Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 350 351 353 354 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 865680 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Nokia Lumia 920

nije to ni tako lose ljubi te brat,seti se prosle godine smo igrali protv murije iz dubajia  Smile Smile Smile

Pogranična policija, sećam se  Smile ali to je zajebancija bila...  Smile

Ma ok, Makabi Haifa i Hapoel Akra su dobri protivnici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Grant ne želi Živkovića

Smile

dzabe se uvlacio mutavom

Citat
Živković je doveden na mesto pomoćnog trenera na insistiranje predsednika kluba Dragana Đurića ali je Grant istakao da ga neće u stručnom štabu.

Kao sto vidimo, predsednik se ni novom treneru ne mesa u posao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia N73
Ko Djurica nema sanse on to onako da pomogne Zivkovicu ne zbog sebe  Smile
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
 Smile

IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ISTE BOJE ISTA VERA PAOK-PARTIZAN

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 998
Zastava Ispred kompa
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Alcatel 995
 Smile Smile Smile Smile

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Citat: Filip Kacl
Licno mislim da nema nista od nade da ce skupstina nesto uraditi sto se Djurica tice... Ne zaboravimo da je od svih njih samo Tumba bio glasao za Savu na zadnjim izborima, pa koliko god njih promenilo misljenje, opet ne znam da li ce ih biti dovoljno. Mnogo je njih tamo koji ne glasaju za dobro kluba, nego vise iz licnih i "burazerskih" interesa.

Cela ova Januarska predigra mi deluje da je sve vrlo moguce iscenirano. Moguca izmanipulisana situacija u kojoj Bjeka vuce konce tako sto stane uz Krleta i Saleta koji jasno imaju podrsku navijaca i dobijaju na skupstini. Kao i dogovoreno, u slucaju da je ova teorija zavere tacna, Grant odlazi i prima isplatu koja mu po ugovoru pripada u slucaju raskidanja ugovora od strane kluba. Taj kolac se deli, mozda 50-50, mozda neka druga slicna kombinacija. Cudno da je on pristao na 400.000 evra godisnje kad je njegova cena navodno bila duplo veca. Ovako ce pre biti da je on doveden znajuci se unapred da ce biti u Partizanu samo blizu mesec dana. On je naravno na to pristao i znao je sve unapred: odlicna zarada, tolika lova za samo mesec dana.

Uglavnom, u celoj epizodi ce iz klupske kase da se "legalno" iznese preko milionce evra koje ce se lepo podeliti raznima u dzepove koje djura fino skrojio na vreme kao i dogovoreno. Djura kao sto je vec i bio najavio pre par meseci, odlazi sa mesta predsednika kluba. Iako kontroverzan, odlazeci u ovom trenutku Djura racuna da ce za par godina ipak ostati upamcen kao predsednik, po njeogivm recima, "najuspesnijeg perioda u istoriji kluba". Kako su mnogi njegovi vec masovno copy/pastovali na raznim forumima: "zavrsio akademiju, razbio cigane, 4 titule, ispeglao dug...". Djura nastavlja njegovu "uspesnu" karijeru u njegovim drugim firmama i odlazi sa mesta predsednika kluba u najpozitivnijoj varianti od raznih koje su bile moguce (sa plus dodatkom od Grantove indeminizacije da doda na svoj vec dobar deo u ko zna kom of-sore racunu).

E sad, ono sto je najvise ironicno, to je da sa celom akcijom navijaci su prezadovoljni, jer ostaju sa laznim utiskom da su pobedili "sistem" i vide omiljene Saleta i Krleta nazad na njihovim mestima, nesto sto su se (kao) izborili u veoma teskom (po meni isceniranom) sukobu. Na celo kluba dolazi nova marioneta a uprava ostaje ladno ista, sa tim da se mozda simbolicno promene jedan/dva clana, cisto zbog kredibilnosti cele akcije. I naravno vracamo se na cicijacenje, sa tim da ovaj put "nova uprava" ima izgovor da su vremena veoma teska, jer "zbog zelje navijaca da se Sale vrati" je morao da se isplati ugovor Grantu. Naravno, i Markec ce "morati" da se proda, ali vazno da "smo pobedili sistem i vratili Saleta na svoje mesto". Ta prica o stednji i cicijacenju zbog Granta ce naravno da traje dobar period, jer ce morati da se iskoristi da se krisom isplate razni dugovi koji su zbog aduta "ispeglao dug" bili i bice sakrivani sve vreme. I cinjenica da nije doveden novi sportski direktor nego se drzi Nadj i cuva mesto Krletu isto ukazuje na mogucnost ove teorije zavere, kao izjave pojedinih fudbalera koje su, primer Scepovica, ciji otac verovatno ili za ovo zna, ili oseti, pa je lepo posavetovao sina da kaze lepe reci prema trenutno bivsem (buducem?) treneru. Nije se ni dovelo nijedno "Grantovo pojacanje", i to se podudara sa teorijom da nece on dugo ostati. Sve u svemu dragi Grobari, iz supljeg u prazno.

Sama mogucnost da se ovo desi je veoma opasna. A gledajuci kako stvari idu, sto u klubu sto generalno u zemlji, ovo uopste ne bi bilo cudno. Jos je ovo opcija po kojoj bi relativno svi ostali zadovoljni, i u kojoj postoji mogucnost da se mazne dobra lova iz klupske kase! Deluje ludo, ali se zaista plasim da ce mo mi obicni verni navijaci ispasti jos jedanput obicne ovce. A ovaj put se masa ljudi primila na ovu manipulaciju (u slucaju da je istina) kao nikad, i najzalosnije, jos ce skakati od srece.

Zato izvinjavam se onima koji me ne razumeju, ali ja nisam niti za Djuru, niti za Krleta i Saleta. Same cinjenica da se sav sukob sveo na "gde su pare" mi isto daje dokaz da je sve iscenirano. Krle je pretio kojekakvim dokazima i bombasticnim otkricima, a na kraju nije nista vise kazao nego ono sto mi svi vec odavno znamo. Kod mene ga je zapecatio onog dana kada je jos kao igrac, da bi se dokazao kao veran i zasluzan kod Djure, izasao u medije i javno govorio protiv Moreire i davao podrsku Djuri u njihovom sukobu. Sukobio se sa njim jer mu je zavidio na popularnosti i smatrao ga kao opasnost i konkurenciju. A da ne pricam o tome da je kao sportski direktor bio nula, kao i vecina njeogivh pojacanja nazalost. A Sale je dobio nase simpatije ali vise zbog karaktera ljubavi prema klubu, nego po trenerskoj sposobnosti. Kad se samo setim koliko sam puta vikao na njega zbog njegovih opcija. Sad je vec jasno da je on bio taj koji je stalno forsirao Scepu dok je Dijara vec oporavljen sedeo na klupi ili tribini, i dok je Markec bio neiskoriscen i na kome je zakasnio da vidi potencijal. On je javno rekao da "forsira" domace, nesto cemu se ja ne slazem, jer u nasem timu mesto treba da imaju najsposobniji u tom trenutku, a ne ciniti stetu klubu zbog "forsiranja" ovoga ili onoga, jos gluplje, zbog njegove nacionalnosti. Uostalom, on se reklamira da je "forsirao" nasu decu, ali kod njega je Aksentijevic nejasno grejao klupu sve vreme, bas kao i Dzigi. danas je jasno da su mnoge neshvatljive odluke bile upravo njegove. Sta da Vam kazem, mislim da je u ovim sezonama u ovoj nasoj Superligi svaki trener naseg kluba imao olaksan posao, ne zbog svojih sposobnosti, nego zbog nesposobnosti nasih rivala. Isto tako lako konstatujem da Krle i Sale ne funkcionisu dobro. Ako Sale "forsira domace", zasto je Krle doveo prosecne brazilce? Da li je zaista Sale zeleo da zadrzi Tejga, ili je u njeogovm odlasku video sansu da ugura svog miljenika Scepu u prvi plan? Da li je to Djura hteo, ili samo Sale, ili obojica? Sve u svemu danas je jasno da jesu zaista svi krivi za debakl u Evropi, i pored sve propagande o izvanrednoj igri i "najuspesnijim sezonama u istoriji" ja i dalje vidim tim koji bi tesko preziveo u prvenstvu da imamo iole jednog protivnika kako treba. To je daleko od onoga sto ja zelim za moj klub. I nama ne treba sukob izmedju domacih i stranaca u timu, a taj ambient je tolerisan, da ne kazem i promovisan, od strane Krleta i Saleta jos od slucaja Moreira. Ovo ne izlazi u javnost, ali postoji, i zadnja epizoda se upravo dogodila pre par dana kada Lola pocinje svoj intervju o pohvalama za Saleta upravo sa uvodom kako "деца поникла у клубу интензивније су пратила сва дешавања од придошлица, углавном из иностранства, који су овде само да играју, а касније се продају". Covek ladno ogovara kolege iz kluba, strance u ovom slucaju i to odma u uvodu (bice zato sto Medo dobro igra, ljubomora i prljava borba za mesto?). Ovo je sramotno i cudi me da nije kaznjen. ovo je isto deo ekipe koja je pevala prozivke na nacionalnoj bazi koje ne smeju da se desavaju u klubu. Jedno je da navijaci pevaju, drugo kada igraci i ljudi iz kluba to rade. Uglavnom, greske koje su Sale i Krle pravili su brojne, a o Djuri imam poseban duzi tekst koji je sad cak besmislen da ga ovde ponavljam jer nam je svima (valjda) jasno.

Sa ovim zelim da prikazem opasnost manipulacije koja se desava trenutno u klubu, i licno mi je veoma zao zasto licnosti kao Anta, Pedja, Divac, Tumbakovic, pa cak i Savo u zadnje vreme cute. Moj licni stav u sukobu Djura/Krle i Sale nije ni na jednoj od strana. Ja se zalazem za kompletnu renovaciju u klubu, da se vrate eventualno Tomic i Mirkovic koji su stvorili temelj uspeha koji su ljudi posle njih postigli. Mogu cak da kazem da su ljudi posle njih znatno oslabili nas klub, od tima u kojima su igrale svetske zvezde smo spali na to da se radujemo kad Eduardo da 3 gola na jednom treningu, da bi ga posle cekali po 5 utakmica da postigne jedan pogodak u takmicarskom mecu. Taj isti Eduardo kojeg je Krle doveo i koji je kostao preko milion evra a cija realna trzisna vrednost nije iznosila ni pola od te cifre. A na sve to u Srbiji je sakriveno od javnosti da je Sau Kaetano i dan danas vlasnik 30% od Eduarda, i nemoguce je utvrditi koliko je zapravo brazilski klub primio para u tom transferu, samo znamo koliko je (puno) uzeto iz nase klupske kase, a gde je otislo to je pitanje bez odgovora. Obecanje transparentnosti finansija nisu ispunjene i mi i dalje slusamo Grubora kako kao ponosno govori da su transferi "poslovna tajna". O ostalim biserima drugih clanova uprave ne vredi ni da spominjem. licno se zalazem da se ceo sistem uprave u nasem klubu modernizuje i da se uvedu otvoreni izbori u kojima ce clanovi kluba sa odredjnim brojem godina clanstva (5 recimo) imati pravo glasa, kao i kandidature ako zele i imaju odredjeni broj podrske. Na taj nacin se i potencira clanarina medju navijacima jer u tom slucaju pored godisnje karte clanovi imaju i aktivan glas u vodjenju kluba. A konsultacija finansija treba da bude pristupacna svakom clanu kad god to zahteva. Danasnji sistem je upravo obrnut od funkcionisanja modernih klubova, i u danasnjem sistemu su stvoreni idealni uslovi za despotovsko vladanje, citiram Djuru "малој групи људи повезаних кумовско–буразерско–рођачким односима" u kojoj je ili ironican ili nije svestan da je to upravo idealan opis trenutne uprave u nasem klubu. Bez vecih promena u sistemu uprave tesko da se situacija moze promeniti, i ne vidim volju ni od koga sem od Save da se krene putem modernizacije sistema.

Ja bi voleo da nisam u pravu i da situacija nije ovakva, ali nazalost ne vidim da ce nam se klub promeniti na bolje ni u jednoj od snaga koje se trenutno odmeravaju pred skupstinu, i dusa me boli sto mnogobrojni veliki Partizanovci cute i nemaju iniciativu u ovom vaznom i teskom periodu u nasem klubu.

Partizan Partizanovcima!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
HTC One M8
fiksy, gde nadje ovaj post?

Bar 90% je potpuno isto ono sto bih i ja napisao. Mozda bih malo smanjio ovu teoriju zavere oko toga da su oni svi na jednoj strani, ali ostatak je odlicno zapazanje! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Nokia Lumia 920
Ma ajde bre, čemu vi pridajete pažnju, nagađanjima nekog lika koji nema ništa pametnije da radi nego smišlja ovo...

Nije Grant doveo nikog - pa koga treba da dovede kad nikog nećemo ni da prodamo, eventualno Medu ili Tomića, a imamo više nego dovoljno igrača, valjda 28 na pripremama. Uz to, imamo dovoljno stranaca, Medo, Eduardo, Markes, Dijara, Ivanov, pa ajde i Manga je tu.

Ostalo neću ni da komentarišem, takav scenario ni Agata Kristi ne bi mogla da smisli  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Hahaha, kakav tekst.
Mi Srbi smo oduvek voleli teorije zavere.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ISTE BOJE ISTA VERA PAOK-PARTIZAN

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 998
Zastava Ispred kompa
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Alcatel 995
fiksy, gde nadje ovaj post?

Na fbu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 350 351 353 354 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.401 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.