Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 674 675 677 678 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 901687 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat
ако тај исти Дијара који је сахрањивао Звезду сад трчи на страну да би примио лопту где је безопасан

То је зато што смо играли са једним шпицем јер немамо другог.

Citat
Бољи смо и ономад кад је несретни Евандро омашио пенал

Ово остало ајд ту и тамо... ал на овом дербију сте били све само не бољи... нити је био егал.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Држали смо се прво полувреме, а од тог пенала па надаље сте нас надиграли.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
Zastava tamo gde su sampioni!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
SonyEricsson 
koliko je uporan ovaj nepunoletni racala..  Smile

raco raco raco, ti si moje zlato, na ruci ti spavam, ja te obozavaaaam..  Smile

jbte ode grant i pre nego sto je raca pod drugim imenom prvi put banovan sa foruma..  Smile

btw, simpaticno mi sto se komsije raduju pirovoj pobedi i sto je posle 3 pobede dokazano da je partizan namestao zadnjih 5 godina..  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by jaa: evo ti ga na, zbog uvredljivog sadrzaja Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung 
А дал још да се свађате ко деца дал смо стока ил господа? Smile у односу на њих свако је господин

Citat
Podićiće pehar koji mu je drugi osvojio.

Колико год ти тврдио да му га је он оствојио толико то није истина... ал јесте да му је оставио огромну предност коју не би испустили вероватно и без тренера.

Citat
osim što Šamrok ne vadim iz usta

Шамрок искључиво стављам у уста у ситуацијама када неко каже како би био киван на тренера који изгуби од сељобадије... па ја онда поменем Шамрок... или код ситуација када неко прозбори како Грант губи од јадне Звезда... па опет поменем Шамрок... и све тако док престане да се сере о Звезди као да је то једини клуб на свету.

Citat
Veliki uspeh izbaciti dva kluba iz prve lige, biti legenda svih vecitih rivala po belom svetu

Покушавам нормално да причам, ал понестаје ми живаца. Сви знамо како је испао са Портсмутом, ал овде и даље има оних много паметних попут тебе. Већ сам поменуо чињеницу да су навијачи Портсмута плакали када је одлазио и да су га молили да остане јер је, и поред одузетих 10 бодова, опстанак изгубио у последњим колима + имао финале купа које је несрећно изгубио. А испадање са Вест Хемом се свакако рачуна као неуспех... и поред чињенице да је било финансијско расуло у том клубу.

А што се тиче успеха, сад баш посматрам исте... 2 купа са ПетахТиквом, 2 купа са Макабијем из Тел Авива, онда неки Стејт Куп исто са Макабијем, па по 2 титуле шампиона земље са Макабијем из Тел Авива и Хаифе... што ће рећи да је освојио 4 титуле и 5 купова. Треба напоменути да је велики део каријере радио у млађим категоријама... а исто тако и да је са Израелом 4 циклуса био 3. у групама и направио од њих озбиљну репрезентацију. Наравно, рачуна му се и титула са Партизаном те сада има по 5 титула и купова.
Занимљиво... да је победио рецимо у финалу купова са Портсмутом и Челзијем, Вест Хем би био једина екипа са којима ништа није освојио. Ал ето, и порази су део фудбала.

Дакле, кад све саберемо и одузмемо, врло успешан тренер, што твоја маленкост не може прихватити.

Citat
Smile Smile

Шта си хтео да кажеш овиме? Да не кењате по Гранту због Ђурића или да Ђура није довео Станојевића?

Citat
Pa to je isto hteo i Stanoje pa vidimo kako je prošao zbog toga... koji svoj tim, prvog kog je doveo na probu oterase cim je dao gol, Falji Ramadani će njemu to da završi, on pregovara i u ime kluba i u ime igrača, nema sta prevaGrant da se muči i da lupa glavu...

Јел ти знаш шта се дешава иза затворених врата? Не знаш. Јел знаш како ће на могуће менаџерске играче да реагује Грант? Не знаш. Дакле, као по обичају, просипаш празне приче са психопатског места. Мислим, преваГрант... то само тамо можеш да прочиташ, нигде више. Оно, типа Нитков, Трагија и остали изливи мудрости.

Није ми јасно што кукате на Гранта кад сте у сва 3 дербија били бољи.

Мислим оно.. у фудбалу некад и бољи изгуби. Чак и трипут заредом.

Па ти не читаш шта пишем Smile још ниси схватио да се по Гранту кења због Ђурића... написах ја још кад је слетео на аеродром да ће он бити колатерална штета исто ко што би био било ко Smile

Па чек сад... јел мож сад ти да верујеш... да на оном психо месту дође психић и пита "а која гарнитура доводи Меребашвилија?"... и дође један од нормалнијих и пита га "зар је битно?"... ееее сине, па битно је... ако га Ђура доведе онда је лош а ако га доведе купац Јата, онда је то већ играчина.
И јел мож са ти да поверујеш у то?

Citat
Ово си, наравно, морао да додаш то и јесте храм фудбала, цела Србија га тако зове (бар ови старији љубитељи фудбала)...

Smile

Ej....cela Srbija ga tako zove....stariji ljubitelji fudbala  Smile Smile

Stvarno nemoj da se ljutis sto si mi smesan.

Класичан цигански аргумент ала миксолино Smile

Pa sta hoces, da ti dokazem da ga cela Srbija ne zove hramom? Smile 
Na neke gluposti nema potrebe odgovarati argumentima, jednostavno im se smejes...

Jbt o cemu i sa kime ja pricam...aj zdrao.

Ја не знам чему потреба за оваквима коментарима, чему ти комплекси када сте победили и све, драго ми је што смо ми овде господа и у победи и поразу, једном цигани увек цигани.

Evo ga jos jedan relevantni i upadljivo glup....ajde reci da ti to kazem u lice ako smem  Smile

Ako se relevantnost stice igranjem po seoskim ligama, priznajem da nisam najbolji sagovornik.... Smile

Не играњем пајац, већ познавањем.

Ал што каже рагацо, једном циган увек циган Smile е, ал није да нема добрих цигана.

Citat
ми поразом долазимо тамо где ви победом.

Браво за коментар.

Citat
А ово помињање Шамрока,па ја колко се сећам,ми смо тада играли исто,нападали смо,имали те ШАНСЕ,али нисмо успели да дамо голове,како сад то

У Београду да... а у Даблину? Јел си ти свестан да смо ми тамо извукли нерешен резултат и да су у последњим моментима могли да нас победе а да смо ми из једног шута дали гол? Такву екипу треба да напуниш као Рила, а не да се повлачиш у Даблину после 0:1.

И ајд... ево, обећавам... нећу више о Шамроку... прошло је то одавно, сад иду нови походи.

И да.

ШАМПИОНИ!

Наравно да нисам прочитао ово што си писао, али морам да признам да више волим ово да видим, него ово што пише овај швајцарац.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
SonyEricsson 
jedno kolce za mog preopterecenog druga sa ciganmale-arene..  Smile mesaj meso...

a sa racom ces pricati znas kad, kad dodje sebi.. znaci oko 14:00 to bude uobicajeno..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Samsung 111111
IZRAELAC AVRAM GRANT POTPUNI PROMAŠAJ
Partizanova zabluda od 900.000 Evra

Nikome kome su crno-beli u srcu nije jasno zašto Grant i dalje sedi na klupi Partizana posle tri vezana poraza od Crvene zvezde.

Nasledio je „plus 10" na polusezoni, ali ovog proleća je u minusu u odnosu na večitog rivala. Nasledio je i pet godina dugu dominaciju nad Crvenom zvezdom, a za svega mesec i po dana uspeo je da od kluba sa „Marakane" izgubi tri puta, od čega poslednji poraz na svom stadionu posebno boli navijače crno-belih, jer je došao u trenutku proslave pete uzastopne titule šampiona Srbije, i to golom u zaustavnom vremenu.
Nakon svega, oni kojima je Partizan u srcu pitaju se zašto Avram Grant i dalje sedi na klupi Partizana, umesto da mu je uručen otkaz onog trenutka kada je počeo da traži pojačanja u engleskim „ligama bez briga".

- Rekao sam mnogo puta da veoma poštujem prethodnog trenera, koji je napravio razliku od deset bodova i olakšao mi posao. Ali, uzmite u obzir da smo imali mnogo problema sa povredama. Jesam razočaran rezultatom, ali sam ponosan na igrače zbog načina na koji su uzeli titulu ove godine. Videli ste da smo i na ovoj utakmici bili bolji tim, stvarali šanse, a onda su oni dali gol iz fantastičnog šuta i jedine šanse koju su imali u drugom poluvremenu... - objašnjavao je Grant posle derbija.

Grant napušta Partizan
Vermezović i Rašović kandidati za klupu

Izraelac Avram Grant najverovatnije neće voditi Partizan sledeće sezone, prenosi portal Mozzartsport, a već se pominju imena koja bi mogla da ga zamene na klupi "parnog valjka". Krug kandidata za novog trenera sveo se na dva imena, Vuka Rašovića i Vladimira Vermezovića.
Rašović (39) je odigrao preko 200 utakmica za crno-bele, a ostao je u Humskoj i kada je počeo trenersku karijeru. Bio je asistent i Goranu Stevanoviću i Aleksandru Stanojeviću, a trenutno je šef stručnog štaba Teleoptika.
Vladimir Vermezović (48) je već bio šef stručnog štaba crno-belih 2004. i 2005. godine, a tada je postigao veliki uspeh u Ligi UEFA, pošto je prezimio u Evropi i stigao do osmine finala, gde je eliminisan od kasnijeg pobednika tog takmičenja CSKA iz Moskve.

Press
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 11.10
dobio sam informaciju da Partizan pregovara sa Radomirom Antićem.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Samsung 111111
Dobio si informaciju XD To kruzi netom od juce XD
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
SonyEricsson 
pa mozda mu je antara stric..  Smile

realno, ta informacija je za kiblu.. antic se jedva rastao sa fudbalskim savezom cigana.. samo mu jos treba da se nagadja sa djurom i rasom..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Citat
Partizanova zabluda od 900.000 Evra

Дакле, још једно лупетање "новинара". Заблуда или не... Грант нема сигурних 900 сома већ ако се пласира у ЛШ.

И ево вам оно о чему причам... гледам Спортал и налетех на овај наслов: Prosinečki: Menjao bih pobede u derbiju za titulu. Нормално да би човек мењао, као што ја не бих мењао титулу ни за шта.

Citat
od čega poslednji poraz na svom stadionu posebno boli navijače crno-belih

Smile Smile

Боли оне које је болело и растајање са човеком без образа Smile

А иначе, што се тиче оне вести са кладионичарског сајта, постоји једна госпођа у редакцији која се не либи да пљује по Партизану, играчима, тренерима, функционерима... небитно да ли има разлога за то или не... па ме с тога ни не изненађује вест коју су само они пренели и нико жив више Smile

Антић да дође? Мечак, ко ти то реко? Па знаш да би он тражио милионче по сезони без да рачуна бонусе Smile а и та вест је вероватно лупетање, јер се зна шта је Антић изјавио пре пар година.
А иначе бих био благо изневерен да нам он дође за тренера. Човек, који је био у Управном одбору, а притом не долази на седнице уз оправдање "могу ја и преко телефона" не заслужује да буде у Партизану. Мали милион пута су га звали на седнице а он се нити један пут није појавио у Земунелу... а да не говорим о стадиону (био је додуше, кад смо играли против Камеруна).

Ко је иоле реалан и ко год на све ово гледа искључиво са фудбалског аспекта, схватиће да смо, ко год да је тренер, играли добро са, уз то, великим проблемима са повредама. Пљује се по Гранту који је, као прво, дошао овде у погрешно време (нажалост) а који је, пре свега, коректан човек. Први преузима одговорност за поразе за разлику од неких, милион пута је рекао како је захвалан Станојевићу који му је оставио оволику залиху и да има поштовање према њему јер му је олакшао посао. Још само да каже како је Станојевић сам узео титулу а не он јер је велика незналица и да вас задовољи.

Једноставно, Грант није био свестан у какву је земљу долази, међу какве људе. Вероватно је и укапирао за ових неколико месеци. Дошао је у земљу где се вређају и пљују шампиони, а мислим да такве земље, односно људи, нема на овој земаљској кугли.
На крају се и испоставило оно што сам рекао још непосредно пре доласка Гранта у Београд, а то је да ће бити колатерална штета.
« Poslednja izmena: 07. Maj 2012, 15:28:26 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 674 675 677 678 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.