Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 267 268 270 271 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 847754 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia E72
У оригиналу су болдоване кључне ствари, мени се стварно није дало. Ево га: http://partizan.net/srpski/?p=5593

Јако добар текст, крцкао се читаву недељу богами. Послат је свим значајнијим редакцијама, неке ће га објавити... Одговор искрено не очекујем, али му се надам.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia N73
I šta se dobija tim pismom? Smile

Onako malo prelistao... ko da je pisao van en onli.
Smile
ko da je pisao van en onli.

Што јел пуно пута написано "сумљам"?
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
107 potpisnika!?  Smile
pa vise treba potpisa da bi napravili stranku nacionalne manjine.

Meni je zalosno koliko ljude vise neinteresuje sport. 4000 aktivnih clanova... hmm.
Za koga ce se uskoro igrati fudbal?
To je otprilike ono... gadimo se na EU, Ameriku... priznajemo samo Srbiju i Kosovo, a 80% njih bi pobeglo iz ove zemlje kada bi im tamo dali posao i normalnu platu.
Slicno je i za fudbal... dok ne dodje neki Arapin i ne dovede nam 11 stranaca koji ce igrati za pare, a ne iz ljubavi, nece biti ni navijaca.
Dobro, mozda u 4 kolu kval. za LS, i to samo ako dolazi poznati protivnik.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Citat

Smile Smile

А шта је ту нетачно написано?

Kad sam vido priču za Nastasića (ponovo :smajli koji zeva: ) malo sam povraćnuo. A da ne govorim o tome kada se po 543564654 put pominje kako je Đura "prozivao" sportski sektor za nekakve neupsehe. To, ne da nema veze sa istinom nego ono... ja sam vojvoda. Toliko je istina.
Takođe, toliko puta pominjanje Jokanovića (on je GROBAR i ne sme se otpustiti, znaš - a to govore oni što mače s praga nisu šutnuli nego se vode emocijama nekakvim)... Petrić nije najuren kao ni Mirković jer su sami otišli, ali opet je to ono čuveno nabacivanje i izmišljanje.
Još uvek čekam odgovor na onu moju konstataciju da je neopravdano najuren samo Tomić (odnosno bez ikakvog znanog razloga). Krstajić, Jokanović i Plavi su najureni s opravdanjem. Ispada jebote da ne smeš trenera da najuriš. Daj onda da dovodimo cigane za trenere pa da imamo bar neki razlog (nije GROBAR).

A po ovome "FK Partizan svoje prihode već godinama ostvaruje gotovo isključivo od besomučne prodaje igrača" bi trebalo najuriti i Danilovića. Jel tako?

A recimo kod ovoga "Pune dve godine niste u stanju da klubu obezbedite generalnog sponzora!" - kada smo igrali Evropu imali smo generalnog sponzora (na kojeg su, jelte, naprasno zaboravili potpisnici), kada smo se obrukali u istoj, generalac nije hteo doći. Dakle, ponovo izmišljanje na delu.

Dalje - "na početku ove sezone rasprodali gro igrača koji su prošle sezone osvojili “duplu krunu”, a među njima i Stefana Savića " - Pazi... pazi moooolim te... pa mi to ne smemo da prodamo igrača? Meni nije jasno da ljudi ne shvataju da smo mi jebena Srbija i da ovde MORAŠ da prodaješ da bi preživeo. Koja bre prodaja gro igrača? Ko? Ja to pito ovde jedno dvaes puta i niko da mi pobroji te igrače (kao ni potpisnici).

A ovo "Obećali ste još 2008. godine izgradnju novog stadiona. U međuvremenu, ne da niste ni krenuli da ga gradite,  nego sve upadljivije i sve više ćutite na ovu temu" je već na nivou uzrasta jednog sedmogodišnjaka kojem trebaš ponavljati jednu te istu satvar zilion puta. Ove moje ribice su naučile već pa ne bih da se ponavljam, dosadilo mi.

"Rekoste u decembru 2009. godine da ćete u 2010. započeti izgradnju internata za mlađe kategorije kluba. " isti slučaj kao i sa stadionom. Dosadno da ponavljam.

"” U klub ćemo uvesti profesionalizam i sve će morati da bude javno – od kupovine kafe do transfera”." jok, kazaće da će da lažu, kradu i obmanjuju narod sa ciframa.

"Ostaćete upamćeni kao predsednik kluba koji je “uspeo” da proda mladog igrača (Matiju Nastasića) koji nije odigrao nijedan jedini sekund u prvom timu Partizana. " objasnio gore i još mali milion puta. Smešno je više njega uopšte dalje i pominjati.

" Ostaćete upamćeni i kao predsednik koji je ukinuo prestižni međunarodni turnir kadeta " ovo mu i ja zameram.

"Niste održali Skupštinu kluba u 2011. godini i time ste jasno prekršili Statut kluba. " gasi nam se sutra klub zbog ovoga.

IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Alcatel G16x
Veljo jel' Je-Ne-A sastavljao tekst? Ili Gazda? Il' su zajedno?
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Od "preporoda" Partizana, kod Đukića se igrao najlepši fudbal a kod Jokana (uz Plavog) najružniji. Šta mislite, zašto se toliko peni oko odlaska Jokana a ne toliko oko odlaska Đukića, kod kog se igrao najlepši fudbal i koji je praktično tvorac Partizanove dominacije? Đukić je CIGAN a Jokan GROBAR. Na JT sam bio banovan zato što sam napisao "Đukić".

Smučili ste mi se svi.
« Poslednja izmena: 11. Jan 2012, 02:45:37 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Alcatel G16x
107 potpisnika!?  Smile

S ovolko potpisa ne moz da na kucnom savetu u mal vecoj zgradi zabranis Djoki da koristi zajednicku prostoriju u podrumu da pakuje drva za zimu.
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia E72
Црно-бели, али уз доста 'дошаптавања' различитих форумаша, самим тим и оних најискуснијих и најупућенијих (ваљда).

Ђукић је по мом мишљењу пуно тога доброг донео Партизану али је много тога просуо тиме што је најзаслужнији за оних болних 1:4.

Јокановић је заслужено отпуштен, али није заслужио да се прети њему и његовој породици.

Генералног спонзора би требало да буде невезано за резултате.

За Савића се морало скупити муда и оставити га бар још 6 месеци.

100+ потписа је скроз фин број за почетак, с обзиром да се за акцију није ништа посебно прочуло. Верујем да пуно власника сезонских улазница који нису формално потписани, ''потписују'' сваку реч која пише у писму.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Citat
Генералног спонзора би требало да буде невезано за резултате.

Đurić može da ti nađe sponzora za 200k. Najmanji problem.

Citat
Ђукић је по мом мишљењу пуно тога доброг донео Партизану али је много тога просуо тиме што је најзаслужнији за оних болних 1:4.

Lično, boli me uvo šta ćemo uraditi u derbijima ukoliko na kraju uzmemo trofeje. Ništa on nije prosuo.

Citat
Јокановић је заслужено отпуштен, али није заслужио да се прети њему и његовој породици.

Kada se pretilo njemu i porodici, nisam upućen?

Citat
За Савића се морало скупити муда и оставити га бар још 6 месеци.

Slažem se, ali mislim da nam on za Šamrok nije bio potreban. Takođe, da smo sa njim ispali od Šamroka, pa morali bi da molimo da nam daju 5 miliona za njega.
« Poslednja izmena: 11. Jan 2012, 02:58:43 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
Прати ли ко игре Телеотика од вас ?
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 267 268 270 271 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.