Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 363 364 366 367 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 864743 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia E72
Све најбоље чујем о (потенцијалном) противкандидату Ђурићу. Могло би да буде добро.

Smile

Колико смо ми наиван народ Боже мили...

Зато је битно да ти ниси наиван и глуп јер напушаваш човека који може да те банује. Браво Smile Smile

И ајде сад, шта је смешно?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 10.54
Зато је битно да ти ниси наиван и глуп јер напушаваш човека који може да те банује. Браво
Bez veze da ovo potežeš iz mnogo razloga. Ne budi Češka u drugom svetskom ratu
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77

Зато је битно да ти ниси наиван и глуп јер напушаваш човека који може да те банује. Браво Smile Smile

И ајде сад, шта је смешно?

Samo zdravi u glavi protiv sistema. Jebiga kad onaj ciganin moze da gleda IP.

Ne znam sta je njemu smesno al' meni je to sto necemo privrednika nego sportistu i Grobarcinu a onda dodje dobitnik nagrade "privrednik godine" koju je nasledio od Miskovica i pominje neke pare pred izbore (akcije 'iljadu evradi, jos malo pa nestalo, biju ko nece) i masa kriticna se popali kako ce ovaj da vrati "SS"-a i Krstajica sad kad  je Partizan poceo da igra fudbal.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia E72
Не сери Џони
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.26
mob
Samsung 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
Sta serem? Za koji kurac sam banovan? Boli me djoka za forum i za moderatore dolazim ovde da se sprdam sa vas desetak, da branim Djuru, da ponekad kazem nesto ozbiljno na KK/FK Partizan i teram kontru i ispravljam Drine razne.

Sta ako sam onaj post napisao ja i potpisao ga sa Tep. Banovao me jer sam se sprdao i napisao da sam Tepacenko. Sto bi rek'o debeli iz Kengura... mor'o sudija da prekine mec... osecalo se.

Rek'o bih govno do govneta al' oce da me banuju pa ne smem.

« Poslednja izmena: 09. Feb 2012, 00:04:00 od Farfalla Vendetta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia E72
Нит' је ико са две даске у глави могао да каже да Партизану не требају привредници, нити је ико сад ејакулирао у гаће што је овај човек кандидат. Једноставно, ја мислим да цела та прича може да буде добра. Човек има 58 година, пара до Јапана и назад, воли Партизан и жели и може да му помогне. Горе од јебеног Ђурића не може, зашто да Богоје не добије шансу?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
HTC One M8
Citat
ispravljam Drine razne.

Drinu nemoj da mi diras. Smile

I dobrodosao back! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
Ne kazem da ne treba da dobije sansu niti da si ti rekao da ne treba privrednika... Javio se prvi Baja, onaj nindza s Kipra. Komentar medj' grobarskom rajom fenomenalni. Javio se drugi Baja... u moze odlicno. Crni djavo da se kandiduje glasali bi za njega samo da se najuri onaj sto je oter'o Stanoja Grobarcinu i doveo ex trenera Celsija.

Taj Baja da je davao k'o sto se nadamo da ce da daje ne bi imao ovoliko koliko ima. Daj Boze, al' ne verujem... nismo mi te srece.

Mora brale malo da je ispravimo, kriva jebote. I da je pomerimo malo zapadu, EU i to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 10.54
Горе од јебеног Ђурића не може, зашто да Богоје не добије шансу?
Gore od Tadića ne može, zašto da Čeda ne dobije šansu? Ovo je samo rupa u logici vezano za ovo. I iskreno, razmisli o ovome iz drugog ugla. I ti se, Veljo, sećaš ZiB. Iskreno, meni je Đura bolji u toliko što je klub kud i kamo uspešniji u domaćim okvirima. Za 3 god 3 titule, 2 kupa, 2 evrojeseni, bez poraza u derbiju sa jednim primljenim golom. Sad, domaći rezultati su posledica loše mahale ALI i činjenice da su ZiB stavili svoje ljude u maltene sve klubove u ligi, u FSS na pozicijama rade ljudi koji su bili radnici na održavanju na stadionu JeNeA i kuvači kafe tamo. Svaka priča ima dve strane
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 363 364 366 367 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.