Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 270 271 273 274 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 847318 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
пре верујем да је неутралан

Pusti ti to...šatro neutralan a sa njim na tribini stoji, što ne dođe nekad na žensku košarku, greškom makar  Smile

Neutralna moralna gromada aka Nadj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
HTC One M8
Dajte bre da se kancelarija Mladena Krstajica povuce iz upotrebe i zapecati, a i sa foteljom u kojoj je sedeo isto to uraditi, samo nju treba izloziti u klupskom muzeju...a, mozda probati i u nekom manastiru, mozda ce ljudi pozeleti da je celivaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
A gde to igrac nije na prodaju ako stigne dobra ponuda!?
Pa ako neko ponudi 5miliona za Kamaru, a decku se ide... sta mozemo.
I da, aj oladite sa tim, najureni sportske gromade i bivsi asovi Partizana.
Pa jbt, nije isto rukovoditi klubom i sutirati loptu. Shvatite to.
Kao i da dobar igrac, ne znaci da ce biti i dobar trener.
Ronaldo je bio ekstra igrac i sta sad... treba neka zemlja da mu obezbedi dozivotno neko mesto u nekom klubu za koji je igrao ili reprezentaciju. Ili Pele, Mateus (taj tek ne znam sta radi), Krojf... ima mali milion prilika.
Sta ce Partizanu i 100 sportskih legendi, koji ce da primaju platu od po 10 hiljada evra mesecno, a posle da kukaju, a gde su pare!
Bio si super igrac, ok, otvori neki kafic i uzivaj u zivotu.. .sta se trtis u klubu kad vidis da ti ne ide!
Svaku legendu treba ispostovati i naci neki posao, ali ako nije ni zasta... a uglavnom je tako, s'obzirom da imaju jedva osnovnu skolu... idi... uzivaj u zivotu.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Alcatel G16x
Mislim da se svi pomalo slažemo oko ovoga ali da ne bi trebalo tako lako izvoditi zaključke na tu temu.

Slazem se. Napis'o sam da vise volim da ih dobijemo nego 'leba da jedam al' u junu se vise ni ne secam razultata sa njima te sezone. Bitno mi je i jedno i drugo i taj Kup je bitan, ne znam... da dokazes da ti u zemlji niko ne moze nista kakav god sistem takmicenja bio. Ali, opet, ako mogu da biram uvek biram titulu i sansu da nam dodje Real, Arsenal... Sevojno nas je dobilo, mozda nas dobije i na JNA, ne znaci da su bolji, prvi put smo se raspali (jel' Sale igr'o pijan tad?), drugi put lopta nece u gol... ni onaj muceni Samrok nije bolji od nas al' desi se. Ni u tom Derbiju nije uvek pobedjivao bolji.

Citat
Тражим једну, само једну ставку, Ђурићевог  рада у Партизану? Јел постоји нешто што је човек урадио за клуб ? Осим свега негативног што је већ наведено у овом саопштењу.

Sta ocekujes da uradi? Da nadje generalnog sponzora i ne prodaje igrace? I'am ja komsiju jedog ovde bio nam sponzor na turniru mogu da pitam njega. A mogu ida kazem da necu da prodam ni jednog igraca. Dodje faks ja pocepam. I za dve godine prodjemo k'o Unirea, Tun, Artmedija.

Citat
Ембарго пита колико је новца у клуб унео Нађ или Мирковић?

Jeste, Embargo pita.
Svi oni su Partizanu dali mnogo ali je isto tako mnogo Partizan dao njima. Napravio je od njih igrace, ljude. Nisam ih ja stavio u isti kos sa Ruzicem i Vukadinovicem. Sami su sebe stavili. Nas narod kaze s kim si onakav si. Znam da beskrajno vole Partizan i da su tu da pomognu. Ali ako ce da primaju platu kao Krle a da pri tome za razliku od njega ne rade nista.... jel' to pomoc? Koja je uloga Bate Mirkovica bila u klubu? Radio je isto ono sto i Mica Beric u KSS. Nista.  Mnogo volim i Batu i Nadja i Krstajica i Saveljica i Duljaja i jos mnogo takvih igraca je bilo al' od stare slave se ne zivi. Gle'aj samo ovog napacenog Prosineckog. Igr'o covek po belom svetu, poznaje ljude... juri Gvardiolu za neku njegovu decu tamo. Dal' je Krle jednom otis'o u Salke da nahvata jednog njihovog skauta da baci oko i na one malo manje kvalitetne koji bi mogli nama da popune ekipu? Za to treba da ti sluze bivsi igraci. Zasto Prosinecki da se dogovara sa Juventusom oko nekog klinca kad, recimo, Bata moze da pozove i da pita za zdravlje tog malog i dal' vredi? Dal' smo nekad odigrali neku prijateljsku utakmicu sa Salkeom, Verderom, Juventusom? Igraci koji su ostavlili trag tamo bi trebali da razgovarajuo tome sa bivsim klubovima i sa prijateljima koje su stekli tamo. Koji ce mi kurac Bata kao podpredsednik ako nece nista korisno da uradi za klub? Sad ce Mare se naljuti al' zamisli Igora Duljaja kao predsednika kluba. Borac, Grobar, Legenda. Pekaru ume da vodi, al' bre klub je sistem.  Kezmana bih voleo da vidim na mestu SD-a. To je pozicija koju treba da dobijaju bivsi igraci jer odatle mogu da pomognu klubu.

Citat
И нико од њих није дошао у Партизан да би гласао око Едуарда већ да би стекао пореске олакшице као спонзор спортског клуба, огребао се о кеш и на крају своја улагања вратио у џеп, вероватно са каматом.

Pa o cemu ja pricam? Koji lud covek ce da ti iz dzepa da 200.000 evra jednom godisnje ako ne mora. Nikom enije ni stalo do Eduarda. Boli ih djoka. Nisu culi za njega a treba da izglasaju realizaciju transfera. Dosli su iz licne koristi. I svaki sledeci ce da dodje iz licne koristi.

Citat
Шилобад је све само није Гробарчина.

Znaci da menjamo Danilovica jer je postavio Cigana u klub? Nebitno sta je. Ne zanima me. Znam samo da je svojevremeno (nisam siguran al' mislim) Telenor odbijen za generalno sponzorstvo jer je cifra bila mala pa mi ostali bez prezimena.
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Veljo brate ja bih te ponovo molio da se ne baviš kakvim kvalifikacijama i upiranjem prsta na osnovu poluinformacija koje smo, doduše, obojica imali ali dobro. Jednostavno, nije za net u tom obliku.
Inače, pitanje za Džonsone:
Vas dvojicu ja smatram za fudbalske pragmatike u nekom smislu, ali moram da igram na vašu romantičnu stranu. Kažete da bi uvek radije titulu nego 6 bodova u derbiju. A ja vas pitam: kakva je to titula ako u zemlji imaš ekipu koja je dokazala da je bolja od tebe? Znači ti si prvi na tabeli, ali negde ispod ima ekipa koja je igrala 2 puta protiv tebe i 2 puta je bila bolja od tebe. Zar ne baca to senku na sve? Ja znam da prvenstvo nije kup, i da ga odlučuje mnogo više faktora od jednog dvomeča, pa raspored, povrede, fizička sprema, ali zar ne ostavlja to gorak ukus? Uzeo si titulu ali postoji neka ekipa koja te je naprašila. I da igraš sa njima opet - opet bi te naprašili. Nije to tako jednostavno. Ja znam šta ste hteli reći ali mislim da je malo neozbiljno davati takve kvalifikacije zarad sebe. Sad ću biti Kapetan Očigledni ali meni je lepo draže da tučemo sve, uzmemo titulu i ćao zdravo. Ove godine ako nas na JNA tuče Sloboda opet, to ne znači da zaslužuju titulu. Ali, znači da su bolji od nas. Možda nisu bolji od ostalih ekipa na tabeli, ali od nas su bolji. To mi smeta. To je kao da imaš nekog zajebanog junaka iz epskih romana i on ubija zmajeve, orke, trolove ali ne može recimo da savlada goblina. Ok, možda on na kraju ispadne pobedonosan, pokaže svoje kvalitete, prebrodi određene prepreke ali bi mi bio malo bezvezan junak koji zna da ne može da prolazi kroz jazbinu goblina jer je jednostavno slabiji od njih. Onda i ako tuče inostrane trolove ispadne čudno kada domaće gobline nije mogao savladati.
Nemam pojma.
Mislim da se svi pomalo slažemo oko ovoga ali da ne bi trebalo tako lako izvoditi zaključke na tu temu.

Nisi me lepo razumeo. Naravno da bih i ja voleo da dobijemo svih 30 kola u prvenstvu i imamo 90 bodova i gol razliku 123:13. Ali, stvar je u tome da ne bih menjao poraze u derbijima (a da tada uzmemo titulu) za pobede u derbijima a da pritom ne budemo šampioni. To sam hteo reći. A naravno da mi je daraže da ih deremo uz osvojenu titulu na kraju. Znači, hoću da kažem da mi je titula na prvom mestu pa onda sve ostalo (u to ostalo spada i derbi).

A što se tiče toga što si napisao da će Sloboda pokazati da je bolja od nas ako nas dobije i u Beogradu. Nikako. Ali nikako. Ne može Sloboda biti bolja od nas, kao što ni Vojvodina nije bila bolja od nas kad nam je uzimala bodove. Ne možeš dokazati da si bolji od nekoga u 2 utakmice. Zato se i igra liga od 30 kola. Sloboda može da se naloži protiv nas i otkine nam bodove a da sledeće kolo izgubi od Pazara kući. Plus što je to 2x90 minuta i može se desiti dosta raznih okolnosti, sreće, nesreće, promašaja itd.

Боже колико лупате и тресете ту тастатуру, то је страшно.

Izvini kapetane nećemo više.
« Poslednja izmena: 11. Jan 2012, 19:07:12 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

za sve se navija partizan se voli

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2632
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
HTC najskuplji
Citat
Citat
Тражим једну, само једну ставку, Ђурићевог  рада у Партизану? Јел постоји нешто што је човек урадио за клуб ? Осим свега негативног што је већ наведено у овом саопштењу.
Citat
Sta ocekujes da uradi? Da nadje generalnog sponzora i ne prodaje igrace? I'am ja komsiju jedog ovde bio nam sponzor na turniru mogu da pitam njega. A mogu ida kazem da necu da prodam ni jednog igraca. Dodje faks ja pocepam. I za dve godine prodjemo k'o Unirea, Tun, Artmedija.

опет ниси написао шта је човек урадио за време свог председниковања? који је његов траг у Партизану?
једина позитивна ствар је што смо са смрдљиве капе прешли на Адидас па и ми дебели сад можемо поносно да носимо дресове Smile
« Poslednja izmena: 11. Jan 2012, 20:12:31 od ludi stojan »
IP sačuvana
social share
ОТАЏБИНО МОЈА бранићу те пушком... кад останем без муниције ... бранићу те бајонетом ... кад ми сломе бајонет... бранићу те рукама... кад ми сломе руке... бранићу те зубима... када ми сломе зубе и смртно ране... пашћу им на пут... да им и мртав сметам!!! KOСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Alcatel G16x
опет ниси написао шта је човек урадио за време свог председниковања? који је његов траг у Партизану?

Nista nije uradio osim sto je posle sto godina zavuk'o ruku u klupsku kasu i za promenu dao malo i za pojacanja. Nije uradio ni manje ni vise od Toleta i Popovica.

Ako cemo realno, jedini koji su nesto uradili za Partizan bili su Zeka, Bjeka i Cure. Oterani su. Sta treba da uradi sledeci predsednik da ne bi bio smenjen? Sta da napravi da bi se reklo da je uradio nesto za Partizan. Da nam napravi stadion? Internat? Oterajte Ruzica i kad se opet zavuce u vlast pa makar mor'o u koaliciju sa seljakom Risticevicem a Dacic postane Ministra za ono Mrkino kurac cete da vidite i stadion i internat.

Imamo najbolju ekipu u zemlji. Imamo Medu i Bugarina koji imaju kvalitet. Treba nam jos dva rasna stranca da napravimo nesto i u Evropi. Imamo najboljeg gomana u drzavi. Momci imaju sve sto treba jednoj ozbiljnoj ekipi da  se spremi i igra ozbiljan fudbal. Sta ocekujete od UO? Da ne kradu? Shvatite da su tu da bi imali koristi. I oni, i oni pre njih i oni posle njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
Савић кривац за пенал  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 767
Zastava Havana
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Tomislav Nikolic za predsednika kluba,a Ruzic za sportskog direktora. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Alcatel G16x
Pa cekaj u KK-u nam ne smeta DSS a u FK-u nam smetaju politicari...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 270 271 273 274 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.