Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 663 664 666 667 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 901785 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
А зашто се вређају играчи? Да ли би се звиждало играчима Интера, који су освојили титулу, а уз то 3 кола пре краја изгубили од Милана? Славили би титулу! Титулу бре! Е, то је разлика између дивљака и оних других. Дивљаци једва чекају повод за јебањем мајки док ови други славе оно што је најбитније. Зашто је срамота изгубити од Звезде? Зашто? Јел треба срам да нас буде? Јел сме утакмица да се изгуби? Боли курац навијаче Интера што су изгубили од Милана. Они славе титулу и та утакмица остаје само на папиру који одлази у кутију, а на кутији пише једно велико - ТИТУЛА!
Лепо каже Ибра... у Шведској те родитељи подржавају, у Босни псују.

Мислим да смо једна једина земља на овом свету која ВРЕЂА ШАМПИОНЕ!

Можемо ми бити у шес европских унија, менталитет сељачки не можеш променити.

И још једном да поновим - ми нисмо Европа - ми нисмо ни за Балкан.
« Poslednja izmena: 05. Maj 2012, 23:31:15 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 62
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Samsung E2152
Upravo to sto kaze EmptyClip, to sto se izvlaci iz konteksta, to je samo iz trenutrnog razocarenja zbog poraza, niko mu sigurno nije rekao "Aksentijevicu .... ", cak ti sto s i vredjali igrace verovatno ne znaju ni koga su vredjali, a isti ti su zaboravili da su isti ti igraci do pre samo tri derbija pobedjivali zvezdu, tada se nisu vredjali.Na stranu neki pojedinci na koje oduvek neko ima pik na njih, kao ja na kamaru, sto je pokazao danas kad se sklonio da lopta prodje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Видим Џоију нешто мрско да призна да је и Ђурић заслужан за последње титуле Smile

Ал колико говедо је онај Стојадиновић... не могу да верујем каква је питања ганфер постављао.

U pravu si, mrsko mi je da po hiljaditi put pricam vec prezvakanu pricu... ne vidi samo onaj ko nece da vidi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Nokia E72
Емпти - све, али све што се дешава у свету има везе једно са другим, а за крајњи циљ глобално унијаћење и пропаст породице, вере националних држава и сваке врсте морала, као и енормно богаћење оне шачице која влада светом. Дерби у српском фудбалу је једна мала кап у глобалном мору. Али кап која утиче на нас и нервира нас, па самим тим на њу реагујемо.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Ала Диас има утицаја јеботе Smile

Вељо, а нису биле намештане наше победе онда, само порази?
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Емпти - све, али све што се дешава у свету има везе једно са другим, а за крајњи циљ глобално унијаћење и пропаст породице, вере националних држава и сваке врсте морала, као и енормно богаћење оне шачице која влада светом. Дерби у српском фудбалу је једна мала кап у глобалном мору. Али кап која утиче на нас и нервира нас, па самим тим на њу реагујемо.

Doci ce vanzemaljci Veljo, rasterace oni ta govna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Овако, нисам се убио, још чим замиришем ракију ме боли глава(као права комуњара и партизановац за први мај сам се осакатио  Smile), а вопса стоји, тако да ћемо касније, а сад да речем коју.

Ја не знам докле ће више да се трпи Грант, јер 3 пораза у дербију без датог гола у месец дана је већ довољна статистика да тренер лети, али ја знам да од тог посла неће бити ништа па онда да се осврнем на игру. Играли смо ми данас солидно, створили добре шансе, али џаба када не постижемо гол. Капитен одиграо како ваља, онолико колико је могао, а то је било неких пола сата у целом мечу, што је сасвим довољно, његових пола сата добре игре су нечије две добре утакмице, Томић исто одиграо добро, лепо контролисао лопту, игру, све онако добро, Бабовић исто солидан али требао је да га замени јер он није могао да игра последњих 20-ак минута, Остојић исто одиграо квалитетно, Иванов такође, Волков солидно, морао је боље, више очекујемо од њега, Миљковић дијабола, не могу да га гледам, можда данас није ништа урадио лоше али није ни добро тако да нек' се тера у три лепе, надам се да га је видео неки Рух Хорзов, Медо солидно, лепо котрнолише средину терена, превазишао Партизан и нашу лигу, Дијара лепо пролазио, карао њихове штопере али џаба када нема подршку у самом нападу, оно шта да кажем Вукић нам значи много, штета што није мали Нинковић заиграо, јер имам јебени осећај да би искидао, Аксентијевић је исто требао да буде уместо Миљкона, али добро то би било то.
Ова титула је Станојевићева, ово је он направио, можете ви да оспоравате колико год хоћете али Грант за ову титулу није ама уопште заслужан, он је заслужан само за ова три пораза, све му јебем јеврејско, прсотина.Цигани ко цигани, онај прави циган баш цигански , циганска честитка на победи циганима лудацима

УПРАВА НАПОЉЕ !!!

« Poslednja izmena: 05. Maj 2012, 23:55:02 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Само да поздравим  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Citat
Играли смо ми данас солидно, створили добре шансе, али џаба када не постижемо гол. Капитен одиграо како ваља, онолико колико је могао, а то је било неких пола сата у целом мечу, што је сасвим довољно, његових пола сата добре игре су нечије две добре утакмице, Томић исто одиграо добро, лепо контролисао лопту, игру, све онако добро, Бабовић исто солидан али требао је да га замени јер он није могао да игра последњих 20-ак минута, Остојић исто одиграо квалитетно, Иванов такође, Волков солидно, морао је боље, више очекујемо од њега, Миљковић дијабола, не могу да га гледам, можда данас није ништа урадио лоше али није ни добро тако да нек' се тера у три лепе, надам се да га је видео неки Рух Хорзов, Медо солидно, лепо котрнолише средину терена, превазишао Партизан и нашу лигу, Дијара лепо пролазио, карао њихове штопере али џаба када нема подршку у самом нападу

Citat
Ја не знам докле ће више да се трпи Грант

sram da mu udje svi mu igrali dobro gou houm prevarante
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Nokia E72
Ћао пеле Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 663 664 666 667 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.