losiji od ostalih. Sta je Tomic korisno uradio juce osim golova? Juce su fudbal igrali Ilic i Aksentijevic. Ali ne, daj po Babangidi da pljujemo jer ima najbogatijeg tatu u ekipi.

Znaci jedva cekam da ode. Da vidim ko ce onda da ponese loptu napred sa dva igraca na ledjima. Isto je ovako pljuvan i Sale svojevremeno. Niko ga nece, ne moze da se proda, kako da ga se otarasimo....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Citat
U redu je da se zvizdi igracu koji se ne zalaze, koji nece da jurne za iygubljenom loptom.

Ovde si sam sebi odgovorio na postavljeno pitanje, sta ti je trebalo dalje piskaranje...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 835 836 838 839 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.