Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 692 693 695 696 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 899269 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Nokia Lumia 920
Ma u tome i jeste stvar, tačno da nije bilo Šćepovića, Eduarda, pa je Markec bio lakše povređen, ali da izgubiš tri derbija zaredom, što je mnogo - mnogo je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
 Smile  http://pressonline.rs/sr/sport/fudbal/story/219843/Bivši+kapiten+se+vraća+u+Humsku.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Nokia Lumia 920
Vraćaju ga u svakom prelaznom roku, ne bi me čudilo i da je tekst identičan kao pre godinu dana, nisam čitao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Ја се извињавам онима којима је дерби важнији од титуле и без да их увредим али ја такве људе жалим... најозбиљније. Ал то је само моје мишљење, као што га има свако од нас. Ту изузимам оне којима ни утакмице ни тим ни тренери ни играчи ни посед лопте нису битни већ само другари и пиво... а има их.

Галатасарај је једном победио Фенербахчеа у последњих 10 (словима: ДЕСЕТ) мечева (ове сезоне ни једном нису победили великог ривала), али су освојили титулу. Мислите да се неко буни због тога? Боли их курчања, али онако стручно их заболе. Људи ће следеће сезоне директно у ЛШ и заболе их чмаруља. што су их победили једном у 4 године.
И Онли је у праву... 30 кола се бориш и играш за ту титулу, за квалификације следеће сезоне. Начи и ти Металци, Вождовци и Банати су ти препрека до главног циља и мораш их прескочити.
Ево, Ландија рече да су победе над таквим екипама рутина, што даље имплицира да је и освајање титуле један рутински посо.

Иначе, надам се да је ова објава Журнала патка (ко и 94% њих).

Едит: И Богдани право збори. 1:1 је у дербијима ове сезоне у првенству. Изгледа да не смемо да изгубимо Богдани брате, много горко.
А баш се питам на каквом би удару био Грант да је испао од............................ Smile мада тада не би било његовог претходника па га вероватно не би мрзели јер Ђура онда не би имао прилике да најури великомученика Smile
« Poslednja izmena: 13. Maj 2012, 15:43:30 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Nokia E72
Citat
Галатасарај је једном победио Фенербахчеа у последњих 10 (словима: ДЕСЕТ) мечева (ове сезоне ни једном нису победили великог ривала), али су освојили титулу. Мислите да се неко буни због тога? Боли их курчања, али онако стручно их заболе.

А откуд ти знаш ово? Причао си са навијачима Галатасараја? Читао по међународним форумима? Питам најозбиљније, најискреније ме занима да ли је тако.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat
Галатасарај је једном победио Фенербахчеа у последњих 10 (словима: ДЕСЕТ) мечева (ове сезоне ни једном нису победили великог ривала), али су освојили титулу. Мислите да се неко буни због тога? Боли их курчања, али онако стручно их заболе.

А откуд ти знаш ово? Причао си са навијачима Галатасараја? Читао по међународним форумима? Питам најозбиљније, најискреније ме занима да ли је тако.

Нормално да нисам али сигурно не пљују по тренеру и играчима што су им вратили титулу коју су освојили последњи пут још 2007. и мислим да их баш заболе у овом тренутку што нису победили Фенера ове сезоне. Ствар је у томе што су нас ових 5 титула тотално размазиле (слично као с баскетом) и што нам сада један пораз од Звезде доноси некакву горчину. До пре 4 године нам је била битна само титула, а сад, кад смо се мало навикли, онда морамо да имамо 30  0  0  и по могућству да се освоји куп и квалификујемо за ЛШ. Ми морамо некад изгубити, не можемо увек побеђивати Smile титуле се освајају и са поразима.

И рецимо да исфрустрираност Фенерових навијача на крају утакмице може говорити и то да су Галатини навијачи ипак срећни због титуле и да не маре за неуспехе у директним окршајима. Јебига, кад пригусти онда ти је битно само да подигнеш пехар, није битно на који начин, ако је легално Smile
« Poslednja izmena: 13. Maj 2012, 16:09:38 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Slicno je i sa Realom i Barsom. Zabole Murinja, Ronalda, Racu, Deliju Doboj... Smile i ostale, sto poslednjih godina tesko prolaze protiv Barse. Evo ove godine dobise derbi posle duzeg vremena, iako su losiji u medjusobnom skoru ove sezone, zabole ih kad uzese titulu.

Mada priznajem, ako recimo potraje da se uzima titula a imas los ucinak protiv najljuceg rivala pocne to da te zulja.
Nekad bi ili jare ili pare, daj bilo sta, a nekad daj i jare i pare.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Ja cuo da 'oce Real da vrati pehar. Kazu sramota ih sto Barsa imala veci posed lopte i pobedila vise puta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Не можете да поредите то са ситуацијом код нас, јер ништа није исто да би се нешто упоређивало.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Nokia E72
Изводите закључке на основу претопставки за које немате појма да ли су истините, само зато да оправдате своја различита мишљења од већине навијача клуба за који навијате. Свашта. Кажите лепо: ''мене боли курац за цигане, нека нас карају докле год ми узимамо титуле и ја сам срећан'' и то је то. Овако помињете неке Фенере, Галате, Барсе и Реале а немате појма да ли је то тако. Ја никад нећу забравити конференцију Сколарија када је дошао у Челзи где каже шта су му рекли када је потписао. Никакве титуле, Лиге Шампиона, Манчестери... Него бре мораш брко да добијеш Фулам и Вест Хем а са осталима ради шта ти је воља. То је ривалство и покушаји да се то минимализује зарад оправдавања неких симпатичних ликова су унапред осуђени на неуспех.

Мој став је да је Партизан величина и да мора да жели све. И титуле, и успехе у Европи, и победе над вечитим ривалима. Наравно, оне 2008, када смо освојили прву од пет, није нам био толико битан скор у дербијима, били смо пресрећни због титуле којој се можда нисмо надали. У свим сезонама после тога, да нисмо добијали дербије, нико не би био задовољан сезонама. Или барем готово нико. Тако да је ова последња Богданијева реченица исправна. Али ми нисмо у таквој ситуацији и морамо да желимо оба, увек.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 692 693 695 696 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.