Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 251 252 254 255 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 850448 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
HTC Sensation
Мислим да је Едуардо добар играч и да ће то показати на пролеће. А на Јованчићу смо зарадили, ако ништа.

+1

- 4

И кад ће то као званично да се зна за Станоја? Читам да се Милко Ђуровски успалио да буде тренер...то би био хит  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Alcatel G16x
Ako se sutra ne javi ovi ce ga najure.
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Citat
а пара би могло комотно да буде још три пута више

Smile

Nači ono lagano bi imali džetbu 40 miliona + što je Đura ukro 10, da ga zaokružimo na 50.

Inače, dođoh do jedne konstatacije. Kažete da Đurić nije zaslužan za ove pare sve što smo zaradili nego sportski sektor, jel da? Aha... a da li to znači da je na lošem glasu i Predrag Danilović?

Citat
Мислим да је Едуардо добар играч и да ће то показати на пролеће.

A ovakve priče su mi najjače... pogotovo koje dolaze od onih koji su pljuvali po Lou.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia E72
Karikirao sam budzet, ne znam koliki bi mogao da bude, ali cinjenica je da, da marketing i CR kluba bolje rade, bismo imali vise novca u klubu, samim tim i za pojacanja i njihove plate. Mada, s obzirom da nam je budzet presao putic od 8 do 15 miliona za vrlo kratko vreme, ni tih 50 nece biti nedostizno.

KK Partizan ima sponzora koji mu pokriva sestinu budzeta. Da FK ima takvog ne bi rec mogla da se kaze Djuri i upravi - naravno, ako srazmerno tome SD ima sredstva za pojacanja.

Ja nisam pljuvao Loa, ne uobicajavam da pljujem Partizanove sportiste. Mada, kad procitah da je on ustvari otkazao klubu, ispada da zasluzuje i pljuvanje, i to u hektolitrima, sto se kaze. Kritiku je svakako zasluzio jer je igrao lose. Eduardo je dosao posle veceg dela sezone u Brazilu, u par navrata je pokazao da itekako ima kvaliteta, a nije ni igrao dovoljno da bi ga pokazao u potpunosti. Gol u Lucanima pokazuje da zna znanje, ocekujem da na prolece pokaze da nije promasena investicja - dakle, jedno 6-7 golova barem. Verovatno ce i igrati vise. Slicna bi prica bila i sa Kleom pre tacno dve godine da nije dao onaj gol u derbiju. A covek nas par meseci kasnije uveo u LS.
« Poslednja izmena: 06. Jan 2012, 03:55:10 od Vexen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Ne očekujete vi ništa od Eduarda, nego od "pojačanja Krstajića" Smile

Nisam rekao da si ti pljuvao Loa. Ima onih koji jesu a isto tako govore kako Eduardu treba vremena. Malo glupo. Al jebiga, mora da se podrži Krstajić. Nisam čuo da se ranije pričalo "kako Eduardu treba vremena" i "da je on pojačanje, samo da se sačeka".

A što se tiče KK, i pre dolaska Mts-a je Danilović bio Bog i batina, a tada nismo imali sponzora (ne računajući parfeme, šampone i ostalu kozmetiku). Zato napravih paralelu između zasluga sportskog dela u FK i zasluga sportskog dela u KK, odnosno zasluga predsednika oba kolektiva.
A evo, ja ću vam kažem koja je razlika. Razlika je u tome što je Danilović bivši sportista a Đurić (pošto nije sportista nego biznismen) po difoltu lopovčina i nemač pojma bez ikakve zasluge za bilo šta (jer je tu sportista Mladen). Obično se naginje na sportistu više neg na bilo koga drugog.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia E72
Prvu recenicu nisam razumeo, ne znam sta bi trebalo da znaci. A to da se naginje ka sportisti je prirodno i normalno (iako ne uvek posteno). Prosto ljudi veruju nekome koga prepoznaju i znaju odakle mu kapital i ugled. Sto ne znaci da nema mufljuza medju sportistima i postenih i sposobnih biznismena. Ali nazalost sada u Partizanu nemamo takvog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Pa fora da bi voleli da Eduardo pokrca jer je to Krstajićevo pojačanje... tipa da bi dokazali da se nije sjebao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

za sve se navija partizan se voli

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2632
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
HTC najskuplji
ајде само размисли колико је дебилно поредити фудбалера и кошаркаша, односно могућност да се чека да проради.. колико чекања дозвољава ротација и баскету а колико у фудбалу? нарочито позиција плеја
IP sačuvana
social share
ОТАЏБИНО МОЈА бранићу те пушком... кад останем без муниције ... бранићу те бајонетом ... кад ми сломе бајонет... бранићу те рукама... кад ми сломе руке... бранићу те зубима... када ми сломе зубе и смртно ране... пашћу им на пут... да им и мртав сметам!!! KOСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia N73
Dzaba
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Meni i dalje nije jasno zasto se vi raspravljate.  Smile
Poredite fudbalere i kosarkase!? Glupost... posebno pozicija pleja u kosarci koja je najbitnija pozicija.
Jbt, tipa da je Eduardo golman i da na svakoj drugoj utakmici prima kiks golove, naravno da bi ga najurili, ali na poziciji napadaca je skroz druga prica. Ubacujes ga povremeno... igramo u sistemu sa dva spica... i svi verujemo da ce posle odmora i priprema da pokaze sta ume na prolece.

Na celu kluba je u danasnje vreme mnogo bolje da je neki biznismen, a ne sportista.
Zato sto sportista nema pojma kako stoje stvari. To je najveci problem.
Partizan je kao neko preduzece... na celu je Djuric koji samo treba da ima pomocne radnike ispod sebe koji ce svako da ima svoj deo. Tako je Krstajic trebao samo sportskim delom da se bavi i ni sa cim vise. Sta se njega tice gde su pare? Da li je on primio platu na vreme, da li je Stanojevic (koji je ispod njega u piramidi) primio na vreme platu, da li su igraci na vreme primili platu (opet jos nizi sloj u pitramidi)... to njega treba da se tice.

Ako mu je zasmetala prodaja Savica (mada je to po meni odlican posao... i on je zadovoljan, eno igra, i klub je dobio ok obestecenje... sasvim ok), trebao je odma' da kaze, a ne sad.
Kada podbacis na sportskom planu, kriv je sportski deo piramide!
Kada podbacis u finansijskom (nemas dovoljno para, nema plata, nema para za pripreme) kriv je finansijski deo.
Kada podbacis u marketinskom... kriv je marketinski deo (ko god da nam je tamo... ako ga uopste imamo)!
Kada imas uspehe, svi su zasluzni za to... pa tako i Djuric.
Kada preduzece na kraju godine podvuce liniju i vidi da je imalo dobre rezultate za sobom, svi su zasluzni.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 251 252 254 255 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.