Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 744 745 747 748 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 865275 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Nokia Lumia 920
Mora novi post za ovo...

Stefan Šćepović sa bratom, "Mereba" skup

Braća Šćepović u napadu Partizana! Tako piše beogradska sportska štampa. Crno-beli odustali od Merebašvilija, jer je skup. Tomislav Pajović na pragu povratka u Humsku.

Branko Pauljević i Libijac Mohamed Zabija, za sada su jedina sigurna pojačanja Partizana. Takođe, sigurno je da je Lamin Dijara napustio crno-bele.

A nastavljena je licitacija sa imenima oko mogućih novih igrača srpskog šampiona, kao i onih koji su bili blizu, ali je zapelo oko novca.

"Sportski žurnal" piše da je moguće da se će se Stefan Šćepović vratiti u svoj klub, u Partizan i priključiti bratu Marku, dok "Sport" navodi da je kapiten Rada, štoper Tomislav Pajović vrlo blizu Humske.

Ujedno, "Sport" saznaje i da Partizan, ipak, neće dovesti Gruzijca Giorgija Merebašvilija, nekadašnjeg igrača novosadske Vojvodine, jer njegov sadašnji klub Dinamo iz Tbilisija traži mnogo. Partizan nudi 400.000 evra, Gruzijci traže dvesta hiljada više. Od posla, piše "Sport", neće biti ništa.

Beogradska štampa špekuliše da su Stefan Šćepović i Tomislav Pajović blizu povrazka u Humsku. Obojica su "deca Partizana".

Stefan Šćepović je fudbalske korake učio u Partizanu, ali mu je tada rečeno da nije "kalibar" za crno-bele, pa je, uz konsultacije sa ocem Slađanom Šćepovićem, bivšim napadačem ekipe iz Humske, odlučio da ode. Put ga je odveo na Karaburmu, u OFK Beograd, potom je usledio odlazak u pečalbu - Sampdorija (pozajmica), pa Briž, PAOK, da bi otišao u Izrael...

Malo je nedostajalo da prošlog leta obuče dres Crvene zvezde.

Na pitanje "Sportskog žurnala" da li ima šanse da se vrati u Partizan, Stefan Šćepović, koji se sa reprezentacijom Srbije priprema za prijateljske utakmice, odgovorio je:

"Stvarno ne znam. Sad sam razgovarao sa bratom Markom, kaže da su ga zvali novinari. Rekao sam i u Beogradu da sam skoncetrisan na ove tri utakmice. U Izraelu sam završio sa klubom, istekao mi je ugovor i slobodan sam igrač", rekao je Šćepović, doskorašnji igrač kluba Hapoel Ako.

Ako se obistini ova priča i realizuje transfer, Partizan bi u napadu imao ove igrače: Lazar Marković, Stefan i Marko Šćepović, Mohamed Zabija i Eduardo Pašeko.

Štoper Rada, 26-godišnji Tomislav Pajović takođe je fudbal učio u Partizanu.

"Dete sam crno-belih i uvek sam tu za njih", izjavio je Pajović.

(MONDO - foto: MN Press)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Jos jedan Scepovic!?  Smile
Da nema i Babovic nekog brata da nam dodje, pa da propadnemo!?

Mislim Ok, jeste nam Scepovic falio sada, ali... nije on kalibar za Evropu, a kamoli ovaj "novi" Scepovic povratnik.
Trebaju nam daleko bolji napadaci... trebaju nam gol igraci... treba nam neko uz koga ce Markovic daleko bolje da se pokaze.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Ne znam bas kol'ko bi nam Pajovic pomog'o...

Citat
Da nema i Babovic nekog brata da nam dodje, pa da propadnemo!?

Ima sestru. Odgovara?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Nokia Lumia 920
Ako ostane Markec (što ne verujem) ne bi bilo loše, Zabija u 11, a pored njih dvojice dva Šćepovića i Eduardo. Gde ćeš bolje od toga...

Meni se sviđa ta ideja, domaći igrač, slobodan, ne bi mu trebalo puno da se uklopi.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Meni se to ne dopada.
4 napadaca su dovoljna + neki klinja, a od ovih petorice ja ne znam ko ce manje golova dati.

Jedino ako je taj Zabija novi Kleo... mada sumnjam.
« Poslednja izmena: 25. Maj 2012, 16:22:00 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Nokia Lumia 920
4 napadača nisu dovoljna jer se ne zna kad će se Eduardo vratiti.
Markec, Marko i Stefan Šćepović i Zabija, to je po meni super kvartet za kvalifikacije za LŠ.

Ne možemo da dovedemo još jednog stranca u špicu, jer kad krene sezona u JSL mogu samo trojica ukupno da igraju, a imamo Ivanova nazad, i možda dovedemo još nekog u sredini. Znači da igra Zabija, Eduardo da ulazi sa klupe, to je realno, a da plaćaš jednog stranca preko toga da ne igra meni je nebulozno.

Jedino taj Đurđić ako dođe, ali za njega baš i ne znam kakav je, dajte neki klip...
« Poslednja izmena: 25. Maj 2012, 16:30:15 od V1RkE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
Naravno da su 4 napadaca dovoljna ali vidis kakav maler smo imali ovog proleca, Scepovic se povredio, Edu losa forma pa povreda, Lazar isto povredjen na nekim utakmicama a i losa forma, Dijara bleda senka onog starog....

I dzaba 4 kad nijedan nije ni blizu Tejga, Klea, starog Dijare...

Evo malo Djurdjica, deluje da ima i pas i zavrsnicu...znam da je ovo pravljeno da se igrac prikaze u najboljem svetlu ali se vidi da lik ima znanje.

a pocinje sa promasajima  Smile ali lukavim  Smile
« Poslednja izmena: 25. Maj 2012, 16:36:42 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Nokia Lumia 920
Ma jesu dovoljna inače, ali sada za početak sezone... nisam siguran. Još Šćepović se tek oporavlja od povrede, ne znam kad će moći da bude na onom nivou pre pauze.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Ma nisu uospte problem stranci. Ostaje pravilo o 4 stranca + das nekom pasos i to je to.
@bogdany80 Tom logikom ni 10 ne bi bilo dovoljno. Nadam se da je ovaj Zabija dobar i da ce uz njega Markovic pokazati nesto, ali... ako cemo stalno da rotiramo tih 4-5 napadaca i da trazimo pravog, onda ce nam propasti sezona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Nokia Lumia 920
Uh, ovaj Đurđić bi nam leg'o samo tako. Vidi se da je dobar... Ovakve igrače volim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 744 745 747 748 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.