Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 460 461 463 464 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 868443 puta)
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Nokia N73
Protiv koga je to Stanojevic cuvao rezultat u domacem prvenstvu  Smile
Napravio je masineriju koja je sve gazila a ne koja se brani,druga stvar je Evropa o tome se moze diskutovati..
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Protiv koga je to Stanojevic cuvao rezultat u domacem prvenstvu  Smile
Napravio je masineriju koja je sve gazila a ne koja se brani,druga stvar je Evropa o tome se moze diskutovati..
One and only, koliko sam uspeo da ispratim.... uvek se dešavalo da Partizan stane sa igrom kada vodi a upravo je i Lola Smiljanić često ulazio u igru umesto napadača u poslednjih 15ak minuta Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
Medo i Ivanov su nas nekako izgurali do kraja... sreća pa sudija nije podigao 4 minuta nadoknade...
Po meni ubacivanje Smiljanića je bio dobar potez jer je pobeda bila mnogo važna zbog samopouzdanja + što smo u periodu sreda-subota... treba izdržati sve to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
Нама то среда-субота треба највише да годи, ту треба да ломимо противнике, јер ми имамо најјачу и најквалитетнију ротацију у лиги и то треба да користимо.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
Koju mi to rotaciju imamo? Imamo raspalog Dijaru u napadu i Markovića kome je napunjena glava svim i svačim, dok je brazilac i dalje nedefinisan... Vukić i Ilić su nam jedina rotacija, uz Medu i Smiljinaća naravno... ne daj bože da se Volkov nešto ozbiljno povredio, verovatno bi onaj nesrećink Miljković morao na levog beka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
На штопера имамо Рнића, Иванова, Андерсона, ту може и Воја Станковић који није неки играч али има искуства у овој боранија лиги, такође може он и на левог бека, бекове имамо Волкова, Лазевског, Миљковића, Аксентијевића, на средини Медо, Смиљанић, Вукић, Илић, Бабовић, Томић, Мања (Манга, како већ), Саша Марковић и Бабић, само што ми тај потенцијал који имамо на средини не користимо, шанса се не даје последњој тројици наведених, такође имамо и Нинковића који се скорије укључио у тренажни процес због мононуклеозе чини ми се, једино смо танки у нападу, ту су Марковић који није класичан шпиц и Дијара и полупрофесионалац, и повређен Шћеповић, ово све када се погледа ми без икаквог даљег поговора не би смели да кажемо да немамо најјачу ротацију, најквалитетнију, само што ми то не користимо, не дајемо играчима праве шансе, е то је друга ствар, и велики проблем.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Medo i Ivanov su nas nekako izgurali do kraja... sreća pa sudija nije podigao 4 minuta nadoknade...
Po meni ubacivanje Smiljanića je bio dobar potez jer je pobeda bila mnogo važna zbog samopouzdanja + što smo u periodu sreda-subota... treba izdržati sve to.

Potpuno se slažem sa tobom dzux_de_lux što se tiče ubacivanja Smiljanića.

....... na stranu što je Ivanov dao gol.... pozadi je dosta grešaka pravio..
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Nokia N73
Protiv koga je to Stanojevic cuvao rezultat u domacem prvenstvu  Smile
One and only, koliko sam uspeo da ispratim.... uvek se dešavalo da Partizan stane sa igrom kada vodi a upravo je i Lola Smiljanić često ulazio u igru umesto napadača u poslednjih 15ak minuta Smile
To opet kod Stanojevica nije znacilo branjenje rezultata u smislu svi u 16 i samo sto dalje od gola.Poenta je da je samo jednom izasao na teren sa ciljem da brani rezultat i nikad vise  Smile
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
HTC One M8
Losa igra, ali pobeda sto je i najvaznije! Smile I u Pazaru i na JNA smo bolje igrali, a evo sad dobismo. Dobro je, sad samo istim ritmom dalje.

Inace, danas sam prvi put bio na tribini gde i Zabranjeni, slucajno zavrsih na zapadu, jer na blagajni odlucise da nema vise karata za sever, a videlo se lepo da tribina nije popunjena! Smile

Iako sam sedeo negde na sredini zapada i blizi bio Zabranjenima, nego "agentima", oni su ocajni bili, navijanje jedna velika 0! Razocarali su me mnogo. Toliko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
само што ми то не користимо, не дајемо играчима праве шансе, е то је друга ствар, и велики проблем.

Pa to je ono na šta sam i mislio. Šta nam vrede svi ti igrači koje si nabrojao kad nemaju iskustva u zvaničnim utakmicama... a sad smo u situaciji kad je svaka naredna utakmica važna računajući i onaj kup što sledi naredne srede...

....... na stranu što je Ivanov dao gol.... pozadi je dosta grešaka pravio..

Ne znam nisam imao takav utisak... Ivanov je dobijao svaki skok što dosta znači... jebi ga grešilo se, grešio je i Medo ali je držao celu našu polovinu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 460 461 463 464 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.