Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 268 269 271 272 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 847138 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia E72
Верујем да може да нађе спонзора за 200к, проблем је што не може бољег, па чак и без импресивних резултата. А није да није било успеха.

Ок, ако су теби дербији небитни, има нас којима су најбитнији. А није да не утичу на то ко ће да узме титулу, напротив.

Претило му се и против Жилине, после утакмице, и у целом том периоду, пре него што је отишао. Сам.

Са Савићем бисмо вероватно прошли Генк, можда опет и ушли у ЛШ, а најмање имали ЛЕ.

Пеле, ја не пратим искрено.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Alcatel G16x
Црно-бели, али уз доста 'дошаптавања' различитих форумаша, самим тим и оних најискуснијих и најупућенијих (ваљда).

Cini mi se kao da je on samo drz'o olovku.

Djukic i Tomic su napravili od Partizana ekipu. Napravili su tim koji ce sa Interom da igra egal. Tim koji ce da ode na Bernabeu i da dokaze da je Dudek odlican golman.

Najlepsi fudbal se igrao kod "onoga" sto mu je ime zabranjeno kod ovih sto sastavise saopstenje. Boli me djoka sto je izgubio od Zvezde 4:1 i sto je Zuki i Djoletu cini mi se cistio kartone protivu Lucana. Hteo covek da se na pauzu ode pobedom. A to sto na onom forumu ima psihopata (ne mislim o tebi normalno) koji su opsednuti Zvezdom i vode se onom o komsiji i kravi to je za Kovin.

Genaralnog sponzora dugo nije imao ni KK. Jel' Silobad pre nekol'ko godina izlazio sa pricom da "reklama na nasem dresu vredi mnogo vise od onoga sto nam je ponudjeno"? Jel' smo progutali? Normalno. Sto? Yato sto nam klub vodi Grobar i bivsi sportista. Da Krle ne moze da nadje sponzora, rec mu ne bi rekli isto kao sto je posle prodaje Jovance bilo "to Krle legendo, zaradili smo". Jebiga ima i Koreja svog Krstajica...

U svakom slucaju je neprihvatljivo da KK/FK Partizan nema generalnog sponzora.

Da se ja pitam Savica bih ostavio jos 6 godina al' neeema. Kako? Dovoljno je da on dodje i kaze "ja idem".

Ovu peticiju, proglas il' sta je vec bih potpisao i ja, ne'am sezonsku mogu dizdiktiram broj licne karte i broj clanske karte crvenog krsta ako nesto znaci al' tak kad ga bude sastavio neko drugi.

Прати ли ко игре Телеотика од вас ?

Prati Krstajic. Kaze da ce se pojacamo odatle.

Necu da ih gledam vise. Evo sad cujem da je mali Djokovic otis'o u Rumuniju. Decko je brz k'o Milivoje. Randjelovic je centralni vezni koji bi bio bolji od Lole, garantujem. Nije dobio sansu u Partizanu. Taj Nastasic je bio rezerva Ostojicu na pripremama. Imamo klinaca koji mnogo vrede. Samo sto te klince pre primeti Fiorentina nego treneri u Partizanu.
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Верујем да може да нађе спонзора за 200к, проблем је што не може бољег, па чак и без импресивних резултата. А није да није било успеха.

Ок, ако су теби дербији небитни, има нас којима су најбитнији. А није да не утичу на то ко ће да узме титулу, напротив.

Претило му се и против Жилине, после утакмице, и у целом том периоду, пре него што је отишао. Сам.

Са Савићем бисмо вероватно прошли Генк, можда опет и ушли у ЛШ, а најмање имали ЛЕ.

Пеле, ја не пратим искрено.

Bilo je uspeha, naravno, ali kada je bilo uspeha bilo je gineralnog sponzora.

Bitni su mi derbiji ali mi je bitnija titula. Naravno da derbi može odlučiti šampiona ali, kažem, ako ćemo uzeti titulu a izgubiti oba derbija - potpisujem.

Ma ok to... ali ko mu je pretio?

Ko zna. Mi smo od Genka ispali nesrećno i sasvim dobro stajali pozadi i bez Savića. Ispali smo tog penala i greške one u prvom meču u poslednjem minutu. Nije garant da bi sa Savićem prošli dalje. Kažem, ispali smo nesrećno a odigrali sasvim dobro oba meča.

Citat
Samo sto te klince pre primeti Fiorentina nego treneri u Partizanu.

POTPIS!
« Poslednja izmena: 11. Jan 2012, 03:11:42 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia E72
Citat
Najlepsi fudbal se igrao kod "onoga" sto mu je ime zabranjeno kod ovih sto sastavise saopstenje. Boli me djoka sto je izgubio od Zvezde 4:1 i sto je Zuki i Djoletu cini mi se cistio kartone protivu Lucana. Hteo covek da se na pauzu ode pobedom. A to sto na onom forumu ima psihopata (ne mislim o tebi normalno) koji su opsednuti Zvezdom i vode se onom o komsiji i kravi to je za Kovin.

Са овом последњом реченицом сам 100% сагласан, и морам да признам да ме то понекад опасно, опасно нервира. Али што се тиче дербија имам дијаметрално супротно мишљење. Ја заиста за себе сматрам да немам комплекс од цигана нити било шта слично - а опет ми дерби представља нешто најбитније, основу без које нема успешне сезоне. И сматрам да је управо такав став онакав којим највише поштујеш највећег ривала. А да је став ''јебеш дерби'' беспотребно пишање уз ветар и изражавање комплекса на други начин. Арсеналовим навијачима је најбитније да добију Тотенхем, Роминим Лацио... нама Звезду. А да су некад болесно опседнути јесу.

Претили су му првоосуђени за Татона на стадиону, а вероватно исти они и ван стадиона.

Можда не бисмо прошли Генк, заиста нисмо имали среће... Али би бар ЛЕ било, у то сам сигуран. А ситуација је била таква да баш баш нисмо морали да продајемо.

Што се ових клинаца тиче не знам шта да кажем, осим да мислим да ће већина њих постати добри фудбалери и да ми је криво што неће играти за нас. А ко је за то крив, не знам...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
Прати ли ко игре Телеотика од вас ?

Prati Krstajic. Kaze da ce se pojacamo odatle.

Игра мој друг у Телеоптику па реко да чујем ваше мишљење о њему.
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Citat
Претили су му првоосуђени за Татона на стадиону, а вероватно исти они и ван стадиона.

Можда не бисмо прошли Генк, заиста нисмо имали среће... Али би бар ЛЕ било, у то сам сигуран. А ситуација је била таква да баш баш нисмо морали да продајемо.

Pa onda sa pretnjama Jokanu nema nikakve veze Đurić. Ili ih i tu Đura plaća...

Ma daj bre... Savić nam nije trebao za faking Šamrok. Tu je mogao da igra i Pera Milenin nismo smeli da ispadnemo.

A što se tiče tih transfera i ranih prodaja... dođe siti i ponudi 8M za Savića a mi odbijemo recimo. Mančester, ili će odmah da se okrene drugom igraču ili će za par dana da stigne ponuda "uzmi ili ostavi" od 6M. Šta ćemo onda? Ok, čekamo druge klubove. Oće ga recimo Milan. Pročuli ljudi da nam je Siti nudio 6M pa i oni toliko ponude. A onda, šta mi da radimo? Da se jebemo u dupe jer smo odbili 8M. Kod nas ti se zato svaka prva veća ponuda prihvata. Tužno ali istinito.

Druga je stvar kada recimo Mančester traži igrača iz Njukasla... oni će da ga dovedu... a dal će to da bude odmah ili za godinu dana... nebitno je, dovešće ga jer je proveren. A ovamo čuju za cepidlačenje oko Savića i kažu "aha, ma to neki Savić što igro u nekoj Borči pre 6 meseci, aj mi nekog Brazilca da dovedemo".

Tako ti je to.
« Poslednja izmena: 11. Jan 2012, 03:28:45 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia E72
Плаћа их Ђура.

Не знам шта би било са Шамроком, чињеница је да нам није био потребан да бисмо их избацили, али исто тако мислим да сигурно не бисмо испали да је он био ту. Добили бисмо их у Ирској (да се разумемо, морали смо и овако да их добијемо).

Што се тиче трансфера, наравно да би било ризика, али мислим да је требало да скупи муда и преузме ризик. Па макар не ушли у ЛШ и пала му цена, имамо га на још неко време, моћи ће играма да је подигне опет. А у том тренутку је била реална опција да ЦГ оде на Евро. То би био бум, у лето 2012. би отишао за јаче паре. Ал јебига сад...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Kurac brate... džabe mu igre u JSL ako ne igra Evropu. CG je realno teško mogla do Eura i kroz taj baraž, jebiga. Mi nismo baš u poziciji da možemo da rizikujemo. Evo ti primer Nenada Brnovića. To se može svima desiti. A on nam je tada bio možda i najskuplji igrač.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Alcatel G16x
Vazan je meni Derbi al' ne bih menjao ni jednu titula za bod(ove) u Derbiju. Dal' mi imamo manji stadion i dal' oni imaju bolju gol razliku od nas... ne igra onaj koji je pobedio 7:1 Ligu Smapiona nego onaj koji ima najvise bodova na kraju. Volim kad ih zgazimo vise nego 'leba da jedem al' mi je draze kad u leto grickam nokte pred zreb za LS.

Sto se Jokana tice ne znam ko mu je pretio i da li mu je pretio, verujem ti da jeste al' realno mi sa njim nismo igrali nista. Opet se vracam na forum jer je najveci skup navijaca Partizana upravo tu. Vise tu ljudi ima kad se igra utakmica nego na stadionu. Jokan je imao pdrsku jer je "Grobar i gospodin covek". Djukica je zabranjeno pomenuti (popio Crnja ban jer je napisao u recenici Djukic) jer je cigan i cistio kartone u Derbiju. Bata Mirkovic je podneo ostavku, Petric je otis'o zbog zdravstvenih problema a ispade da ih je Djura najurio. I sta je koji kurac taj Mirkovic radio u Partizanu? Jel' dao 200.000 evra da bude podpredsednik? Nije. Zamera se Vukadinovicu sto nije dao pare a kol'ko je dao Nadj? Jel' i jedan i drugi imaju pravo glasa? Imaju. Nadj, Bata i svi ostali bivsi igraci su yasticeni jer su Grobari. Podrzavam. A sad mi kazi koji normalan covek ce da dodje u UO (da nije sponzor) i da ti iz svog dzepa da 200.000 evra da bi glasao na sednici dal' treba da se dovede Eduardo? Niko.

I posle Djure doci ce novi Djura a ovog cemo da pravimo od blata bas k'o sto sad pravimo one zbog kojih se bojkotovalo onomad.

Bolji smo i od Genka i od Samroka. Trebali smo po prikazanom da prodjemo Belgijance. Sudija nas usr'o. Nisam im zamerio nista. Vrati se i procitaj moje postove. Podrzao sam i Stanoja jer je imao muda da pusti Babica, Markovica i Ninkovica da igraju. Mozda nismo morali da prodajemo ali kako da objasnis Savicu da mu je bolje da ovde igra za 150.000 godisnje nego da ide u Englesku da igra za Siti za 200.000 mesecno? Ove nase ale jedva docekale pare normalno i vade se na ovo sto sam pomenuo. Da je Savic ostao i mi ispali... ko bi onda bio kriv?

Klinci ce postati fudbaleri ako budu imali nekog iza sebe. Mozda Randjelovic i Djokovic nisu Damjancevi puleni. A mali Jojic, Trujic i Ljujic jesu. Zna se ko ide gore. Znalo se i pre 10 godina kod one uprave. Morao si da zavuces ruku u dzep da bi te prebacili iz kadeta u omladince.
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia E72
Добар пост, немам шта посебно да реплицирам. Само да кажем да ипак треба поштовати правила које домаћин одреди ако му идеш у кућу. И много се надам да нећемо Ђуру правити од блата, неће да ваља никако.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 268 269 271 272 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.