Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 269 270 272 273 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 847028 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Alcatel G16x
И много се надам да нећемо Ђуру правити од блата, неће да ваља никако.

Nadam se i ja al' sve se bojim da ce tako da bude dok neko ne kupi klub...
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 10.54
Veljo brate ja bih te ponovo molio da se ne baviš kakvim kvalifikacijama i upiranjem prsta na osnovu poluinformacija koje smo, doduše, obojica imali ali dobro. Jednostavno, nije za net u tom obliku.
Inače, pitanje za Džonsone:
Vas dvojicu ja smatram za fudbalske pragmatike u nekom smislu, ali moram da igram na vašu romantičnu stranu. Kažete da bi uvek radije titulu nego 6 bodova u derbiju. A ja vas pitam: kakva je to titula ako u zemlji imaš ekipu koja je dokazala da je bolja od tebe? Znači ti si prvi na tabeli, ali negde ispod ima ekipa koja je igrala 2 puta protiv tebe i 2 puta je bila bolja od tebe. Zar ne baca to senku na sve? Ja znam da prvenstvo nije kup, i da ga odlučuje mnogo više faktora od jednog dvomeča, pa raspored, povrede, fizička sprema, ali zar ne ostavlja to gorak ukus? Uzeo si titulu ali postoji neka ekipa koja te je naprašila. I da igraš sa njima opet - opet bi te naprašili. Nije to tako jednostavno. Ja znam šta ste hteli reći ali mislim da je malo neozbiljno davati takve kvalifikacije zarad sebe. Sad ću biti Kapetan Očigledni ali meni je lepo draže da tučemo sve, uzmemo titulu i ćao zdravo. Ove godine ako nas na JNA tuče Sloboda opet, to ne znači da zaslužuju titulu. Ali, znači da su bolji od nas. Možda nisu bolji od ostalih ekipa na tabeli, ali od nas su bolji. To mi smeta. To je kao da imaš nekog zajebanog junaka iz epskih romana i on ubija zmajeve, orke, trolove ali ne može recimo da savlada goblina. Ok, možda on na kraju ispadne pobedonosan, pokaže svoje kvalitete, prebrodi određene prepreke ali bi mi bio malo bezvezan junak koji zna da ne može da prolazi kroz jazbinu goblina jer je jednostavno slabiji od njih. Onda i ako tuče inostrane trolove ispadne čudno kada domaće gobline nije mogao savladati.
Nemam pojma.
Mislim da se svi pomalo slažemo oko ovoga ali da ne bi trebalo tako lako izvoditi zaključke na tu temu.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Mislim da se svi pomalo slažemo oko ovoga ali da ne bi trebalo tako lako izvoditi zaključke na tu temu.

Tacno tako, ali svi su donekle u pravu. Jeste da je recimo gorka titula ako smo oba puta nadigrani od komsija, a opet kakva korist od toga ako ih bijemo oba puta a nema titule. Zajebana stavka, a verovatno i zavisi od vremena. Recimo nekad je bitnija titula nekad pobeda. Npr komsije bi sve dale sad samo da nas pobede.

Vojvodina nas oba puta tukla prosle god, ali meni niti smeta niti mi je gorka titula sto nas je neko ispod nas dobio oba puta (nismo im gol dali). Bar sto se tice Vose.

Smile Smile
http://www.mozzartsport.com/vesti/10925/duric-angazovao-marijanu-mateus-da-vrati-lotara-u-partizan/
« Poslednja izmena: 11. Jan 2012, 11:01:48 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

za sve se navija partizan se voli

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2632
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
HTC najskuplji
Боже колико лупате и тресете ту тастатуру, то је страшно.
Тражим једну, само једну ставку, Ђурићевог  рада у Партизану? Јел постоји нешто што је човек урадио за клуб ? Осим свега негативног што је већ наведено у овом саопштењу.
Ембарго пита колико је новца у клуб унео Нађ или Мирковић?  А ја питам колико још пара треба да дамо лавовима да им  вратимо све оно што су дали клубу! Стављати их у исти кош са Вукадиновићем, Рашом Бабићем и Ружићем је у најмању руку смешно..  И доказ кратког памћења у Срба..  Друже ја верујем да познајеш фудбал и фудбалске прилике( и често имамо исте ставове) али за ово дебело ниси у праву. Свако ко је икад имао контакт са Нађем зна какав је лик у питању, колико воли Партизан, колико му је давао и колико му даје..  И нико од њих није дошао у Партизан да би гласао око Едуарда већ да би стекао пореске олакшице као спонзор спортског клуба, огребао се о кеш и на крају своја улагања вратио у џеп, вероватно са каматом. Бог те питај какве све још олакшице имају?
Можда чак и није толики проблем у Ђурићу колико у интересној групи која се створила  око њега, у народу званој Управни Одбор. Јер кад човек погледа замисли се која је њихова сврха.. Уместо да они чине финансијску окосницу клуба њихов задатак је изгледа да глуме неки преки суд, инквизицију.. Па неки од њих сами признају да нису ни динара дали у клуб?! И то је логично и то је сасвим у реду али је проблем кад неко има другачије мишљење и став? Ја не знам која је граница њиховог безобразлука  али зар треба чекати моменат да се клуб нађе у безизлазној ситуацији?
Неке коментаре  осведоченог контараша не би спомињао јер ни он сам не верује у њих, толико глупости и демагогије на једном месту одавно нисам видео. 

П.с. Шилобад је све само није Гробарчина..
IP sačuvana
social share
ОТАЏБИНО МОЈА бранићу те пушком... кад останем без муниције ... бранићу те бајонетом ... кад ми сломе бајонет... бранићу те рукама... кад ми сломе руке... бранићу те зубима... када ми сломе зубе и смртно ране... пашћу им на пут... да им и мртав сметам!!! KOСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia N95
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
I posle Djure doci ce novi Djura a ovog cemo da pravimo od blata bas k'o sto sad pravimo one zbog kojih se bojkotovalo onomad.

Suština cele priče.

Zeko i Bjekoviću lopove, Savo odjebi, Đuriću odlazi .... a ko da bude predsednik?
Nije valjda da nam treba neki nazovi patriota koji bi pričao Kosovo je Srbija, Srbija je Partizan  Smile

Bio sam za smenu Zeke i Bjekovića, pre svega nervirali su me kao pojave, bilo je tu i lopovluka normalno ali ima ih svuda ... bio sam naivan kad sam mislio da sve može crno na belo, da ustvari mi navijači/simpatizeri treba da imamo uvid u neke stvari unutar kluba...
Nažalost to je jedan zatvoren sistem (ne samo kod nas) i niko nikad neće saznati prave cifre transfera (ili bilo kog poslovanja u klubu) i ko je koliki kajmak pokupio...
Onaj transfermarket je jedna od najvećih prevara od strane menadžera otkad je interneta ... ljudi se pale, sabiraju ko koliko vredi, misle da su neki polu-igrači zaista prodati po ceni koja se objavi, a ustvari to je samo foliranje i pranje para...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia E72
Нађ стоји уз Ђурића.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

za sve se navija partizan se voli

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2632
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
HTC najskuplji
то је врло дискутабилно. пре верујем да је неутралан како год то звучало. он је пре свега Партизановац. и то се може видети кроз његов однос ових дана, и то према обема странама. ни једног момента није дао подршку било коме ( осим Крлету на гласању), ниједном изјавом није покушао да навлачи на нечију страну, није осуђивао ничије понашање.. човек ради свој посао

IP sačuvana
social share
ОТАЏБИНО МОЈА бранићу те пушком... кад останем без муниције ... бранићу те бајонетом ... кад ми сломе бајонет... бранићу те рукама... кад ми сломе руке... бранићу те зубима... када ми сломе зубе и смртно ране... пашћу им на пут... да им и мртав сметам!!! KOСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
HTC One M8
http://www.mozzartsport.com/vesti/10944/nad--partizan-ima-trenera--ali-ne-i-sportskog-direktora-/

Ako se zbog ovog intervjua digla frka na Alberta Nadja i ako mu se zbog ovoga psuje majka, treba svakog da je sramota zbog toga. Narocito se to odnosi na mamlaze koji ga tamo na JT psuju. Jebem im ja svima mater, Nadj je za Partizan vise uradio nego svi oni koji ga psuju zajedno.

Sto se intervjua tice, covek je sve iskreno i kako treba rekao. Ako je tacno preneto i ono sa sportala da je rekao da su svi igraci na prodaju ukoliko stigne dobra ponuda, onda je on jedini covek koji radi u nekom srpskom klubu koji je smeo to da izjavi. Svako od nas dobro zna kako funkcionise to u nasem fudbalu i svi se nesto ljute kad neki "fudbalski radnik" izjavi kako neki igrac mora da ostane ili nije na prodaju, a znaju da laze. Evo, jedini covek koji je iskreno rekao kako stoje stvari. I umesto da mu psujem mater, ja cu da mu aplaudiram...bravo Alberte! Smile
« Poslednja izmena: 11. Jan 2012, 16:34:27 od Mountain king »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 269 270 272 273 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.