Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 706 707 709 710 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 864731 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
ja znam. A da me ne mrzi napisao bih ti u inboksu i kako znam. Kasnila je plata tri meseca u jednom trenutku.

Ајде да ти верујем, мада чисто сумњам да играчи нису добили 3 месеца ни динара.

Citat
Zivimo u svetu gde su pare sve!

Браво.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 11.10
ne, ne mislim to. Niti sam to rekao. Niti sam nagovestio da to mislim. Ne znam na osnovu čega si to zaključio. Mislim da će tumba da se polomi da uradi kako treba. Moca isto, a Vermez možda namesti neku tekmu opet Smile
Ja mislim da je đura smrad, i loš predsednik kluba. Ne smeta mi što je smrad.
Ja empirijski ne verujem u tu priču sa tim bogićevićem. Iz milion razloga. Te priče Dolazi i donosi pare, Neće prodavati mlade igrače, Gradi stadion, Bićemo konkurentni u Evropi (ovo u naslovi, tekstove svi znate)... Smešna priča. Verovatnije mi je da će (apropo navodnog lošeg finansijskog stanja u klubu) Bogićević doći, navodno zateći ogromne milionske dugove (koje neće moći da dokaže nekim jebenim papirom na kome to piše, nego da mu verujemo na reč) i onda će nastaviti da prodaje igrače da se to otplati. Naravno, ne dao bog da se ispita kako je to nama mančester siti poslao 10.5 miliona funti a mi primili 7 miliona evra... Rupa

Ovo što je crnja rekao, jebiga sa telefona sam
Neki (stariji, iskusniji i legendarni Wink ) igrači su dobili kintu da smire ostale što ne dobijaju, može i Juve da ti potvrdi, i on zna za to
« Poslednja izmena: 14. Maj 2012, 23:31:25 od DiasDias »
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Јеботе које приче и радње... ја ћу да се дисинтернетујем... да содморим мало.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 11.10
smajli koji diže pehar

POBEDIO SAM CRNCA JEBOTE
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows
Browser
MSIE9.0
mob
Nokia Lumia 920
I ja s telefona  Smile isto mislim za Bogicevica... Zato se samo nadam da ce ovaj sportski deo za manje od mesec dana da se kompletira kako se najavljuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
smajli koji diže pehar

POBEDIO SAM CRNCA JEBOTE

И ТО С ТЕЛЕФОНА!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Citat
Ja empirijski ne verujem u tu priču sa tim bogićevićem. Iz milion razloga. Te priče Dolazi i donosi pare, Neće prodavati mlade igrače, Gradi stadion, Bićemo konkurentni u Evropi (ovo u naslovi, tekstove svi znate)... Smešna priča. Verovatnije mi je da će (apropo navodnog lošeg finansijskog stanja u klubu) Bogićević doći, navodno zateći ogromne milionske dugove (koje neće moći da dokaže nekim jebenim papirom na kome to piše, nego da mu verujemo na reč) i onda će nastaviti da prodaje igrače da se to otplati.

.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Motorola ex109

Kako se zove ovaj momak?Gledao sam football factory i on se pojavljuje u prici o Grobarima.
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Uklonjena reklama
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung 

Kako se zove ovaj momak?Gledao sam football factory i on se pojavljuje u prici o Grobarima.

Вен ви хев вепенс, ви фајт вит вепенс
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
Poceli pacovi da napustaju brod, prvo Vukadinovic, a sad evo i Nadj i Grubor (Rasa Babic preti odlaskom)

Citat
"Размишљам о томе да се повучем из Партизана,али одлука није коначна. Имам изборе у компанији на које морам да се фокусирам, а онда планирам да мало више пажње поклоним ФК Металац.Дакле,можда од 31.маја више не будем у Хумској.Одлука ће бити свакако лична и ништа са стране неће утицати на њу.'' - rekao je члан УО Партизана Драгољуб Вукадиновић за Информер

Citat
"Sport" piše da će Nađ biti raspoređen na neko drugo mesto, a šta je u pitanju videćemo. List je došao do informacija da se uprava podelila oko ovog poteza, da je Raša Babić pretio odlaskom iz kluba.

« Poslednja izmena: 15. Maj 2012, 14:05:05 od tribiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 706 707 709 710 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.