Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 817 818 820 821 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 854444 puta)
Hronicar svakodnevice

svi smo mi melem za drzavni budzet.

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Cak ni ti ne verujes u to sto si napisao, no dobro.
A i da nije tog menadzera mi ne bi igraca prodali za vise od 2 miliona.  Smile

a ti znas da je u kasu fk-a leglo tih vise od 2 miliona?! kao i ostale cifre koje se spominju...nijedna nije ni blizu istine!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svi smo mi melem za drzavni budzet.

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Tumba se nesto pita ? kao i Vermez... kao i Stanoje, Krle, Jokan.... sta jos treba da se desi da shvatite da je vlasnik kluba Falji Ramadani, a mutavi njegov prvi saradnik... sta jos treba da se desi da shvatite da Manga nikad nece igrati, pa makar davao 10 golova po utakmici... ni Anderson... da ce Brasanac uvek ici na pozajmicu, ma koliko se dobro pokazao... da ce i dalje biti precrtanih Juca, Diara, Moreira, Klea, Manga, Meda i ostalih koji imaju nesto veca primanja... da ce se i dalje dovoditi samo slobodni i na pozajmicu... da nam nikad ne treba stoper... da cemo do beskonacnosti gledati Babovica, Miljkovica, bracu Scepovic, Tomica... i da ce Ninkovic i Ostojic otici prvom prilikom... koga briga za Partizan, vazni su licni dzepovi...

to je to. i jos mnogo toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Jeste da, vi ste svi u pravu.
Jadni mi navijaci.
Samo Djura da ode i Partizan bi glat ulazio u LS, verovatno za tri godine stizao i do 1/8 finala LS.
Vi kao da ne zivite u Srbiji... kao da ste na Karibima i da pratite Partizan samo preko interneta.
Jbt, u takvoj smo zemlji gde svaki mladi igrac zeli da pobegne (zajedno sa roditeljima) i gde je on najveci grobar ili cigan sve dok ne stigne prva ponuda iz inostranstva.

Meni je drago da je Partizan pet puta uzastopno prvak, da pousava da igra u Evropi sa ovako malo para... (pogledajte gde nam je liga kad nama Vojvodina i Jagodina... ili ko god da bude 3. ili 4. gube od nekih za koje zagrizeli kladionicari nikad nisu culi)!

Jbt, shvatate da niko nije lud da preuzme Partizan.
Da je priatizacija jedino resenje (ili komsinicino resenje koje u propaloj drzavi vodi jedino u sigurnu propast)!
Da para nigde nema.
Je l' vi mislite da kad dodje Mancester Siti po Savica baci 10miliona evra na sto Djuri i da on to odma' uzme!?
Ne, nego to dolazi u 5 godisnjih rata, gde pola para pokupi prethodni njegov klub + svakakvi menadzeri.

Ne branim Djuru kao sto mnogi misle, nego ste vi mnogo razmazeni ili ste klinci koji igraju menadzer i ne znaju da postoji nezadovoljan igrac, igrac koji hoce da pobegne, igrac koji se ne zalaze na treninzima...
Je l' vam sad jasno zasto je Moreira najuren (kako je odigrao ovo u Vojvodini 6 meseci!?)? Evo sad i Medo kao hoce da igra, nece da igra.

I Moreira i Medo su bili ubedljivo najbolji igraci dok su igrali.
Ali vi ne vidite njhovo nezadovoljstvo na treninzima, Moreirinu povredu koju ni jedan doktor ili medinciski aparat ne moze da vidi!?  Smile

Je l' Aksentijevic uspeo da izgura iz tima Miljkovica? Jeste! I ko je Aksentijevica uvrstio u standardnih 11. Bese Grant. Koji je takodje Djurin i menadzerov pijun, koji je samo bio dosao da bi podelili novac medjusobno iz prebogatog nam Partizana.

Sad vam i Tumba ne valja.
Da li vi mislite da bi se on vracao u Partizan da je situacija takva kao sto pricate?

Jbt, svakim danom preterujete.
Pogledajte malo navijace komsinice? Para nigde, trener pocetnik bez Pro licence, ali legenda kluba, pa se i dalje kunu u njega. Predsenik, realno, budala. Mi makar strance najurimo, on sve domace i bivse velike zvezdase. I vrti stalno istu pricu. Posvadjali se sa svim timovima u ligi, zajednici i ostalima.
Pa oni opet gaje neku nadu da ce biti prvi i da ce da nas skinu sa trona.
Dok je vama Djura najveci trn u oku, a da i menadzer.

Realno, ne mogu vise da kucam i pokusavam da vas ubedim u nesto, kad cete opet istu pricu da krenete da vrtite i da pravite neke racuna sa desetinama miliona evra i naravno glavnim pitanjem, a gde je sponzor.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Evo ga jos jedan koji ne zna sta prica i ni sam ne veruje u ono sto kaze:

Novi Jokan pred novim izazovima

Citat
A nakon dvije fantastične godine u najboljoj generaciji kadeta u istoriji Partizana, u juniorskoJ konkurenciji nije bilo previše uspjeha. Zašto?

"Dovedeni su u klub neki igrači koji su znali mnogo manje, ali su iz nekih razloga morali da igraju. Zato smo nakon rekordne 44 utakmice bez poraza u Evropi, kao juniori bili tek četvrti u Srbiji!

Bilo je tumbanja u klubu i svi su težili da zadovolje neke svoje interese, a ja nijesam imao potpisan ugovor sa menadžerskim agencijama, pa ni priliku da zaigram. Kada sam oduševio skaute na kampu u Igalu i prešao iz Budućnosti u Partizan, bio sam obasipan ponudama menadžerskih agencija, ali ja ih nijesam prihvatio. To se pokazalo kao greška, jer su rezultati u drugom planu u odnosu na želje lobija da proguraju neke svoje igrače.

Na kraju, zbog tih lobija sam rijetko dobijao priliku u juniorima, pa su zbog toga prestali i pozivi za reprezentaciju Crne Gore. Ipak, znanje koje sam stekao i samo ime škole Partizana je velika odskočna daska, pa ima ponuda iz Švajcarske, Poljske...", rekao je Kovačević, koji je osim dva pionirska i tri u kadetima, nosio nacionalni dres u dva susreta omladinske selekcije Crne Gore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Covek je zadnji vezni i ima 18 godina!
Koliko mi vec igraaca imamo na toj poziciji? I to ne losih igraca!  Smile
Aj razmisli malo, pre nego sto krenes da kritikujes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
Koju kritiku  Smile  samo sam preneo vest.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Pre naslova mi se ucinilo da si bio ironican... izvini!  Smile
Nego zaista, muka mi je od tih nabedjenih klinaca koji nemaju menadzere, a otimaju se za njih isti ti menadzeri, ali oni hoce bez menadzera da uspeju.  Smile
Jbt, imas par hiljada klinaca u mladjim kategorijama i svi su oni vrhunski talenti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
RTS obezbedio sutrasnji prenos!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia 5800 express mus
Koji uspeh jbt..Kad očekuješ zadnji dan da ti "vaše pravo da vidite sve,RT$" kaže da li ima prenosa u kvalifikacijama za LŠ,sramota.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat
da cemo do beskonacnosti gledati Babovica,______________, Tomica

Daj Bože... ali nerealno je da jedini igrači koji umeju fudbala (uz prekaljene Ilića i Zvonka) ostanu ovde do beskonačnosti.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 817 818 820 821 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.